20

Костов

преди 11 години

Правителството веднага да отговори защо през зимата има сняг и защо през лятото е горещо !

19

Анонимен

преди 11 години

Кой виновен, кой невинен не знам.Знам само, че ни ограбихте, обрулихте, прогонихте по цял свят, наводнихте с ***, ***,чалгари, мутри и новобогаташи, и отнехте всякакво достойнство и ищах за живот и развитие в България.Разграден двор.И това само за има няма 2 десетилетия.Побъркахте народа, вашта ***!!!

18

Анален Терорист

преди 11 години

Командире,идваш ми в повече и ти.Ето това е опозицията в България,най-черното ще каже само и само да се изтъкне.Ей *** до вчера не ревеше ли,че България се е превърнала с полицейска държава.

17

ga-ga

преди 11 години

Новият глобален ред на финансовата олигархия и международния ционизъм се прокарва агресивно по света от САЩ, Израел и Европейския съюз.Ще имат ли ресурс тези сили да установят глобално господство? Много белези сочат, че ресурсите им вече привършват и Глобалният ред е на път да се разпадне, преди да се е установил напълно. Независимите икономики по света вече се измъкват от неговия диктат. Тяхната сила все повече нараства над фалираща Америка. В 21 век Новият световен ред забуксува необратимо. С неговия край ще падне страницата на една епоха и ще се отвори нова...

16

Oleg

преди 11 години

Е то не може през 1-2 месеца да закриват ДАНС и да искаме тя да бори всичко в държавата - и корупцията и тероризма и мафията!!! Няма как да стане само с мераци бе воленчоооо. Такива умници като теб са виновни за разбиването и смачкването на службите у нас!

15

Анонимен

преди 11 години

много ги разбира момчето...тва разузнаване, политика, религия, икономика... само си пее и си пляска.вундер дядка...

14

oz

преди 11 години

bolniq i kostov na vsqka manja sa mirodiq mishoci !

13

ТАТО до Костов

преди 11 години

Индустриалният умствен капитал на България вече е унищоженТова е престъпление, по-голямо от самото разрушаване на индустрията, защото без интелект е невъзможно нито изграждането, нито развитието й. Той се създава бавно и трудно. Нужни са време, подходяща среда и много пари.Разправата бе извършена професионално. Тя включваше: Бърза раздяла със старите специалисти. Те бяха унизени и оставени на мизерно доизживяване.Разгонване по чужбина на специалистите от средното и младото поколение под натиска на безработица и безперспективност. Сриване възпроизводството на нови специалисти. Съсипана бе образователната система. Това изключи България от групата на индустриалните държави, тя се превръща в неоколониална територия. Изпълнението започна още от началото на 1990 година. Фалшифициран бе външният дълг, за да се представи икономиката ни като катастрофирала. Изчезна 1,4 милиард щ. д. валутен резерв. Необяснимо защо не бяха прибирани 2 милиарда и 350 милиона щ. д. външни вземания. На 28 март 1990 г. бе обявен мораториум по външния ни дълг. По покана на правителството господата Ран и Ът от САЩ с екип от американски и български специалисти разработиха план за реформи. Вече 15 години той се изпълнява безпрекословно. В съответствие с него България единствена в света извърши 100 % разрушителна приватизация. Лекомислено се изоставиха традиционни пазари. Чрез преструктуриране бяха разбити социалната, здравната, образователната и културната национални системи. Така бе разрушено всичко, което ни свързваше със съвременния промишлен свят. Отприщените стихии унищожиха средата, в която може да се развива индустриалният интелект.

12

ДО 11

преди 11 години

Съгласен съм с теб , но нито ти , нито аз бихме узнали цялата истината , тъй като с теб сме просто едни обикновенни хора ! Истината е някъде там , просто ние не може да се доближим с теб до нея !

11

Анонимен

преди 11 години

ДАНС е пълна с ДС-ченгета(мързели)

10

до Калоян

преди 11 години

Ти още ли се съмняваш, че 11.9.2001 не беше организиран от ЦРУ? Душичка. Тоя алжирец ли,какъв е, когото са взривили с дистанционно е "мулето".Платено му е да се разхожда с раница с взрив около автобус с израелски туристи, за да изглежда, че е атентат провокиран от Иран.Може и да не е знаел какво въобще носи.Въпросът ми е, как е минала раницата му през митнически и полицейски контрол и то на аерогара.На мене са ми изхвърляли бутилка с минерална вода, защото била съмнителна, пък тоя цяла бомба...

9

ТАТО

преди 11 години

КОСТОВ, ТИ СИ ПЪРВИЯТ ВИНОВЕН ЗА ХАОСЪТ, КОЙТО ЦАРУВА В БЪЛГАРИЯ. ТИ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА.ТИ РАЗБИ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, ТИ ДОПУСНА АМЕРИКАНЦИТЕ, ТИ РАЗБИ ИКОНОМИКАТА - ПОВЕЧЕ ОТ 2000 ЗАВОДА,КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦИ, ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ, Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд!Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности!Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели!Създадохте най-голямата безработица в Европа!След 1990 г. управленската ни прислуга на чужди сили упорито подготви взривяването на енергетиката: - Разруши мозъчния й център Енергопроект. Старателно организира националното престъпление - закриване на АЕЦ Козлодуй. - Спря строителството на АЕЦ Белене. - Разпродаде електроразпределителната система. - Ликвидира енергомашиностроенето. Днес дори 100-киловатова водна турбина трябва да се внася от чужбина! Чужди фирми, които трябва да се учат от нашите енергостроители, получават поръчки за строителство на енергийни обекти у нас. Каскадата Горна Арда, 4 пъти по-малка от каскадата Арда, която е българско инженерно решение и изпълнение, се възлага на чужденци, непостроили нито един енергиен обект! Това е грозно унижение на нашия индустриален интелект!

8

до #6

преди 11 години

Питай баба си!

7

КАЛОЯН

преди 11 години

Ako примерно аз КАЛОЯН ВЪЛЧЕВ реша утре да сглобя една бомба и да я сложа на летището във Варна и да направя атентат биха ме хванали , които и да е служби ? При положение че съм един обикновен гражданин и данъкоплатец ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО ! НЕ може полицията да рови всеки куфар , сак , раница , да гледа под всяка кола , автобус , самолет или каквото и да било ! Светът е такъв какъвто е ! Истината е , че тероризма гледа зад всеки ъгъл ! Може и да боли истината , но фактите говорят сами по себе си

6

Анонимен

преди 11 години

AAA be ........... vashto pleme dolno politichesko ,abe zashto edin en kaza neshto za postardalite neshto za svetovnata tendencia i prblem s terorizma,mi vzeli te da davat akal za pravitelstvoto i i kakvo ne bilo napravilo,abe *** takav kade zagrobi i prodade balgaria ,ti kakvo shteshe d anapravish ti be ***,kakvo polojitelno napravi ti be ,za d anapredne balgaria po tvoe vreme,ohhhhhh lele pa ne vi vzrivi vas niakoi i teb i drugaria pa i nikoi deputati ot Gerb

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Костофф,в ДАНС са...чиновници,не са разузнавачи;де си видял и чул,чиновници да...работят на терен.Тези правят...анализи от журналистически...измишльотини и от чужди...сводки;както сега в България...правят киселото мляко,от палмово...масло.

4

калоян

преди 11 години

Няма начин един човек , който е решил да избие "маса" народ да бъде спрян . Типичен пример беше 2001 година в САЩ . Хората там са светлинни години напред и не можаха да се справят , а какво остава за нас БЪЛГАРИТЕ ? Важното е да сме живи и здрави . Всичко останало е просто стечение на обстоятелствата !!!! Каквото е решил ГОСПОД-БОГ това ще бъде ! Всичко е съдба ! На който каквото му е писано ! КАКТО КАЗАХ - СЪДБА !

3

Анонимен

преди 11 години

Една трагедия, много интереси!

2

Анонимен

преди 11 години

Неоспорима истина.ДАНС не са на висота, въпреки отделените средства за СРС-та и техника те се занимават с някакви кокошкарски и регионални "конфликти", да не кажа , че броят мухите и получават заплати за тоя дето духа.

1

Калоян

преди 11 години

Този *** КОСТОВ защо не вземе да се скрие под полата на жена си и да не филосовства много , А ?