10

123

преди 11 години

Много си грамотен! Включи и себе си в списъка.

9

Анонимен

преди 11 години

А и ние си имахме доскоро едно място, което не отстъпва по нищо на показаните гета. Въпросният блок в Ямбол, но предполагам, че не са го включили в класацията първо защото го събориха и второ защото, за щастие, беше само един блок, а не цял квартал. Иначе мизерията беше на същото ниво!

8

Пиночет

преди 11 години

Малко са местата по света по-лоши за живот от България.

7

до 7

преди 11 години

Съгласна съм с теб,но замислял ли си се,че всичко това до голяма степен е по вина на нас хората?!Пример:хубав южен плаж......пълен със начупени стъкла,майка и дете събират мидички.Детето хваща едно стъкло и казва"ха,стъкълце"!Отговорът на майката ме потресе-"Пусни го веднага!!!"Подминаха стъклото и го оставиха на плажа....А колко лесно беше да го изхвърлят в близкия кош,както направих аз след тях.Нямам думи за човешката тъпота.

6

Анонимен

преди 11 години

Изпуснали сте да добавите и сснимките от БЪЛГАРИЯ!!!!1. Снимка на Люлин, с *** на заден фон.2. Снимка на хубвата ви къщичка на село ... пред която стой един катун и се чудят как по бързо до изкорубят кабелите от стените, и дограмата на прозорците.2. Слънчев бряг, 3. Парк Витоша, 4. Някои от миньорските градчета, (като след чернобил са вече)5 Язовир искар и боклучите които се исипват(вливат) в него.6. с Бисер с 7 метровата приливна вода 7. Някоя бонлица8. Дом за деца (концлагер)

5

до 2

преди 11 години

я се разходи из абисинията,факултето,столипиново....па да видим Хаити дали няма да ти се стори хубаво място!а ако беше така-то там жив човек нямаше да остане-хаити де

4

t-rock

преди 11 години

Аре стига с тва тяло бе. Писна ми да ме пращате някъде другаде. Ако искам да чета тялото ще си го отворя. Ееееееееееее писна ми...

3

Елена

преди 11 години

България е едно прекрасно място,но за съжаление много плиткоумници не го разбират,защото не са си направили труда да я обиколят...Това че ни оправляват "велики" умове е друг въпрос.

2

Анонимен

преди 11 години

Най-опасното място на света е ... Порт дьо пренс Хаити ! Там една кока кола струва повече от 1-2 човешки живота !

1

тишо

преди 11 години

защо няма снимка на българия заедно с управляващите