159

Анонимен

преди 11 години

Който и да е следващия управляващ, само да не е от БСП. Тези трябва да се забранят със закон!

158

Аспирина

преди 11 години

Не ми е симпатичен Марешки,но всеки който прави сечено,на БСП трябва да се уважава.

157

Анонимен

преди 11 години

Защо така нареченият "Министър-председател" разговаря по телефона с крупни предприемачи? Какво още са си говорили през другото време?А и да, голям избор за Варна. Вече стана очевидно кой стои зад този и зад Киро ****ата.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. ЗАКРИВАЙ!

156

Анонимен

преди 11 години

"Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, "... Тиква-2. И проекта щял да бъде хит. Къв хит бе мой. Това да не е песен или филм.

155

6 6 6

преди 11 години

същия *** като Борисов и останалите крадци и лъжци от последните 24 години

154

vaipar31

преди 11 години

Поредният престъпник.Свръх грозна мутра.

153

Юстас

преди 11 години

Не към ГЕРБ , а около ГЕРБ :)

152

Мишолина

преди 11 години

Голяма изненада! Още един "бизнесмен" иска да влиза в политиката. Те там са си като у дома си.

151

защо

преди 11 години

Има на Марешки портрет 30/20 м на НЕГОВА сграда на бул Вл.Варненчик, редом с пощата и Катедралата Св.Богоридица. По каква причина този ИЗВЪНЗЕМЕН портрет вече трета година "краси" Варна? Законно ли е ВСЕКИ на ЛИчната си сграда да изтипоса личен портрет с ГИГАНТСКИ РАЗМЕРИ? Кмет,Премиер,Президент,Депутати като идват във Варна,не са ли го забелязали? Питат ме чужди граждани "КОй е този?" какво да кажа-" скорошен варненски бизнесмен?" или " притежателят на сградата"- те се смеят"А-а като УЗБЕКИСТАН

150

От Варна

преди 11 години

Да име честита на пловдивчани новата придобивка.А това за 5 мин. разговор ми напомня един стар лаф:Дон Корлеоне му направи предложение на което тоѝ неможа да устои.

149

Наблюдател

преди 11 години

Марешки е приготвил брадвата на БСП.На следващите избори отново ще обещае на пенсионерите 15-20% по евтини лекарства,ако гласуват за него.За това червените го ненавиждат,щото им дърпа от "твърдия"електорат.

148

до 176

преди 11 години

Ако глупостта можеше да се лекува с хапчета,щеше да си излекуван.

147

Анонимен

преди 11 години

Няма да е към ГРАБ, към Боко Тиквата ще е!

146

Анонимен

преди 11 години

Е.ати злобните *** сте в коментарите си? Ами като не искате да влизате в аптеките му - *** бе ***!!!

145

Eлена

преди 11 години

До Отчаян:Никой няма да се справи с *** мафия,няма да има гласовете им,ако го направи.Искам първо да видя,как се е справил,после ще го избера.Дотогава,посочвам няколко партии в бюлетината,хем не се сърдят,хем гласувам,хем не ми взема гласа.

144

Дрън-дрън

преди 11 години

175-др.гербер, тези тъпотии за телевизиите си ги научил на някой семинар за подрастващи гербери! Изчезни подлого...!Бареков , мишко , ти ли си бе..., ей сега те познах!

143

74067

преди 11 години

Ами извикай телевизията и го разобличи,бе ***,с писане по форумите ли ти се изчерпва дълга към обществото.

142

74067

преди 11 години

70% от лекарствата на този грозник са ментета!!! Тиквата го знае и си прибира неговото , а хората боледуват и умират...Другото са приказки за наивници и герберофили-***!

141

чичо Митко

преди 11 години

"Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит... "Тц-тц-тц...какъв политически изказ само...Сякаш говори за новият модел сандали на "Giorgio Armani", a не за политическа партия :)))

140

до Коко

преди 11 години

Ама ти сигурен ли си в гова,което пишеш.Получих информация,че няма никакво образование,освен две семестъра инженерство,което на значи нищо