189

Анонимен

преди 11 години

А дали по този начин няма да им се гарантира сигурна печалба за 3 месеца на пред? Погледнато от друг ъгъл нещата са си такива.защото представете си че нещо от всичко това падне ?

188

Искам Сладки Приказк

преди 11 години

След като червените мекерета се изсерат на всичко,само защото техните лидери не са на власт,ще отидат да си напълнят дисагите,ще се наплющят като попски деца на задушница и отново ще седнат да псуват жалкия и сив живот,без обещания за несметни богатства и красиви жени около тях.

187

АНОНИМЕН

преди 11 години

Всяко чудо от ден до пладне, веригите ще прегреят замразените цени ще се стопят и Мирко тупаня се пъчи,че голяма работа е свършил.

186

!!!!!

преди 11 години

Кратък анализ на "героизмъма" на министерството и фирмите. За сведение повечето от продуктите са обект на покупка на песионерите докарани до просешка тояга с 150-200 лева на месец от крадците в Държавата ни. Та Какво получават:Хляб Vita Star - няма нищо общо с хяб - вкус далече от нормалиният хляб, пропорции на съставките неясни.Кренвирши и салами Best Farm - предеи се усещаха елементи на месо, сега е соев шрот Best Farm с примеси на сланина.Свинско месо/кайма за готвене - точното название СЛАНИНА с примеси с неясен произход. Кашкавал - цена непосилна, съдържание минало покрай млякото.Сирене - процент на вода огромен. Като го изцедиш не остава нищо. Извод: Типично изпълнение - замразили са цените на това което не се купува на високата им стойнист.

185

анонимен

преди 11 години

всичко това ми мирише на предизборни трикове на управляващите ни..и как тъй бе маааааму стара..изведнъж се оказа че можело да се въздейства върху търговците и то в отрасъл който е жизнено важен за населението???? въпреки че по принцип..това е абсурдно в пазарна икономика ...и май ще се окаже че и в други отрасли ще може това...а това ме навежда на мисълта..както винаги съм твърдял..че това нашето НЕ Е НИКАКВА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА..а само сметки на търговците..налагат цени и си държат на тях

184

...

преди 11 години

Дупе да им е яко на производителите, които снабдяват въпросните две вериги... Дано да се усетят навреме или да има някаква клауза в договорите им, която да им позволява да преустановят отношенията си с въпросните вериги, защото иначе ще има фалити и ще стане наистина зле. Тия от ГЕРБ са пълни ***, да си вкарват такъв автогол точно в началото на зимата.

183

?

преди 11 години

И как така в уж пазарна икономика правителствен чиновник ще определя цени на продукти? И на какви основания ги определя - при положение, че самото правителство криминално увеличи цената на тока и позволи да бъде увеличена цената на газа? И какво означава всъщност това - че две вериги си правят абсолютно нередна и съвсем безплатна реклама чрез министър, "стопирайки" цени, които ще бъдат "задържани" не за сметка на някой друг, а на производителите?...

182

Анонимен

преди 11 години

тоалетната хартия се раздава вече като бонус.

181

ОТ СЕЛО

преди 11 години

а ние у наше село като нямаме големи вериги магазини?къде да ходим да си купуваме десетте продукта със замразените цени, м?

180

Анонимен

преди 11 години

Нали пазара определя цената господин министър? Значи можело и Вие да се намесите, но защо до сега не го направихте или просто чакахте да наближат изборите? Късно е чедо за прошка и наистина народа няма да Ви прости, защото е изцеден като лимон.

179

Пешо

преди 11 години

Мутрите рекетираха Кауфланд и Метро ще изръмбят и останалите вериги! Тази държава се управлява и охраняна от фирма Ипон!

178

Анонимен

преди 11 години

Какво беше това кренвирш ?

177

103

преди 11 години

А в този закон ще пише ли кой ще работи или не?

176

144

преди 11 години

Волен ще ги замрази веки веков,гласувайте за него точно започна да се кефи на миризмата на парата.

175

Анонимен

преди 11 години

Няма по тъпо парче от Миро- ментата- ега ти държавата щом и той е министър.

174

Анонимен

преди 11 години

Мирослав Найденов, след като "оправи" земеделието, храните, търговията, заведенията и туризма (добре, че с енергетика и отбраната още не се е заел тоя човек - тук се кръстя уплашено), след като, праща спецчасти и хеликоптери против диви крави в Странджа и след като, успя да затрие над 20 000 малки магазина, а в момента затрива около 20 000 заведения които "гони като империалисти"(по негово думи), сега се е заел с цените и явно толкова "добре се справя", че се налага премиерът Бойко Борисов, ДАНС, НАП и МВР да се заемат да разплетат кълчищата които министърът заплете, за тия свои няколко години "дейност" И много ми е интересно, как Стъкмистическия институт само преди дни, отчете дефлация Ако не скачат цените защо е този страх, а ако скачат, как така от НСИ отчитат дефлация

173

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се съборят всички паметници на тоталитаризма.

172

Няма угодия

преди 11 години

Чета коментарите и не мога да повярвам.Хората до такава степен са се изкривили в разбиранията си,че когато някой мисли за доброто на народа,той(народа) си мисли,че го прави за да гласува за него и че обслужвал нечий чужди интереси.Не е ли по лесно да кажеш ОК,постарал се е човека,направил е каквото е могъл.Този народ заслужава да бъде мачкан,мачкан,и главата в калта,защото това са правили с него хиляди години.

171

197 КПСС - БКП

преди 11 години

Сподер мен ЛукОİЛ трябва да са на Всеки Километър.

170

fggnm

преди 11 години

zamrazqvat cenite na 10 produkta pak 6te vdignat drugi 20 i rabotata se naglasq