82

мастика

преди 11 години

В кой още форум не си го копнал това. Този умствен куфар трябва да твори по-разнообразни мисли или товаIQ146 е по-скалата на Бойко-Цвъки-Дянков. Колко жалко е да си ГРОБар.

81

jeronimo

преди 11 години

Какво беше СДС ? Стани да седна ли беше ? Явно ,че от ГЕРБ са им обещали да ги вкарат в следващия парламент ,защото иначе няма да могат !Да си прпомним "звездите " на СДС:Желю Митев Желев Филип ДимитровИван КостовМуравей Радев2-ри адвокатски колективвсе герои разсипали икономиката,селското стопанство,армията ,а един от тях-Луджев с "оня" списък направи големи поразииЕ ,докато не се изметат от парламента всички партии свързани с унищожаването на България,просперитет няма да има.ХАЙ !

80

Кайо

преди 11 години

Ами промиват им мозъците, то в техните мозъци няма нищо, за да бъде промито!

79

IQ146

преди 11 години

Наистина трябва да си патологичен МАЗОХИСТ и НИХИЛИСТ, за да отричаш факта, че най-сетне се намери управник, който не е във властта ДА КРАДЕ и го е еня за България. Допуска много грешки, това е факт. Но всичко му е простено, защото има чисти помисли и обича България. За разлика от всички предишни управлявали КРАДЦИ! И като го осъзнаете, ще ви стане по-леко, а някои, които обичат България, пък може и да се зарадват...

78

ей ...главни букви

преди 11 години

Абе вас да не ви затварят някъде и да ви промиват мозъците? Щото на някви зомбита ми приличате. То и аз се надявах на няква промяна, ама чакам я вече трета година пък то - едно голямо нищо. Не разбрах да има голям мафиот който да е осъден и да му е взето имуществото, п рез ден разни там хора протестират, то толкова протести от преди 10 ноември не е имало. Всичко се вдига в страната, само не и доходите. На практика няма нищо. Луд народ сме и ще си плащаме още и то точно заради тия грешки катоГЕРБ

77

Анонимен

преди 11 години

Какво беше това СДС?

76

перо

преди 11 години

Пич,това е най некадърното Правителство от много, страшмо много години насам. Не решиха нито един проблем , Създадохте други. Това е Правителство на мутрите,В същност по какво се различава Ал. Петров от сегашние? ЕВРОПА ви каза СБОГОМ.Последен валс,пич и след това......????

75

до долния ....незнам

преди 11 години

Явно"светлината"струяща се от"мощното тяло"на"краля-слънце"заслепява очите ти, "омайващият му глас",заглушава ушите ти ..иначе нямаш извинение за това абсолютно нелепо, глупаво и неграмотно изказване. Но човече, аз не ти преча живей в своето заблуждение, всеки има право на избор,гледай зрелища по тв, щом това те прави щастлив. Сега ще кажа моето мнение по - крадливо, по - мързеливо и по - некомпетентно управление досега не сме имали. Оказа се най - голямото разочарование за тези 23 години преход

74

Кайо

преди 11 години

До 95: Не се пъни толкова, да не ти изкочи нещо от напъване! Бойко не е осъждал Галеви, а пък ако той ги е осъдил, значи съдебната ни система наистина жална им майка, една мутра да им казва кой да коли и беси. Само дето Бойко ги изпусна братята и още се чуди от къде му е дошло. А, пък що се отнася до АЕЦ Белене, интересът на Боко е да прибира пара, а там пара за него няма, затуй си кара с перките на Цветелинка, а нас всеки месец ни цака в сметката за ток със зелена енергия

73

До:Rumen Nikolov

преди 11 години

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6-5, няма ВАШИ-НАШИ, ХВАНАТ ЛИ ТЕ В КРАЧКА-НЯМА ПРОШКА!Защото МИЛЕЕ за държавата!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди-осъдени бяха братя Галеви; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

72

Анонимен

преди 11 години

Оптимиста звучи като онаниста, с този патос с който говори трудно е да си помисли друго човек.

71

Анонимен

преди 11 години

прасетата са си прасета - доде не изкльопат и последнта глътка помия от копанката - нема отказване. Да, ама има Велик ден - иде Коледа - ще *** за последно ненаситните ***.

70

PITBUL

преди 11 години

NAY-GOLQMATA VINA NA IVAN KOSTOV E,NE 4E PRODADE BULGARIQ,A 4E UBI NADEJDITE ZA DEMOKRACIQ I PROMQNA.BOYKO NAPRAVI KATO NEGO

69

нов строй

преди 11 години

да сменяме на Монархия, Анархия, родово-общинен... все ми е тая, тоя цирк ми писна... не сме научени да живеем в демократична Република и това е. ако трябва 40 000 да се цепим автономно... с 30 хил зле мотивирана и обучена армия не могат да ни присъединят обратно...последното в кръга на майтапя, но до кога 'преход'? време е за крайно решение.

68

Анонимен

преди 11 години

Гък!

67

ГОСПОДА ДАНО НЕ ПОМ

преди 11 години

ИСЛИТЕ, ЧЕ СЕ ОПИТВАМ ДА ВИ НАЛАГАМ МОЕТО МИСЛЕНЕ, НО НЕ НИ ЛИ СЕ СТРУВА, ЧЕ БСП и ДПС ЩЕ ВНЕСАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОРИ И АКО БОЙКО БОРИСОВ НАСТЪПИ 5-6 МРАВКИ НА ПОЛЯНАТА В "БОЯНА".

66

Анонимен

преди 11 години

Алоо, Оптимиста, Цецо и факти? Нещо не се връзва, май! Цецо е цар на измислиците, злобата и неправилно структурирания израз - иначе казано, печален образ на недоучилия Нарцис (извинете, Гербер!).

65

Кайо

преди 11 години

Факти! Кой им пише фактите на Цеко и Боко, пр-ите им! Това не са факти, а художествена измислица!

64

Филева

преди 11 години

Както винаги, сините само се правят на опозиция, но като трябва да свалят бандюгите на бб от власт - започват да пеят с тях песничката как за всичко била виновна тройната коалиция. И оранжевите и сините са един род гарвани - пазят си взаимно очите и краденото.

63

dan

преди 11 години

Мишките една по една напускат кораба. Какво ли им е обещал Бойко? Вече се избистря това за кой да не гласуваме. Имаше на времето една партийка на Корумбашев,която направи същото и къде е тя сега...?