61

няма проблем!

преди 11 години

Плевелиев призна за тежък проблем за сигурността. Този проблем се нарича "герб"! Няма "герб" - няма проблем!

60

апартаментче

преди 11 години

На снимката: пожарникарят към Цецо Сересето "А, бе, Цецо, какво толкова си се зачел?""Оферта за едно апартаментче, шефе!" - отговаря Цецо Лажецо.

59

didoo

преди 11 години

Аз не мога да си обясня защо Плевнелиев когато разбра, че страната ни е застрашена от атентати, не стресна нашите служби да бъдат по-бдителни и да има повече камери и агенти по летища, гари и т.н.?

58

Gheorghi Damianov

преди 11 години

Апелът му задружно да търсим решение на проблема с тероризма е абсурден. САЩ толкова време не го решиха, а ние ли, дето ежемесечно търпим управленческия тероризъм и постоянно поскъпващите цени на стоките от първа необходимост :(

57

Неврокопец

преди 11 години

Ашкулсун, Расимчо, машаллах!

56

Анонимен

преди 11 години

И Плевнелиев стана експерт...

55

му ха ха!

преди 11 години

Че то кога се е говорело! Направо взривиха автобуса!

54

twin_peaks

преди 11 години

Росен пък защо си мисли, че разбира изобщо от национална сигурно - само се излага пред телевизиите и хората, на които дава интервюта. На мен ми писна той да ми се прави на интересен с убежденията си, а не може дори съпругата си са убеди да ходи с него по различните събития и посещения.

53

до мира

преди 11 години

всички, които наричат членовете на БСП комунисти , са профани-комунистите и репресираните у,мряха от старост преди 20 години. ние сме социалисти, ако въобще нещо разбираш от материята. А вие от ГЕРБ какви сте ?

52

До Мира

преди 11 години

Ти наистина ли вярваш в това, което си написала? Ако е да, много те съжалявам. С такива мисли може да изкараш живота си в някоя лудница.

51

до 58

преди 11 години

ти си болен мозък- атентатите и бъдещата война, част от която ще се разиграва на наш терен е следствие от външната и вътрешна сгешена политика, не на БСП ако много искаш да знаеш

50

Анонимен

преди 11 години

Голям *** е тоя президент..............

49

извод

преди 11 години

БСП тайничко си мечтаят всеки ден да стават атентати, само и само да имат поводи да плюят правителството и да трупат дивиденти за изборите.

48

Келнер,

преди 11 години

пожрникар и физкултурни... Жална ни майка!

47

Анонимен

преди 11 години

‎"Харта за правата на човека", залегнала в Лисабонския договор и Конституцията:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства.- Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа.Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека и е ГЕНОЦИД, който е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!

46

ДА ГИ СВАЛИМ

преди 11 години

Ами хайде да се съберем и от народното събрание да ги изметеме! Терористите са само в народното събрание!

45

АНТИТЕРОРИСТ

преди 11 години

"Не е време за политическо печелене на дивиденти, а за политическа подкрепа в борбата с тероризма", категоричен бе той. Замазваш положението с критичната ситуация на Българите! Терористите сте вие ти и целия кабинет от мутроминистри! Импийчмънт! ***! Спрете да убивате БЪЛГАРИЯ!

44

Deneris

преди 11 години

Колко време ще го обсъждат този атентат. В България все трябв ада стане някой много трагичен инцидент за да могат някои хора да си седнат на зад-те и да умуват някакво решение, което в крайна сметка пак няма да се окаже достатъчно ефективно. А Плевнелиев освен да гледа с кравешкия си поглед май друго не умее.

43

Анонимен

преди 11 години

няколко дена преди атентата двама български офицери от отдел контратероризъм бяха хванати с 50000 лв белязани откуп от изнудване на бизнеса,ето с какво са се занимавали нашите служби

42

постигната цел

преди 11 години

Този атентат отвори вратите на България за израелските тайни служби, безпрепятствено да се настанят у нас.