123

AYYYYYYYYY

преди 11 години

Няма как да разкрият игрите на изценирания атентат от cua,защото номера им не мина пред иран,сирия и ръся.ГЕРБ са опасни за сигурността на България,забъркват ни в *** игра

122

Анонимен

преди 11 години

Да живее Другарят Бойко Борисов1

121

Симеон

преди 11 години

Днес по "Скат" Григор Лилов разказа ошемлителни неща за атентата, шофьора, мафиотската партийна фирма, която е возела туристите, Пусна и пълният запис (с висока резолюция и със звук, вместо ням) на "камикадзето", което се оказа виртуален продукт като онези от "Джурасик парк", но с далече по-лошо качество и дефекти. "Трупът" зяпаше таблото, докато звучеше гласът по високоговорителите, които осведомяваха блокираните на летището, че "в момента ... няма опасност"!!!!!!

120

минка от Перник

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ ЗНАЕ - ТРАЕ СИ.

119

tikva07

преди 11 години

Каквото кажат шефовете от ЦРУ и Мосад, това е. Ние тях си ги слушкаме, а те ни дават да си папкаме. Цачева, кога ще се снимаш в Плейбоя, да знам да не си купувам броя?

118

П

преди 11 години

АТЕНТАТОРЪТ Е ИЗРАЕЛЕЦ- КАЧЕН НА ТЕХНИЯТ САМОЛЕТ ОТ МОСАД-БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВО НОСИ В РАНИЦАТА СИ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ КАЧИ НА АВТОБУСА-ИЗРАЕЛЦИТЕ СА СИ ГО ГРЪМНАЛИ ДИСТАНЦИОННО --ЧИСТА РАБОТА--СЛУЖБИТЕ ДА ГОНЯТ МИХАЛЯ.. ПРОВЕРИХТЕ ЛИ КОЛКО ТУРИСТИ СА СЕ КАЧИЛИ НА САМОЛЕТА И КОЛКО СА СЛЕЗНАЛИ...ЕДИН ПОВЕЧЕ...

117

Анонимен

преди 11 години

Как така защо не го разкриват? Всичко е ясно за това мълчат като мишки. Израелска пред-военна операция и вече всички доказателства най-вероятно сочат директно към Тел Авив с пръст на Пентагона в цялата мизерия.Този филм не за първи път го гледаме, но за съжаления се случи при нас благодарение на ГЕРБ и продажбата на държавата ни на американските военно-манияци.

116

Анонимен

преди 11 години

Туй е началото подозирам че сега Асад ще гръмне една химическа бомба нейде.

115

Анонимен

преди 11 години

Говорел руски ?Бил съм в арабска страна - арабите руски не говорят !Но в Израел има много РУСКИ ЕВРЕИ !

114

Анонимен

преди 11 години

В случая няма какво да кажа първо се утилизираха някви снаряди колко липсват и колко не не се знае после гръмна аутобусо според мен няма връзка и е станало случайно някак си тоя автобус гръмна в много удобно време предполагам е съвпадение.

113

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

112

Анонимен

преди 11 години

Тоя не се ли води криминално проявен някъде, как да го арестуват сега и да го пуснат след 5-6 часа. То и акъл се иска.

111

зад атентата

преди 11 години

Хизбула стои зад атентата в Бургас, смята Нетаняху. А зад Хизбула стои Израел. Ако Хизбула не съществуваше, веднага щяха да разформироват Мосад! Хизбула е рожба на Мосад. За да си оправдаят съществуването и да си получават заплатите.

110

контрабандни цигари

преди 11 години

А защо камерите не засичат многобройните *** съсестри и събратя, които масово продават контрабандни цигари близо до Лъвов мост в София?

109

няма никаква разлика

преди 11 години

Между българските служби и терористите няма никаква разлика! Само че първите бездействат, а вторите действат!

108

САМАТА ИСТИНА

преди 11 години

накрая да не се окаже, ЧЕ НЕЩО Е ГРЪМНАЛ МОТОРА НА РЕЙСА , ама уж бил атентат

107

Анонимен

преди 11 години

Историята я пишат победителите ;)

106

Европейската общност

преди 11 години

Вчера излезе съобщението, че Европейската общност не се поддава на натиска на Израел и не квалифицира Хизбула като терористична организация.

105

ДО МУХЛИОТО

преди 11 години

Жалката и нищожна държава която отказа да играе по сфирката на евреите и сащ. Я БЕ ПИКЛИО КАЖИ ТИ КОЛКО ДРУГИ ТАКИВА ДЪРЖАВИ ЗНАЕШ

104

за стотен път

преди 11 години

Питат Радио Ереван: -"Кой е бургаският атентатор? Радио Ереван отговоря: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"