181

Dan-ce

преди 11 години

Тази победа, показа, че треньора е много важна фигура.Изненада поляците с "новинки" , като накъсваше подема им със уместни спирания и страхотни надъхвания на отбора. Освен това не се играеше стандартно, а за ПОБЕДА. Браво Нойденов, браво момчета!

180

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да стане от тука нататък за мен няма значение. Важно е, че показахме на полските надути к-рви, че можем да ги смачкаме!

179

sz

преди 11 години

Сега най-важно е 1/4 да вземем. След това каквото сабя покаже. От два мача все един може да спечелим с нашето "можем да бием всеки и да паднем от всеки":)

178

крис

преди 11 години

No1 !

177

Хо

преди 11 години

След спретната тесла от "звездите" момчетата компенсираха "липсата им", играейки, като 100% екип!

176

Анонимен

преди 11 години

Недейте да злорадствате срещу Казийски и Радо Стойчев.Те заеха принципна позиция срещу мафията в българския волейбол.Това, че в момента момчетата побеждават не е благодарение на тяхната липса, а въпреки нея.Не приемам, че Матей е предател.Всички са достойни момчета.

175

Анонимен

преди 11 години

Полският национал преживя тотален генг рейп от българските момчета с големите геги.

174

Анонимен

преди 11 години

Италия взе първа победа. Италия - Аржентина 3:1 (25:17, 21:25, 25:17, 25:23).

173

Анонимен

преди 11 години

Големи българи ! Шапки долу !

172

Анонимен

преди 11 години

Поляците се напикаха пред цялата има чобанска агитка

171

Анонимен

преди 11 години

Казийски получил удар, Стойчев инфаркт, а Жеков епилепсия:) Еваларка пичове! Когато от публиката на мачовете в София издигаха плакати да свалят законно избрано ръководство и не ви подкрепяха, нормалните българи бяхме с вас! Самото класиране на четвъртфинал е страхотен успех! Дори е четвърти да сте ние пак ще ви обичаме за разлика от разни псевдо защитници на Радо Потника, Казийски и цялата им клика!

170

190

преди 11 години

А хората се оценяват по действията, а не по думите! Радваме се, че интригантите са вън от отбора, а ти виеш от мъка по форумите:)))))

169

vvv

преди 11 години

kofti za Vlado Nikolov,ekskurziqta za toq tyrist prodaljava

168

190

преди 11 години

Мафията срещу федерацията сега кръв пикае, а Стойчев и ко сигурно са на валидол, ако не е пукна някой:)))

167

Валери

преди 11 години

До 182 - Тъпия си ти, как ще оцениш някой като човек без да го познаваш? Играчите се оценяват на игрището, там те са доказали какво могат.

166

186

преди 11 години

Всеки получава каквото си е заслужил! Момчетата в Лондон овации, а Стойчев и сие и онези протестиращите срещу федерацията гербаджии, които искаха да разбият отбора - нашето презрение!

165

аман от разбирачи

преди 11 години

не може ли просто да се радвате?винаги ли трябва да се плюе по някого?

164

Анонимен

преди 11 години

За успехите на Федерацията говорят успехите на отбора. Няма какво повече да се каже. Два пъти бронз в световен и европейски мащаб.Това са резултати,другото са празни приказки.

163

PD

преди 11 години

Поради простата причина, че нито Лазаров нито Ганев играят или тренират отбора. С тях да си се разправя федерацията, съд, данъчни проверки или каквото там са надробили. Аман от булевардни революционери. Между другото в тази федерация имаме най големите успехи, за България в отборен спорт. А дали разбиването и ще бъде добро за Волейбола, ей тъй за кефа на публиката а ? Аз лично отказвам да вярвам на медийната пропаганда против федерацията. Да си се оправят сами.

162

sz

преди 11 години

Най ми хареса Братоев като им я пусна 2-3 точки преди края на мача заради еб..ките на техия разпределител и Йосифив като им наби каските за последната точка:) Сокола изкърти мивките тоя мач:)