7

до 10

преди 11 години

Хич не ми звучи налудничаво 7-мия. Иран ще бъде тежка, продължителна, ескалираща война с руска намеса този път. Лошо, много лошо се получи!

6

Един

преди 11 години

Нали не очаквате истиснките причини да ги чуете когато и да е където и да е?Акт (обвиняваш някой друг)-> Реакция (ТЕ! НАправете нещо, не може така!) -> повече камери, скенери и тн ще стигне до микрочипове...Кога ще престанем да си строим собствения затвор и разберем, че тези актове са дело, на някой, който иска да ни е страх!?

5

Анонимен

преди 11 години

Аз не виждам нито един сериозно пострадал на снимките.

4

11

преди 11 години

БЕЗПЛАТНИ НАПИТКИ... ЯКО!

3

Анонимен

преди 11 години

Дано да няма повече атентати никога никъде и виновните за този тук да си платят колкото се може по-скоро и в наши дни. Амин!

2

Спрете

преди 11 години

Спрете за момент с политиката и погледнете ужасът изписан по лицита на тези хора. Забравете за момент етноси,националности и раси. Жертва можеше да е всеки един от вас ако беше на това място.Смърт на тероризма.

1

Анонимен

преди 11 години

Много лоша работа... дано след години в учебниците по история не пише, че 3-тата е почнала в България, както би искал Нетаняху, съдейки по прибързаните му заключения за ролята на Иран в атентата. Жалко за хората, жалко за проваления туристически сезон, жалко за всичко