138

ха-ха

преди 11 години

Според мен това е сина на Димитър Христолов от Крумово.Самоубийственият почерк го издава.Мир на праха на загиналите.

137

Цецко Цачев

преди 11 години

Слизай.

136

Цецка Цачева

преди 11 години

Ако този е терориста ще сляза долу пред блока и ще лая!

135

муспи

преди 11 години

Ако ще изсраел сащ да се назландисват, Боко и Цецо ще ударят Иран.

134

Анонимен

преди 11 години

Пичове, този на снимката позира...Това е режисирано поведение, нарочно застава там...за за бъде заснет !...гледах клипа. И как се намери пак документ...И как пък е със същата фланелка на снимката...Очевидка, пострадала еврейка говори за жена-камикадзе...

133

Анонимен

преди 11 години

Този атентат е изцениран за настройват хората против иран.Това лице може и да е човек на цру,заложил бомбата и в момента на сигурност.Не обръщайте внимание на писания и глупости.Този атентат е бил замислен отдавна от цру и е протекъл точно така както е бил замислен.Пожарния,цуци и плевната са били предупредени ако не са и участвали в изценировката му.

132

Анонимен

преди 11 години

Тия трябва да сменят диска.Никoй мюсюламин няма да се гръмне заради няколко еврина.Те и затова измислиха набързо фалшивте документи защото атентата е фалшиф.Хварлена раница с фалшиви документи някъде по автобуса и после с дистационно е задействана пиратката.Кой е видял тялото на камикадзето?Никоu...Абе искахме EC i nato,ето ви резултата,дано само не изценират атентати на турове които ги нямаме де,ама зацепихте за кой турове мисля

131

до 170

преди 11 години

Коя част от новината не разбра, той не е бил в автобуса, а до него.

130

японеца

преди 11 години

Утре не сте ли на работа бе,хора.Аре лягайте си.Сутринта пак почваме.

129

Анонимен

преди 11 години

Българите трябва да приемат ИСЛЯМА и да си сменят имената. Това е единсвения начин за победа над масоните. И циониститеКойто приеме исляма му се упрощават греховете веднага каквито и да са те.

128

hoho

преди 11 години

Филма не бил шведски, ами съветски!!!

127

обективен

преди 11 години

мвр не е твърдяло, че самоличността на атентатора е изяснена. някъде из нета се появи статия, че някакви форумци го били разпознали по снимката и сега мвр ви казва, че не е той. какво пак не сте разбрали?!

126

Анонимен

преди 11 години

Конгратулейшън - 1 е изключен, остават малко над 7 млрд... като се изключат бебетата, парализиранете, герберите, убедените демократи... дори и по-малко. Само внимавайте да непосочите някой несвързан с Иран, че екшънът ще трябва да се повтаря

125

проницателен

преди 11 години

Абе турчин демек...

124

До гард

преди 11 години

Съвсем не се чалнало момчето - като е видял какво правят евреите с хамериканците ...

123

А защо ...

преди 11 години

На 11.09.11 няма нито един евреин сред загиналите!? При положение, че е доказано - над 2000 евреи или от такъв произход са работили в небостъргачите??

122

hi

преди 11 години

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес tinyurl/bulgarian-news

121

АНТИЧАЛГАР

преди 11 години

Тоя Бареков голям гад бил бе.Сега го гледах по телевизията / за последен път /.

120

До 146

преди 11 години

Айде виж днес/утре например от 23:10 до 23:20 колко самолета кацат, сметни по колко пътника има всеки и от колко държави са и пак ми говори. После помисли какво чудо е на паркинга (щото на същия паркинг са и заминаващите), а ти ходиш с една раница и търсиш евреите... Бил съм и на летище Бургас, и на летище Варна достатъчно за 6-те години в туризма, викал съм като съдран и съм махал с табелите, за да си намеря групата, време е ти малко да идеш, а не да гледаш филми на компа.

119

От МОСАД

преди 11 години

Поздравявам българският премиер и неговите заместници с това че изпълниха нарежданията ни да се явят на летището в Бургас в пълна бойна загриженост след няколко часа. Благодарим и на бг медиите и най-вече на Босфор тв за качественото отразяване на събитияята след атентата.Малко сме сърдити на някои плямпала по радио медиите...които ни обвиниха в абсурдщината да си избиваме собствения народ. Ние сме ЕВРЕИ, а това е символ на честност, на почтенност и на състрадание към всички народи.