27

tikva07

преди 11 години

Ей като сте го задъвкали тоя парк, та край няма? А за моето хотелче някой мисли ли? Айде не се палете, че видяхте какво стана на Витоша, като почне някой да се пали. Игнатов - кога ще ги закриваме тия университети? Стига сме имитирали образование, на тия овце образование не им трябва, трябва им гега.

26

ВМ

преди 11 години

Толкоз ли няма място за две писти и пет лифта на тая планина бре????Може ли да сме толкова глупаво племе...

25

Един Българин

преди 11 години

Брей тоя цеко, тая *** много пари брей... купила много драскачи да пишат малоумщини... Опс грешка не са дали много пари - евтино са ви купили та вие нищо друго не можете :) Няма как да си намерите нормална работа.Няма нищо лошо в това да е национален парк. Ако иска цеко нека смени лифтовете (разрешиха му), ако не иска да му развалим договора и да се оправя. Но да си ампутираме единствения бял дроб (след като Диков ни ампутира "яката" на Витоша и каквито градинки имаше от соц-а) ще е фатално.

24

Анонимен

преди 11 години

Витоша е едва ли не градската градина на София. Иска ли ни се или не тя вече е пълна с хора. За да не се *** всичко трябва да има инфраструктура и потдръжка. Непокътнатата природа обикновенно остава много по далече от големите градове. "Еколозите" обаче са си набелязали една такава ЗАЩИТЕНА МЕСТНОСТ и си спрятат там техно(нарко) парти, без да се съобразяват със статута и. Въпросния Беглика фест се използва за финансиране и надъхване на протестите.

23

Идиотокотъпакоз

преди 11 години

Така е, планината е за хората, не за някакви си дървета, катерички, мечки!Трябва да има поне 2 мола, един на Черни Връх (иначе за какво да се качваш), асфалтиран път, паркинги, фитнеси, нали се ходи на планина за спортуване, барбекюта, кафенета, кръчми, плувен басеин на мястото на тия скапани реки, бетон и ПАК бетон и по-малко дървета!!!

22

психиатър

преди 11 години

А, има при няколко еколози. Сега ги лекуваме, ама няма голяма полза.

21

да да да да да да

преди 11 години

Паркът е за хората, да го ползват те, а не диви прасета, чакали, маймуни, мечки. За целта трябва да има до него удобен транспорт - пътища, пътеки, лифтове. Из самата планина също трябва да има транспорт, за да могат да го ползват също децата и възрастните. Трябва да има места за отдих - с кафенета, хотели, бунгала, басейни, барбекюта, кортове, алеи за разходка и почивка. Витоша в близост до София трябва да стане част от града - за да може да хората да почиват там, да спортуват.

20

Анонимен

преди 11 години

Ясно, че с еко-тата няма да се разберем, ама те са си шашви по дифаулт. Ама зарежете кое е парк и кое не е, а се съсредоточете върху по-големите проблеми на изстрадалата ни държавица. Щото е ясно. Спасихме кучетата и танцуващите мечки, ама какво се случва с всичко останало?Честно казано, докато стандарта ми не стане над този на средният европеец *** боли фара за екологията. Даже двата фара *** болят.

19

Бени

преди 11 години

За да се прави реална екология първо трябва да се изгони збърканата алкохолизирана министърка Караджова . Ако не се спре строителството става страшно . Незабравяите че бетонът е вреден колкото и изгорелите газове от автомобилите .

18

Гацо

преди 11 години

ВИтоша е филтъра на София застрои ли се ще дишаме само мрасотия . Трябва да обявят как са взети тия позорни решения за строителството по времето на троината коалиция защо няма наказани ? Архитектът Диков отдавна трябва да търка нара или да е в затвора с добра присъда за това застрояване .

17

До Гербер

преди 11 години

Пържолки за теб!

16

Анонимен

преди 11 години

Ама и от коментарите си личи че герберите искат застрояване и съсипване на всички планини в България! Вие сте ***!

15

Анонимен

преди 11 години

Това са хора, които като не могат да работят нищо се захващат с екология-демек да се показват по телевизии и по някакъв начин да се издигат по ерархията. Нали помните от Зелената партия навремето колко *** се издигнаха та чак до министри.

14

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям идеята.

13

Чиновник

преди 11 години

А, повръща ти се, казваш. Ами *** на лекар тогава, може да ти има нещо.

12

ЕС

преди 11 години

Витоша не е само на групична диваци - а на всички софиянци. Всички ние ще решим какъв да бъде нашият парк. А ние искаме европейски парк, за хората!

11

Анонимен

преди 11 години

Тези, които се правят на еколози да отидат да живят в гората и да не идват в София. Дали ще издъжат само в горите или с плач и сополи ще дотърчат обратно в цивилизацията. Това са просто шепа умствено недоразвити ексземляри.

10

сапиенс

преди 11 години

Маймуните, които са се правили навремето на еколози, още скачат по дърветата в Африка. Другите сме станали хора. Витоша трябва да бъде парк за хората, а не зоопарк за еколози.

9

KKK

преди 11 години

От който нищо не става, става или еколог или журналист. ***

8

Витоша е наша!

преди 11 години

Еколозите като искат да се правят на маймуни, Витоша голяма - има място и за маймунджилъци. Има и зооопарк. Витоша да стане градски парк на софиянци.Витоша е наша, а не на шепа объркани хора, самонарекли се еколози.