42

Дянков

преди 11 години

Дали са си платили здравните осигуровки към държавата?А данъците?Кой си е позволил да харчи държавни пари за тях?Утре искам доклади на бюрото си....

41

до Поспещачка

преди 11 години

по стара Българска традиция отивай да месиш пита хляб сигорно са и гладни . високи гости идват ей да не са изложиш.

40

бб

преди 11 години

Правителството да каже от кой джоб ще вземе парите за да върне *** и когата се върнат, кой ще им плаща детските, социалните помощи, тока водата. Затова работещите българи са най-бедните в Европа, защото хранят най-голямата *** общност .За да са спокойни Европейците някай трябва да е зле, а нашите продажни политици са поли ангажимент да хранят *** докато българите изчезнем като нация.

39

Психолог

преди 11 години

Как са намерили пари за отиване, а нямат за връщане? Мръсните им *** номера минават само и единствено в България, благодарение на безумните популисти от ГЕРБ! Помнете, че Боко умишлено харчи от парите ни, за да гласуват после *** за него! Има невероятен геноцид срещу всеки етнически българин и безумна подкрепа за всеки въшлив ***. Хора, събудете се! Правителството краде парите ни! Прави си безумен пиарл с тях, а цените и данъците растат ежедневно! Долу продажниците от ГЕРБ! Долу Бок

38

муспи

преди 11 години

А защоне с тоа безплатно возене да ни одим да видиме лондонското олимпиаде. Защо Бойко е прос ка дъй итой ром.

37

То

преди 11 години

Това хора ли са изобщо? Трябваше на товарни композиции като *** да ги товарят.

36

Поспещачка

преди 11 години

Сън няма да ме хване тази нощ, ще чакам в края на града скъпите гости.Поне да не ни уведомяват, както си вършат другите простотии на тъмно, така и за милите ромчетаа да не чуваме.

35

Анонимен

преди 11 години

тия села 80 процента е нямало *** . как са ги оставили селяните да се заселят дори 1 *** как ? са го уставили а после катун да направят каде спахте 23 години .

34

Анонимен

преди 11 години

и като станат повече го удрят на чест *** ама ходете на концерти на азис да му Пулните *** гушка .

33

до 37

преди 11 години

как да си тръгнат като си му направил Къща пусна си ми ток вода и му даваш да ти бере желязо у вас с каруцата ти нямаш ли някой Българин роднина да ти изчисти мазето да му дадеш парите на него а не на *** ?

32

Анонимен

преди 11 години

едните ги деляха на кардаши другите калайджий , били различни добри хора били лошоне правили а то кво *** ?

31

Анонимен

преди 11 години

а кво викахте преди ?те ще се интегрират те са добри хора наши *** човешки права ала бала оставихте Българите да ходят немили недраги по света почнахте да интегрирате ***

30

Анонимен

преди 11 години

само като си помисля колко градове и села има за пречистване от тая зган една година да ги трепем не може да ги изчистим .

29

Анонимен

преди 11 години

ужас,връщат ги.

28

Анонимен

преди 11 години

бате бате виж Къв съм тарикат слушам азис имам голяма рода ,и с един калашник таксиметров шофиор съм но на шофиорски курс не съм ходил и да го зачаткаш *** с автомат да му замръзне мазната усмивка .

27

до 31

преди 11 години

*** се издават говорят *** слушат ,чалга ,крадът ,лъжат, окичват се с накити ,лесно може да им се направи геноцид .колкото по късно толкова по лошо ние губим от тях не печелим

26

МАЙКА

преди 11 години

Писна ми да съм българка,по добре *** няма да работя и поне ще имам пари да гледам децата си без да се притеснявам ,че нямам работа всичко останало като за *** без пари.

25

Анонимен

преди 11 години

искам да ви дам само един пример има места където катуните се сабарят повярвайте ми хората се раждат чистичко подрдено не си спомнят за катуна няма мръсутия толкова малко усилие такъв Голям ефект само сабориха катуна нищо повече.

24

qwer

преди 11 години

Абе тези миризливи животни не свършиха ли бе,нали миналата седмица бяха натоварени последните червеи,тази седмица тези изкопаеми от къде ги изровиха,те като научиха за безплатен транспорт и всички тръгнаха към Б-я,да *** гнусните *** да ***.Да вземат шофьорите на автобуси да ги нахвърлят в някои дерета и да им драснат клечките кибрит,те такава напаст никъде не се намира.И като немат пари с какво са натъпкани тези куфари,да им ги конфискуват и дрехите да се раздават по домовете за сираци.

23

ПФфф

преди 11 години

Абе аз като се осигурявам на максимума в тая *** държава, отида на морето и се отровя от алкохол и изпукам всички пари, някой барем до София дали ще ми плати билета, щото поне данъци плащам едно друго, а като не мога да се върна, кой ще ги хрантути тия?