17

Анонимен

преди 11 години

и за заробване... Всички видяхме какво стана на запад. Аман от платени драскачи.

16

Анонимен

преди 11 години

Да живеят банките! Теглете кредити хора. Само така ще успеем. На запад всички живеят на кредити. Само ние българите сме на принципа - да си изхарчим това, което получаваме за месеца. Теглете кредити за къща, вземайте коли на лизинг, купувайте стоки на изплащане. Това е формулата за просперитет.

15

банки = робство

преди 11 години

по-добре айдук по горите отколкото роб на банковата система... тия са за у*****!

14

Анонимен

преди 11 години

Ние които чакаме цените да паднат ....явно пак няма да дочакаме ...язък

13

Бай Хасан

преди 11 години

Когато почнат да ползват кредити за лубрикант, нещата ще си дойдат на място.

12

Анонимен

преди 11 години

Е, при нас само алчността движи пазара. А и беззаконието и корупцията. Те са главната причина за стабилността на банковата система в България!

11

до #11

преди 11 години

Всички пазари се движат от страх,алчност и доверие... Дори и единия компонент върши работа..

10

Анонимен

преди 11 години

Банките агресивно атакуваха потребителите,беше им внушено,че влизайки в Европейския съюз БГ автоматично ще изработи еврозаплати-е да,ама не..В резултат на кампанията огромна част от Българите си закупиха и още няколко панелки да ги продадат изгодно,цените поскъпнаха 5-6 пъти..Банките пълни с имоти и ги продават на цени от преди кризата,ЧСИ изнасят хиляди имоти,САЩ-имотите с цени от 2003 год.в Англия очакван спад с 40% за тая и следваща година-тук ръст на цени-по каква логика да се случи това..

9

Анонимен

преди 11 години

Защо ни занимавате с реклами на банки. Напишете за далаверите, които правят за да начисляват на клиентите си по-големи лихви. Колко спечелени дела срещу големи банки минаха , а медиите все още не смеят да говорят за това. Или ще ви секне кранчето на спонсора?

8

Анонимен

преди 11 години

Толкова големи и удобни апартаменти на такива ниски цени никога не е имало! Сега е момента,но пишлеметата трябва да си направят сметката,защото лихварите не прощават! "Падишаха обича смелите"-(турска поговорка)

7

Хехе

преди 11 години

Банките са един вид предприятия ,които печелят от лихварство ,само че законно. Не случайно си играят така с лихвите. Целта е да спечелят повече ,нали? Никога няма да взема кредит! Ще си отгладувам всяка спестена стотинка ,но няма да взема заем , от който после да ми съдерат кожата! Вярно че спестеното е пак в банка ,но в сейф!

6

до без ум.

преди 11 години

На това му се казва сложна вихва. Върни се в училище да си наваксаш пропуските по математика!

5

без ум.

преди 11 години

не мога да се сетя,как се изчисляват тези кредити. уж 7% ама как за година ли или за месец,щото теглиш40000 а връщаш близо 80 000 ,какво е това ми то става почти двойно .

4

Анонимен

преди 11 години

Е да ама разни финансови къщи предлагат кредити с по 200-400 лихва.Когато работодателят те осигурява на 200 лева или подобна мизерна сума банката не искат да ти даде кредит.И ти си принуден да вземеш заем от някакви мафиоти с 300% годишно.Тези които трябва да накарат работодателят да ти плаща осигуровките са на "заплата" при него.Винаги ти се напомня,че ако нещо не ти харесва можеш да си тръгнеш веднага.Супер а?

3

Безплатен съвет

преди 11 години

Взимайте кредити за бизнес и работете, тухлите не са инвестиция, а бреме.

2

Асан

преди 11 години

Взимайте кредити бе скотове...да се олойват ***...

1

Анонимен

преди 11 години

Експерти смятат, че плавният спад на лихвите ще продължи....На кукуво лято, може и да продължи да пада ...