60

kolekcionera

преди 11 години

Евалата на Гърците едини и сплотени на стачки .митинги а не са като нас Българите да си седят в *** панелки да си пуснат паинера ракииката Азис Ивана у други тем подобни от натуралната БГ музика и да вика Станишев винивен Боико виновен Царя Доган виновен комшията виновен жена му виновна и т.н ако продЪлжаваме така щте ни мачкат и така до края на света .СЕГА МОЖЕ БИ АЗ ЩТЕ СЪМ ВИНОВНИЯ ЗАЩТОТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЛЕКА ВИ ВЕЧЕР

59

MONEY GRAM - 41

преди 11 години

MONEY GRAM - 41 Ясно...Изпрати пари от Гърция и Кипър до България.Кратко,точно,ясно !

58

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ЕЦБ не спасява Гърция от фалит. Гърция е фалирала от три години. ЕС просто прави някакви експерименти с Гърция . Защого как си представяте член на ЕС да фалира.

57

Анонимен

преди 11 години

К,во излиза,Гърците свикнали да живеят богато и не може да пестят и не може да им се развали кефа,други свикнали да живеят бедно и ша си живеят така.Кво стана бития бит е,,,,,ния,е,,,н,а кервана си върви.Европа стимулира мързела,лъжата и кражбата но не на личностно ниво,а на държавно.Те тва е на което треба да се научиме-по европейски да краде държавата за да е добре и мафията и народа- извода от Гърция е такъв.

56

white gang

преди 11 години

Българите си имаме ***. Но и Европа си има *** - Гърция.

55

Хи хи хи !

преди 11 години

Злобарчтата пак ще трябва да се запасят с търпение и вазелин докато чакат гръцките слугини !Съветвам ги да си сменят от време на време ръчичката ,понеже може да ги хване мускулна треска или да им излезе мазол на шепата !

54

Лисан

преди 11 години

Нас пък Дянков ни спасява от затлъстяване.

53

GURU TRAKIECA

преди 11 години

СРАМУВАМ СЕ ОТ ПРОИЗХОДА СИ !АКО ЕВРОПЕЙЦИТЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ СЪМ ТРАК А ЕДИН ШАРЛАТАН ..., НИЩО ЧУДНО ДА МЕ ДЕПОРТИРАТ ОБРАТНО В ТАТАРОМОНГОЛИСТАН !

52

анонимен

преди 11 години

А за това,че тройка и настоящето правителство са се договорили тайно и започнали продажба на сгради от Керкира и Родос без да бъдат уведомени жителите какво е..Така,че спрете да пишете глупости.Вземат заеми,но са започнали и продажбите на държавни сгради и имоти за да ги исплащат.

51

Българин

преди 11 години

Вечно гръците искат, вечно европата дава - и докога така?Гърция е държавата-*** на ЕС !!!

50

Анонимен

преди 11 години

Преди малко съобщиха,че всички чуждестранни банки напускат на пожар Гърция(май барабар с депозитите на гърците) Както се вижда Гърция успя да фалира не само собствените си банки,но и ЕЦБ...общите заеми са за около 800 милиарда...С две думи; Изтеглете си парите от гръцките банки...ако още са там!!!

49

Анонимен

преди 11 години

глупости-тези хитреци за енти път ще измамят Европа-този цирк го играят от много време...и си живеят пакт по добре от нас и ще живеят-не се радвайте-гърците не са шматароците българи...само ние сме диваците на Балканите да живеем като *** и нашите управници да ни крадат...

48

до 51

преди 11 години

Така е. Сега подготвят Гърция за разпродажба и заемите ще се връщат от новите собственици на гръцкия бизнес, които ще са основно чужденци. Жална им майна на гърците.Така Гърция няма да фалира, а ще фалират гърците! Нищо ново, те фалират всеки 20-30 години откак има Гърция.

47

до 51

преди 11 години

"Гърция става един гигантски трудов лагер..." Абе я не се майтапи. Какъв ТРУДОВ лагер, като ТРУД е *** дума в Гърция! хахаха

46

БГ

преди 11 години

Всеки нов милиард заем е гвоздей в ковчега на Гърция. Но трупът няма да бъде изгорен или изхвърлен в гробищата, а ще бъде разделен на парчета между германци, араби, руснаци, американци, китайци...Гърция става един гигантски трудов лагер с чужди господари.Да бяха мислили навремето! Връщане назад няма!

45

бай-бай

преди 11 години

А българските роби само търпят и мучат. Вече и не пасат, защото ливадите в *** са опоскани и унищожени!!!!

44

Марк

преди 11 години

Юруш на маслините !

43

до 19

преди 11 години

цените може и да паднат

42

цицко дзорбас

преди 11 години

дзлобни, дзли, дзавистливи цовецета...кой ми тсложи минусце бе церцеми :)

41

ДА!

преди 11 години

Очевидно е,че гръцките мързеланковци шантажират другите народи и живеят на чужд гръб. Въпросът е защо не се реагира адекватно на този шантаж и какво пречи за това?! Кой,как си постели! Колкото си по-нахален,толкова повече пробиви правиш в един сбъркан свят!...