83

_$_

преди 11 години

Когато евреите заемат ясна позиция относно неоосманизма, тогава ще взема и аз ясна позиция относно тях. Сега да ми се махат от погледа и да ходят да се гърмят у техните си земи.МАРШ!

82

Анонимен

преди 11 години

Иран е способен на атентат и това е не може да бъде подлагано на съмнение. Тазгодишното издание на евровизия се размина на косъм от терористично нападение от Иран и забележет - причината е ,че изпълнителите на конкурса били разголени и порочни?!?!?!? После ми защитавайте Иран и ми говорете колко са миролюбиви.

81

Анонимен

преди 11 години

с какви оръжия ли? ами най вероятно български!принципно не ми пука за евреите или за арабите и иранците, обаче не искам да си мерят п**ките в българия.

80

обективен

преди 11 години

до "фюрер"КОЙ "повече от половин свят" мрази евреите? Това е абсолютна ЛЪЖА, евреите ги мразят облъчените от руските сайтове "строго секретно", т.е. откаченяците рускопоклонници- жидоборци:))))

79

!

преди 11 години

Нещо толерантността ми към евреите се изпарява.Оти не земат да си се кротнат малко.. къде стъпят и трева не никне.. след тях гори...Верно, носят некой леффф.. ама струва ли си?Сега заради некви си 600 евреи в БГ, ще избягат де що има читав турист.. руснаци, западняци.. и т.н.

78

обективен

преди 11 години

Всъщност, невсъщност на този свят престъпника никога не си признава сам за престъпленията си. Точно така звучат и обясненията на иран относно вчерашната кървава баня в Бургас и връзките му с тероризма изобщо. Това са обяснения за ***, хора с гузна съвест или пък бг. "жидоборци"- руски ***.Аз питам кой подпомага всячески Хизбула, кой и с какви оръжия са въоръжни арабските терористо по света изобщо?

77

Ерол

преди 11 години

Еврейските политици пак почнаха да обвиняват на посоки само и само да си създадат враг,но близките години тоя враг ще почука на вратата ви бъдете сигурни!Ако питате мен аз не вярвам на еврейските политици те отдавна си изгърмяха патроните,като избиваха невинни палестински майки и деца.Тогава светът си мълчеше сякаш не виждаше какво става,защото беше ги е страх от масоните и продължава да е така!

76

Гогата

преди 11 години

Малко е странно,че само няколко след взрива,Израел прави изявлени и обвинява Иран??! Без да е приключило още разследването и техните хора още не бяха пристигнали в БългарияМалко вероятно отговорна да е "Хиз Була",защото това е първият и атентат от 6 г. насам и те изрично са забранили повече такива атентати.Вече дадоха официално изявление,че не са отговорни!!!Иран няма никакъв интерес от всичко това,защото не иска да сподели съдбата на Ирак

75

Фюрер

преди 11 години

Искам прости отговори... ЗАЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ НЕ ОБИЧА ЕВРЕИТЕ?!? ЗАЩО ХИТЛЕРИСТИТЕ СА МРАЗЕЛИ ТОЛКОВА МНОГО ЕВРЕИТЕ И СА ГИ ПРЕСЛЕДВАЛИ ТАКА...КАКВА Е ПРИЧИНАТА?!? ЗАЩО ЦЕЛИЯТ АРАБСКИ СВЯТ МРАЗИ ЕВРЕИТЕ?!? ЗАЩО КАКВОТО И ДА СТАНЕ ЕВРЕИТЕ ВИНАГИ НАКРАЯ ИЗЛИЗАТ "ЖЕРТВИ" ?!? ЗАЩО ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЕВРЕЙСКИ ПРИКАЗКИ НО ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ ПОДЧИНЯВА ?!?! ТЕЗИ,КОЙТО РЪКОВОДЯТ НЕЩАТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ДАЛИ ПЪК НЕ СА ЕВРЕИ А?!? Благодаря за вниманието :) Ще се радвам на отговори :)!

74

Emigriral

преди 11 години

Amerikancite sa vinovni kamikadzeto e s falshiva amerikanska knijka ;d i sega sledva izrael da obqvi voina na iran ta da moje na amerikancite da im e po lesno ahahha

73

Крис

преди 11 години

Огледайте добре клипа, човекът с раницата не е възможно да е терорист с бомба , но не и камикадзе. Този човек по-скоро , ако е той разбира се, е искал да остави тази бомба , но явно някой от разстояние е взривил , преди той да се изнесе, така се прикриват следите и се прекъсва връзката. Разбира се в цялата тази схема безспорно са намесени и Мосад и ЦРУ. Те са навсякъде....

72

mm

преди 11 години

Абе руснаците ни докосваха 40 години :)

71

Прагматик

преди 11 години

В крайна сметка е възможно иранците да нямат отношение към този ужасен атентат. Всяко обвинение следва да се основава на някакви доказателства. Не може на сляпо да се обвинява някой защото например е иранец.

70

Анонимен

преди 11 години

Аз вярвам на Иран. Те също са пострадали от ционистите. Израел взриви 6-7 техни ядрени учени. Всичко с марката еврей е лъжа и измама. Гледа само как да те обере и да те яхне да те язди. За това, по-далече от България.Просто не желаем да имаме нищо общо с вас.

69

Крис

преди 11 години

Всички подкрепящи агресорите от сащ и израел сте болни мозъци. Кажете ми една държава , която е прогресирала след "американска хуманитарна " намеса. Та те дойдоха под носа ни и бомбардираха Сърбия и сърбите ли са терористи ? През Втората Световна война бомбардираха и нашата столица, а руснаците, които толкова плюете не ни докоснаха, въпреки че бяхме във война с тях... *** народ сме ние българите. *** е целия свят , ако позволи и американците за пореден път да ни заблудят...

68

Анонимен

преди 11 години

Защо евреи подмолни и нечистоплътни влизате в български форум и се криете като мишоци. Защо се представяте за българи и говорите от името на българи. Това са долни измами и лъжи. Още от тук се вижда колко струвате. На лъжци, ние българите не вярваме. Да ни провеждате пропаганда и да ни промивате мозъците ли. Не ви ли срам Мошета така да лъжете. Очевидно от вас хора не става. Ходете си в Израел. Нямате си работа в България. Идват времена, в които и това ще стане.

67

Гошо Тъпото

преди 11 години

До сега,никой не...пое отговорност за атентата;значи...не е Иран.

66

до 67

преди 11 години

Аз на съюзници дето си взривяват собствите хора доверие нямам.

65

до 67

преди 11 години

Като полетят персийските ракети към БГ ПРОто може и случайно да не сработи по заповед на ционистите заставай на която искаш страна ако още си жив.

64

до 60

преди 11 години

Ей темата е за атентата но *** винаги ще изметнат като...Кат си почнал от средновековието разкажи как израел е създаден от терористични организации и заплашва не индивиди но цели държави със скритите си бомби.Прочети малко и от" хуманния"към човечеството талмуд,религията им.