73

Анонимен

преди 11 години

Цветанов ти с твоята некомпетентност отне човешки животи в с.Бисер,а сега най-нагло и арогантно си правиш пиар на гърба на трагедията.

72

АЗ

преди 11 години

ПОздравления ! Ето това исках да видя !

71

Анонимен

преди 11 години

Нищо против новите къщи, но трябваше да бъдат платени от виновниците, а не с парите за заплати и пенсии.

70

Анонимен

преди 11 години

Днес бг,защо не споменавате за скандала в с.Бисер по време на посещението на Цвъки с ФАЛШИВАТА подписка?

69

Анонимен

преди 11 години

Политическата папалач винаги ще ни тъпче с тази къса памет.Преди управлението на ГЕРБ ситуацията с язовирите беше розова,Емел Етем се грижеше за всичко,за безопасността на хората(особено в цар Калоян) и въобще не крадеше.За добре свършена работа нейния лидер -философът ***) си е прибрал 7-цифрен хонорар от строежа на ново водно съоръжение.

68

Borislav1

преди 11 години

Braaaavo.Ama kakto vinagi pri nas vsichko e sked dajd kachulka.

67

TEBTEP

преди 11 години

Абе (с извинение, ама не мога да се въздържа) БАХ МАМА МУ СТАРА! Все някой ще се намери тук и на бялото да каже черно, и на хубавата новина, нещо лошо! Все недоволни, все хленчещи! Какво лошо виждат някои от вас в тази новина!? Еми дайте да оставим хората бездомни тогава. Това българите сме много злобна раса! Еми радвайте се малко за другите, радвайте се на живота. С поцелодневно цупене, няма как да ви огрее!

66

изпуснато от ГЕРБ

преди 11 години

"Пропагандата ни помогна да дойдем на власт Пропагандата ще ни помогне да удържим властта Пропагандата ще ни помогне да забогатеем. Звучи ли ви познато, а? Кво казвате? Да, да вие там в ъгъла с вид на гнил интелектуалец, очила и ризка на карета?

65

Килъра

преди 11 години

Абе г-н Борисов дори в Русия арестуваха хора за престъпна небрежност заради загиналите хора и сега ще ходят да шият дрехи в Сибир, а вие си защитихте министрите, че не били виновни. Ай се скрий вече, че на хората им писна от лъжи вече!

64

Анонимен

преди 11 години

за някои хора от Бисер - трохички!за перничани - балони, даже и винкели не дават.!!!за майм_ната чехлю- бонусче за милион.КРЕПЕТЕ ги, Неразбрани!

63

Анонимен

преди 11 години

бандитите, които с бездействието и тарикатлъците си допуснаха язовирът да зачерни Бисер сега с нашите пари правят подаяния и се тупат, гибоните им с гибони, по цъфналите червени ***! Мародери нагли герберясали!

62

Дядо Петър

преди 11 години

"Цветанов: Искахме да върнем живота в Бисер и го постигнахме"А ЗАЩО ИМ ГО ОТНЕХТЕ БЕ, НЕКАДЪРНИЦИ?И ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ НАЙ-СЕТНЕ ДА ПОНЕСЕ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ В ТАЯ ***, В КОЯТО ПРЕВЪРНАХТЕ НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА?

61

раноБУДЕН

преди 11 години

Докато правителството си прави евтин PR с 10 построени къщи на подбрани хора, половината пернишко се чуди как ще зимува, защото къщите им са нацепени от земетресенията, а държавата е спряла помощите за Перник и региона ...

60

хубави къщички

преди 11 години

Добро утро :) Някои хора дори на добрите новини не могат да се зарадват. Факт са тези хубави къщички, дано си ги ползват със здраве хората. Правителството е много добро в повечето отношения, само в СОЦИАЛНАТА СФЕРА - имам предвид заплати и пенсии нищо не прави, а за обикновения човек това е най-важното. Направете заплатите и пенсиите европейски- убедена съм, че има начин!

59

Nabuco

преди 11 години

Мачкай, Цвинокио, мачкай пъпеш! Извинение за човешко същество! Там, дето не си чел се казва: "За мен е ясно, както че ще съмне с главите си ще счупим ледовете. И слънцето на хоризонта тъмен, да, нашето ярко слънце ще просветне...."

58

ffgf

преди 11 години

Цвък на метеното става конкурент на пожарната в рязането на лентички , кой работи в това правителство май само Мони-лудото и би било по-хубаво да неработи , щото кво направи дянков даже Цвък не може да го стори.

57

syntetico

преди 11 години

haresva mi znamenceto na vyrha . hubavo e

56

6 6 6

преди 11 години

ВЪЗМОЖНА ТИ Е ЛЕВИТАЦИЯТА В ПРОСТАТА ТИ ГЛАВА,КАКТО И УЖ ПО ДОБРОТО БЪДЕЩЕ КЪМ КОЕТО ОБЕЩАВАХА 23 ГОДИНИ КАКВИ ЛИ НЕ ПАРТИИ С ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ .А НЕ ВИЖДАМ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ,А ВИЖДАМ НЕДОИМЪК И ХОРА НЕОБРАЗОВАНИ БЕЗ БЪДЕЩЕ.ТО ЗА ДА ОТИДЕШ ДА СИ КУПИШ НЕЩО ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ДА СИ ПОСТРОИШ НЕЩО НАД ГЛАВАТА ЗА ДА НЕ ТЕ ВАЛИ ДЪЖД СЪЩО.ДА ХАПВАШ ЕЛЕНСКО СЪЩО,АКО СИ МИСЛИШ Ч КАМЕННАТА ЕРА Е ОТМИНАЛА МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ.ВСЕ ОЩЕ ХОРАТА СЪИРАТ И ОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ И ЖИВОТНИ ЗА ДА СЕ НАЯДАТ ЛИВИТИРАНИ ИНДИВИДИ КАТО ТЕБ,КОИТО КАТО СА ДОБРЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДРУГИТЕ КАК СА.ПЪК И ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ВСЕ СЕ ТИКА ЗА ДА СЕ ОБЛАЖИ КОЛКОТО И ДА СИ НЕКАДЪРЕН.И ДА ТИ КАЖА ОЩЕ НЕЩО ГРАЦКО ЧЕДО,ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН КОИТО Е ЗАКРЕПОСТЕН В НЯКОИ ГРАД ПЛАЩА ДАНАЦИ РАБОТИ ЗА ДА ПЛАЩА И НЯКОИ ПО ХИТАР ДА Е ПО БОГАТ И ДА ТИ ДИГА ДАНАЦИТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАДИГНЕШ ОТ ГЛАВАТА

55

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите си мисля, че хората от село Бисер не трябваше да имат построени къщи. Трагедия хората. Да го изгонели, майсторите си искали, нам кво си. *** скапания народ. На нищо не може да се израдва.

54

6 6 6

преди 11 години

АЗ ЩЕ ТИ КАЖА НА ТЕБ НЕЩО .АКО ХОРАТА НА ТОВА СЕЛО СЕ БЯХА ОБЕДИНИЛИ МОЖЕХА САМО ДА СИ ПОСТРОЯТ КЪЩИТЕ ЕДНА ПО ЕДНА САМИ ,ЗАЕДНО ЕДНА ПО ЕДНА.НИМА НЯМА КАМЪНИ НА ВСЯКЪДЕ НИМА НЕ МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ТУХЛИ И МАТЕРИАЛИ. О ЗАБРАВИХ ТИ СИ СИГУРНО ГРАДСКО ЧЕДО,И СИГУРНО СИ МИСЛИШ ЧЕ ТУХЛИТЕ И ЦИМЕНТА РАСТАТ В БАУМАКС