41

гордо червен

преди 11 години

много се радвам когато чета толкова ярко червени доктрини ! смърта на хората не спира червената машина, напротив...

40

Анонимен

преди 11 години

Воленчо искаше да прави от евреите катран.............***.......турци ....... е сега трябва да вдига банкет!

39

Анонимен

преди 11 години

Нали ББ каза, че на всеки ъгъл има дюнерджийница и затова атентати в България са изключени.

38

350

преди 11 години

Още от зората на "демокрацията"в България бе разбита цялата агентурна мрежа от разузнаването и контраразузнаването!Бяха предадени списъци с действащи разузнавачи и контраразузнавачи,бяха оплюти и заклеймени от всички "демократи"!Наречени бяха доносници,*** на комунистическия режим и други подобни мръсотии!Е,как при такова отношение към хората от тихия фронт,те ще продължат да работят за сигурността на България!?А АГЕНТУРНАТА МРЕЖА СЕ СЪЗДАВА С ГОДИНИ!Но за това не се говори и вс. мълчат като

37

Nik

преди 11 години

Абсолютни простотии се пишат за оправдание на бездействието на управляващите. Жертва на този акт са могли да бъдат и случайно минаващи български граждани, но късмет е навярно че не е имало присъствие на такива наблизо. Факт е, че деянието е извършено в пределите на Бг.

36

пижо

преди 11 години

Всички бедни държави са потенциални спящи терористични клетки,гражданите им са склонни да изкарат някой друг лев с цената на живота си !!!!!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Ами то по-важно през тези 3 години беше да се слухти за какви ли не глупости и идиотизми за разчистване на лични сметки, но не и за сигурността на гражданите. За това този акт се случи именно при управлението на Герб,а не при друго правителство.

34

Започна се

преди 11 години

България няма опит с тероризма.Ако искат тези камикадзета ще ни направят на решето.

33

Rad

преди 11 години

Това ще е дереджето, след като комунистът Миков съсипа МВр и пенсионира професионалисти по на 45 г, а остави верни слуги по на 50-60 г , ръководни служители, които и днес търкат бюрата си и пресмятат годините си в първа категория за пенсия, 20-те брутни заплатки при пенсиониране и страх да не ги загубят, ако направят нещо. Това е истината-другото е лъжа и това ще е винаги дереджето в бг докато управляват бивши комунисти и милиционери. Пробив в сигурността няма-то просто няма какво да се пробива.

32

НАЛИ!

преди 11 години

Нямаме образовани и компетентни КАДРИ ,нямаме и кинти ,нямаме съзнание ,продаваме се на всеки за кинти ,.....какъв е резултатът...?

31

Анонимен

преди 11 години

Доказателство, че сигурността ни се интересува само от политическите и бизнес опоненти на властимащите, а реалната сигурност за хората???

30

do 16

преди 11 години

Не виждам какво повече може да се каже! Разбиващ пост!Премълчаван факт е, че могъщи еврейски финансови структури са финансирали Хитлер и цялата му антиеврейска клика. Гоненията срещу евреите обаче дават най-мощния импулс за влизане на САЩ във войната. Резултатът: САЩ слагат ръка на половината свят!И сега се подпомагат радикални ислямистки организации, рушат се светските основи на режимите в Близкия изток и северна Африка. Резултат: назряващ повод с арабите да се свърши веднъж за винаги

29

Велик човек

преди 11 години

Тиквата е велик човек. Веч играе на световната сцена, бърка се в уреждането на мендународни конфликти от няколко години. Велик човек. Ще влезе в историята на света. Сигнализирахте за неуместен коментар

28

Анонимен

преди 11 години

умен и интелигентен човек, по погледа и очилата си личи! никой не е застрахован от атентати! дори настоящи лидери на ДПС, преди години извършиха атентат в българия, при който загинаха хора! какво им пречи пак да го направят? не подценявайте злобата и омразата, която насаждат в мюсулманското население!

27

Прав е !

преди 11 години

Това е истината. Не, че ако БСП, НДСВ, СДС или друг бяха на власт нямаше да се случи същото. Просто е дразнещо да слушаме как Бойко постоянно отрича и бяга от отговорност. Всеки атентат е пробив в националната сигурност. Ако няма пробив, нямаше да има атентат. Явно дюнер-шилд системата на ГЕРБ не сработи. Може би трябва да се подходи по по-професионален начин.

26

неясно

преди 11 години

Нали 1 час преди атентата е имало сигнал по телифона в туроператорската фирма за 2 бомби.Защо този факт не се коментира от никой?Какво е направено от фирмата, за да се предотврати това. Уведомени ли са властите?Или жаждата за печалба не им е позволила да го сторят.

25

аз до младши

преди 11 години

младши, по-*** си и от тиквата! Не съм сигурен дали си по-*** и от ЦВ. Лично мнение!

24

kireza

преди 11 години

до 16Най-после да прочета един истински анализ на събитията в мюсюлманският свят и в чии интереси е този "хаос"!Щатите имат по-далечен прицел - атака на арабският свят срещу Европа,за да ни "спасяват" както през 2-та световна!Защо не правят "революции" в Индонезия и други страни в източна Азия?Защото те са далече от Европа!Една от първите жертви на североафриканските ислямисти ще е България,още повече че нямаме и армия!Младенов продаде България с външната политика!!!

23

знаещ

преди 11 години

Цял свят знае, че израелските граждани са обект на международен тероризъм и не е необходимо да се получават предупреждения за готвени атентати за да се вземат допълнителни мерки за сигурност. Терористичния акт не е станал в зоната за сигурност на летището , а в обществената зона за която отговарят органите на МВР. Ако компетентните органи от МВР са направили Оценка на риска е следвало да определят охраняван паркинг или автобусите след проверка да чакат пътниците в зоната за сигурност.

22

Анонимен

преди 11 години

Ама ние и сигурност ли имаме??