105

Пешо до 101

преди 11 години

Кой си ти бе ,че да съдиш хората.Ако си толкова отворен излез с името си,а не да стоиш анонимен.Ако си нереализиран гимнастик,признай си го,но да дрънкаш глупости по адрес на най големият български спортист е неуместно.Никога,никога няма да бъдеш като него успял в спорта.Такива като теб са некадърни отпадъци,които вместо да се захванат с нещо съществено и полезно,знаят само да плюят.*** ***!

104

до 109

преди 11 години

*** като теб които не уважават Йовчев не само трябва да се псуват, а с правата лопата да се пребиват. Разбра ли, *** скапан?

103

хлъц

преди 11 години

100+106

102

сведующ до 109

преди 11 години

Не знам на кой отговаряш... аз само казах, че не е стар, да не се оправдава - и той и другите. Нека ходи, разбира се.39 годишен мъж е в разцвета на силите си! Тъкмо време за нови начинания. Като е висял на халките от 16 годишен, много ясно че в момента му се повръща от тях - поне на част от психиката му.

101

хлъц

преди 11 години

до 100+105 Хич не си в час ! Правиш на разбирач,пишеш глупости и после се сърдиш на реакциите ! Като характер Данчо е железен, конкуренция в България няма защото е уникален в СВЕТОВНАТА гимнастика ! Намери в световния спорт подобен случай !

100

до 106

преди 11 години

Ще ти обърше администратора най-много два шамара зад врата, .Марш да поливаш доматите!

99

до 107

преди 11 години

Ще ти обърше администратора най-много два шамара зад врата,Марш да поливаш доматите!

98

до администратора

преди 11 години

Пич,влез си в ролята и изтрий постовете за които те сигнализирах.До кога ще търпим тук хора,които първите седем години са прекларали в някоя ***?Въможно ли е да се псува и обижда в този форум?

97

не син

преди 11 години

5-6 място е нормално за него,но дано за последно да има голям късмет! Бронз как ви звучи ?

96

разбирач

преди 11 години

излагаме се като кифладжии, пратили сме пенсионер, който е отишъл на разходка там, и стана чудо- класира се за финал... и за да стане още по-голямо чудото той бил с чупена китка?!?!? айде стига глупости, стига фалшиви и изкуствени мелодрами и фалшиво героизиране...

95

до администратора

преди 11 години

Ще изтриеш ли пост 103 и 102?Тук има хора,които не са научени да общуват нормално.А и във вашия форум циничните квалификации са забранени.

94

WTF

преди 11 години

Бог е само един а "ВЕЛИКИ" са хора, които извършват велики дела! Престанете да се кланяте на един обикновен човек, който цял живот не е правил нищо друго освен да блъска във залата!

93

сведующ до 102

преди 11 години

И другите са така - писнало им е и не се впрягат - а не, че са стари. Само че те имат по-млади и надъхани заместници, а ние други гимнастици нямаме, затова той ходи.

92

Браво

преди 11 години

Маината му на медала,ти влезе в сърцатани и си в историята на този спорт.От това по голяма награда няма.

91

до 100

преди 11 години

Кой от неговите набори е на тази олимпиада, ***? Кой от ония дето бяха с него в Атина преди 8 години на челните места е тук, ***? Или гледат олимпиадата по телевизията, а ***?

90

да бе да

преди 11 години

Стига вече глупости.Бил съм със счупена китка.Болката невъобразима.Физически е невъзможно човек да направи каквото и упражнение да е със счупена китка.Тези сме ги слушали.Не ми пука кое място ще вземе този човек.Всичко което прави сега е заради личното си его.Знае,че няма сили и шанс за нищо,но отива от името на България.Вижте коло сме зеле в този спорт щом вместо някой напорист младок,пускаме 40 годишен ветеран с нулеви шансове.

89

сведующ

преди 11 години

39 години не е много за физиката - просто психически е заслабнал - домързява го го вече, щото му е писнало. Само контузиите са повече с възрастта, щото са се натрупали, а и по-бавно минават.

88

до 96

преди 11 години

Тоя експерта к'ва *** на нацията ни е? Тоя не принадлежи към бг нацията защото просто си е ЧИСТ ***. ЧИСТИ *** са и всички индивиди надраскали нещо против Йовчев тук.***!

87

Анонимен

преди 11 години

Макето да види на първа страница колко българи са с победи на 2-рия ден от Олимипиадата пак после да плюе? Къде е БЮРМ-а , лигльо? Изобщо освен като чистачи на wc с друго участвате ли в Лондон?

86

анонимен

преди 11 години

92 такива пъпчасали пубери като тебе..с глупавите си изказвания..и обръщения от рода на "ве" просто са объркали сайта бе момченце...тук не е трибуна на глупостта момче