28

номер 2

преди 11 години

Съгласен с ястреб!

27

До Анализатор

преди 11 години

Хизбула никога не поема отговорност за атентатите, които й се приписват. Поне досега не си спомням да е имало тъкв случай от тяхна страна. Така че, ако действително те имат пръст в атентата, това изцяло се вписва в досегашната им стратегия.

26

bahura до 29

преди 11 години

Пич не е вярно че тия в ДАНС не са добри. Напротив - нашите трябва да обучат мосад / цру - това да можеш да врътнеш пасианса за 20 минути... Имам предвид всеки служител на целият етаж :D :D

25

коко

преди 11 години

Как разбраха веднага, кои държави и джижения са извършителите, а не разбраха за готвения атентат И ДА ГО СПРАТ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ! Много ми е странно! И Иран никога не е започвал вой в историята си, според мен Иран не са ни враг! А тези две държави САЩ и Израел, водят войни всеки ден! Луд свят!

24

Анонимен

преди 11 години

Поредната инсценировка по пътя за превземането на ИРАН. Ето защо напоследък тайно ни навестяваха братята американци. Просто ни използваха, защото тук много лесно може да се осъществи такъв атентат. И слугата им Бойко, много добре знае какво се е случило, но се прави на ощипан. Жалка инсценировка, отнела невиини животи.Лошото е, че най-лошото тепърва престои със опита за превземане на Иран. Как пък Израелските служби за 2 часа разбраха че Иран е извършителя. Мотивите прозират от километри

23

Анализатор

преди 11 години

Ако се погледне световната практика на терористичните атаки , обикновенно инициаторите гонят и медиен ефект и се обявяват кой стой зад атентата , а сега и до момента нищо.. . Да има тероризъм и екстремизъм но тук министъра на отбраната на Израел малко преекспонира нещата. А след като Боко заяви че си сътрудничим и понеже тяхната разузнавателна школа е добра нека поне да обучат малко наши агенти от ДАНС как се работи, щото нашите са събрани от село и нищо не отбират от този вид работа .

22

аз

преди 11 години

Барак му е фамилията, не малкото име!!!Четете и мислете малко!

21

тоталната глупост

преди 11 години

Както е тръгнало, войната между Израел и Иран ще се състои на българска територия. Поради тоталната глупост на режима на пожарникаря!

20

Горски

преди 11 години

Поведението на хората винаги може да се сведе до интереса. Определено от този атентат нямат интерес нито обикновените евреи (страдащи) нито Иран като държава (подлежи на нападение). А не са ли лицата, които намериха претекст да направят 2 големи войни, заинтересувани да манипулират по чудовищен начин мнението на хората? И то на американци и израилтяни, които реално трябва да гласуват за тази война? Общо взето мнението на останалите е без особено значение.

19

_Ястреб_

преди 11 години

Преди няколко години имаше глобално проучване на института Пю, проведен в 110 страни. На въпроса "Кои страни са заплаха за световния мир?", с 1 се класира Израел, следвана от САЩ! Иран - 17'та! Една народна мъдрост, г-н Барак: "Който сее ветрове, ще жъне бури!"

18

tr

преди 11 години

Няма да се очудя ако евреите са се гръмнали сами, само за да имат още един повод да нападнат Иран.

17

Bai-Hui

преди 11 години

Поредния цирк!!! Тия долни са способни да си изтребват собствения народ само и само да имат оправдание да нападнат после невинни граждани.Еб*ха мaйката на целия свят с техните игрички целящи световна власт и контрол на всички ресурси.Спомнете си 11.09.2001 когато нито един евреин не е бил на работа в СТЦ .После нападнаха Афганистан и "убиха" човек (Бен Ладен) , за който не е сигурно дали изобщо е съществувал или е поредната еврейска измишльотина.

16

по нашите летища

преди 11 години

Въпросът е кога и как израелските служби ще започнат да си отмъщават на иранците на българска територия? Ще започнат ли израелците да взривяват иранци по нашите летища?

15

Killuminati

преди 11 години

Всичко това е дело на Мъдреците на Цион, спонсорирани от Ротшилд - хазарските талмудисти

14

]

преди 11 години

О t статия става ясно, че автора на статията е добър приятел с Барак защото си му казва на малко име!

13

dsada

преди 11 години

Българското общество трябва да покаже, че няма да толерира подобни случки на своя територия, защото българската власт явно не може.....

12

ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ

преди 11 години

Какво общо има България с конфликта между израел и Иран /да кажем/ че избраха нашата страна за арена на това ужасяващо нещо?! За сетен път се убеждавам, че цялото това "обединение" на разнорозни държави няма да ни донесе нищо добро! Имам предвид на човечеството като цяло!

11

Анонимен

преди 11 години

6/333 Вчера Данчето Фандъкова се беше загрижила за евреите в София, а българите - кучета ги яли. !!!

10

Анонимен

преди 11 години

2012?

9

Анонимен

преди 11 години

Ние нямаме вина за тази терористична вълна.Защо загина бащата на 2 деца.Не я искаме тук тази вълна!