292

DDD 67

преди 11 години

До фен на хан Крум: моите деди за разлика от твоите не са избягали от турците, а са си останали в България. Прадядо ми е бил опълченец и е убит на Шипка. Не виждам смисъл да споря с теб кой от нас е по-българин. Но твърдението ти, че евреите са страдали колкото нас и затова не трябва да ги съдим, е най-малкото несериозно. Даже смея да твърдя че то е чиста демаготия. Да, имало е Холокоста. И пак ще трябва да има. Защото нация, избиваща цивилни граждани (палестинци) друго не заслужава!

291

666

преди 11 години

Проблема на този ненавиждан от другите народ идва от неговата античовешка циониска природа заложена в религията му.КОГАТО ЧЕТА ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ МЕ ОБХВАЩА ГНЯВ. Кой дава право в религията на този възприемащ се като богоизбран народ да таксува мен и останалият различаващ се от него свят като ГОИ и втора категория хора съпоставима с животинския свят??Чета Библията и не мога да си представя, че тези които ме възприемат като ГОЙ са нормални човешки същества.АЗ НЕ ГИ МРАЗЯ , А ТЕ ЗАЩО??

290

муспи

преди 11 години

Тези *** дето "не могат да си представят" че турското робство е докарано от тях, да погледнат какво правят сега по турцилизацията на България.

289

муспи

преди 11 години

Това дето жидите повтарят като заклинание че е имало холокост, мога да им предложа компромисно решение: Холокост е нямало, но ще има! Потънете в шеола гнусотии на яхвето!

288

Боце

преди 11 години

Автогол ? Дали е така ?

287

Анонимен

преди 11 години

Промити комунистическо фашистки яйца, това виждам аз. Мозакът все пак е с гънки.

286

Мамантос

преди 11 години

Евалла на персийците! Много точно казано.

285

DDD 67

преди 11 години

Евреите сами си взривиха автобуса на наша територия, което действие от тяхна страна, ако бяхме нормална държава с нормално правителство, автоматично би довело до протестна нота до техния посланник и искане на компенсации. Нанесени са материални щети на българска собственост, убит е български гражданин.

284

Анонимен

преди 11 години

299 - те единствено Иран имат и смелоста да кажат на САЩ "НЕ" когато ги карат да се огъзят. За тва и им симпатизирам, не че съм голям привърженик на културата им.

283

Анонимен

преди 11 години

До 315 как изичсли едната и другата цифра , май в главата ти е пълна каша , сложи си в ред мислите.

282

азз до бг

преди 11 години

готин,избити са около 500 хиляди еврей,през втората световна!!ако,това е холокоста,то,какво е 2 милиона палестинци,избити от израелската армия, до сега?!тези палестинци не са военни!а,мирни граждани!американците имат ли собствена валута?

281

Анонимен

преди 11 години

До 309 ей альо кой те излъга че евреите са виновни за падането ни под турско , вярно вече в училище на нищо не ви учат ,а основен информатор ви е ютуб , първо да знаеш информацията ни е толкова оскъдна че все още се спори как е умраял цар Шишман и второ за събитията тогава си има много по дълбоки прични и само слабограмотен може да се хване на такава очевадно подвеждаща информация.

280

Анонимен

преди 11 години

До 311 пожелавам ти един ден да преживееш този така наречен от измислен Холокост , нали няма нищо страшно , няма гета ,няма ешелони , няма газови камери , няма докто Менгеле , няма пещи няма планини от дрехи , общи гробове , няма купища от златни коронки , няма все още неразкрити от двуличните швейцарци сметки и сейфове нищо няма освен профанизацията ожзела хора като тебе , това е част от ефекта на мирът , след 60 години човек забравя за съжаление и не може да си представи за какъв ужас става ду

279

Анонимен

преди 11 години

Няма и да се открие нищо. Забелязаххте ли колко бързо се намесиха американците. А колко бързо евреите изнесоха техните свидетели. Сега могат там спокойно да ги инструктират, след като виждат в каква посока тече разследването. И ще последват манипулирани свидетелски показания. За това евреите са се навряли в разледването, уж да съдействат. Така няма да стигне до никъде, защото Израел и САЩ ще се пазят. Не трябваше да бъдат допускани, а случая трябваше да е със съдействието на Интерпол.

278

Анонимен

преди 11 години

Търсете в Гугъл: Измамата Холокост. Отдавна германците са разбили тази тема. Дори в Аушвиц се оказало, че не имало газови камери. Всичко е било направено от евреите, да издоят Германия колкото се може повече. Самите евреи си признават. За еврейско нещастие, документирани са всички процеси в германските лагери и действия против евреите. Засегнати са около 300 000. Числа като 6 млн са пълни лъжи. Жалка пасмина е тази, която лъже останалите хора. И ги набеждава за дела, които не са извършили.

277

за 302

преди 11 години

Не е хитро, а е тъпо. Само в еврейска главица може да се роди. Русия знае, че след Китай и Иран ще е нейният ред. Дори петрола си няма да има къде да продава. Тъпоеврейско мислене.

276

До фен на Хан Крум

преди 11 години

Драги евреино, не се представяй за Българин. Не те ли е срам да лъжеш така нагло и вулгарно. Евреите са пряко замесени с паданетоп на България под турско робство. Драги съфорумци. Потърсете в Гугъл: Какво са направили евреите за България. Търсете и четете. Ще се отвратите от този жалък и нагъл народ и неговия подъл представител тук. Подло е, еврейче, да се представяш за българи. Срам ли те е да се наречеш евреин.

275

Анонимен

преди 11 години

Мен ли питаш или по скоро 303 , защото аз бих го попитал същото.

274

Иванов

преди 11 години

Няма данни за наличието на план за физическо изтребление на евреите от Европа;не са съществували газови камери и лагери на смъртта за унищожаване на евреите;броя на еврейското население на територията под контрола на страните от Оста в началото и в края на Втората световна война остава непроменен и е в рамките на 5-6 млн. души.политиката на Нацистка Германия е за експулсиране, не за унищожение на евреите...

273

до 304

преди 11 години

Правиш ли разлика между газ и петрол?