260

Анонимен

преди 12 години

прави са от Дойче веле:В България в момента има милиционерщина и мутроуправление

259

Анонимен

преди 12 години

Станишев ни дари десен плосък данък. Защото е от елита. Подкрепя елитаризма - дясното. Дясно куче е Сергей. Както и цялата му партия - а останалите партии са нейните пипала. Десни *** са всички в парламента и тези които са били там. Никоя партия нито политик не казва че средната заплата в България не е 760-лева а е 500-лева. А трябва средната заплата да е 2333-лева според БВП на България. Десните БСП не казват че *** и другите безработни работят за 30-лева 60-часа, което прави 50-стотинки - а минималната заплата е 1,7-лева. Социалната помощ РОБСТВО ЛИ Е? Нали Милтън Фридман искаше точно това. Финансовият и Икономическият министри на Виденов са учили и са инструктирани в САЩ - още през 80-те.

258

Анонимен

преди 12 години

Щом седиме и зяпаме мухите, когато ни ограбват отвсякъде ,значи наистина не ни достига демокрация ! "Демократичните " европейски държави протестират срещу всяко вдигане на цените ,дори с 1 цент.

257

ДО 319

преди 12 години

МОДЕРНОТО ЛЯВО СЕРЕГЕИЧЕ,КАКВО ТИ ДАРИ,ЗАЩОТО НАС ХОРАТА САМО НИ ГРАБИ И ЛИСЕМЕРИ...

256

baihui

преди 12 години

napomnete mu na toia shvabski 4ikidjia 4e negovata superdemocratichna Germania rodi *** i fashizmaaman ot teia shengenski !

255

Случаен минувач

преди 12 години

На хората, които цъкат минуси, България преди ВСВ е конституционна монархия, в която три пъти е суспендирана конституцията, което не е нетипично за Европа по това време, със що годе свободни избори, пак с изключения. В Германия единствения демократичен период от основаването ѝ е Ваймарската република, със силно съсредоточена власт в ръцете на канцлера, нестабилна и оцеляла по-малко от две десетилетия. Къде е немската демократична традиция, че не я виждм?

254

свестете се бе!

преди 12 години

единственото правилно решение - спасение за БГ е: да бъдат назначени съдии от англия, фискален контрол от Франция и полицейско управление от Германия. Всички досегашни и настоящи политици, депутати и министри да им се отнеме всичко и да имат право на една боксониера в Обеля 7, поради хуманноста на демокрацията!

253

Случаен минувач

преди 12 години

Интерсно ми е, каква е демократичната традиция на Германия от преди ВСВ, която на нас ни липсва?

252

КОМУНИСТ

преди 12 години

Да го дух.т Дойче веле , Европейския съюз и всички крадливи долни из.оди демократи, всички от СДС,БСП,ДПС а Гелб БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ да измрат в мъки дано. Да живее КОМУНИЗМА

251

Анонимен

преди 12 години

дясната страна е егото. Дясната ръка е властна и взема не дава. Лявата ръка дава.

250

ФАШИСТ

преди 12 години

единна и непорочна НАЦИЯ ще има , когато се освободим от СОФИЙСКО РОБСТВО !!!

249

ФАШИСТ

преди 12 години

цитата е за СОФИЯ и софетата - не се отнася за БЪЛГАРИЯ !!!власите си се знаят !

248

Анонимен

преди 12 години

Елита - дясното е против демокрацията - защото тя е обща власт, а не тяхна - лична. Всички системи от Рим(миР) до сега - са десни олигархични елитаристки.. Сталин създаде този елит и елитаризъм - който се дели от простолюдието - народа. И много обичат романа за величието на елита "Атлас свали рамене"

247

циркът ЕС

преди 12 години

В ЕС се правят на интересни все едно , че не знаят че българската мафия се нарича БКП. Например берлускони защо се заиграва с вдовицата павловаНапример пък Хилари Клинтън върна парите на павлов за кампанията й.Циркът ЕС - стара песен на нов глас

246

Анонимен

преди 12 години

Дясното е за синя кръв. Дясното е неокислена кръв и наситена с въглероден диоксид. Дясното не обслужва общата система. Само лявото зарежда Цялата системата с енергия. Ляво е и сърцето - то дарява всичко с енергия кислород.

245

ДО 303

преди 12 години

ДА ПРАВ СИ--ВСИЧКО ИМАХТЕ И ГО ИМАТЕ И СЕГА,А ЗА НАС...И ПРЕДИ И СЕГА БЕКАПЕ Е М А Ф И Я !!!...

244

Анонимен

преди 12 години

Има и признаци, че България гледа по-сериозно на проблемите с корупцията и организираната престъпностТо атентатът в Бургас не е престъпност

243

Даскал Дим

преди 12 години

308, неудобната за някои хора истина е, че комунистите доста мъдро постъпват с децата на осъдените от народния съд, особено на убитите. Имало е специални програми в гимназиите и университетите, където такива деца са учели задължително заедно с децата на комунистическата номенклатура, за да се интегрират и както е видно - добре са се справили!Мой приятел е такъв случай, завърши инженерство, през 67 г. избяга в САЩ, но сестра му си остана, пенсионира се като лекар-професор, живи и здрави и двамат

242

Балева

преди 12 години

" Не достига демокрация..." или Недостиг на демокрация..."? Изнявайте, ама неграмотността в мрежата много дразни, не мислите ли?

241

до 304

преди 12 години

Еми да - на Богдана Карадочева баща й, на Киро Маричков дедо му, на мъжествения ни премиер дедо му - все пълни аутсайдери, смазани от комунистите до пълна безизходица!народният съд е конституиран с подписания мирен договор между съюзниците-победители и дейността му се наблюдава от тристранна комисия на същите страни - Англия, САЩ, Франция и Русия! Франция. Англия протестира за малкото смъртни прусъди срещу убийците на майор Франк Томпсън! Да си чувал такива неща?