150

нон

преди 12 години

Много е нелепо, но в момента БСП и СДС са най-демократичните партии в България, и за съжаление (или не?) БСП стои доста по-добре на фона на СДС (особено с новия си лидер). Всички останали т. нар. "Граждански движения" (Герб, Кунева, Т. Дончева) и "Лидерски партии" (Герб, ДСБ, Ндсв, Дсп, Атака), създадени само за да обслужват определени интереси няма как да са в полза на мнозинството от народа ни.

149

teo

преди 12 години

Цецо,Вие разбихте 660 банди, НО ИЗПУСНАХТЕ НАЙ-ГЛАВНАТА БАНДА С ГЛАВАТАРИТЕ Доган-сергей,сава,ангелов, Симеон Сакс-крадеца, СерГЕЙ-ибрика и Иван Костов-мушенника!!! ЗАТОВА ВИЕ ПОПАДАТЕ В ТЕХНИТЕ ЧЕРВЕНО-ТУРСКИ КАПАНИ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е В ТЕЗИ МАФИОТСКИ КАПАНИ!!! Оставихте ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СПОКОЙНО И БЕЗНАКАЗАНО ДА СИ ХАРЧАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДАНАКОПЛАТЦИТЕ,ОК??? Поправете грешката!!! Българите чакат и вярват, че това ще стане!!!

148

Анонимен

преди 12 години

ех, какъв устрем, от руска *** та френска подметка

147

дядо Боцко

преди 12 години

Съжалявам ,че не можах да прочета статията до края ...Но при възможност бих попитал Станишев кой ги назначава такива съдиии и ако сега братя Галеви бягат,то преди си пиеха кафета с един др. министър от правителството на ДПС/БСП.

146

Анонимен

преди 12 години

Този ЛИСУГЕР забрави ли докладите на ЕС по негово време, та те бяха плачевни, забравили батко и братко, забрави ли спрените европейски субсидии, неподписания договор за АЕЦ Белене, заменките на горите, гьола на площадката на АЕЦ Белене, подписания договор от неговия министър Овчаров с газпром, за което и до сега плащаме скъп гас. Този доклад се отнася за период от 5 години, нали ГЕРБ не е от 5 години на власт?

145

Анонимен

преди 12 години

Да ама няма спрени евро-фондове. А мнението на този (ПЛЪХЧО ,ХАМСТЕРЧО, СЪСЕЛЧО, ГЕЙЧО) ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ.

144

от вчера

преди 12 години

Килърите: Борисов се срещаше често със Сретан Йосич в Боровец.Премиерът Бойко Борисов се е срещал доста често със мафиота от съседна Сърбия Сретан Йосич. Двамата са си правили явки в курорта Боровец, а това е ставало през периода 2001 2003, когато Борисов изпълняваше длъжността главен секретар на вътрешното министерство.Скандалното разкритие направи Янко Попов Туцо, който е един от подсъдимите по сагата на Килърите. Неговото изявление беше подкрепено от други двама обвиняеми, Петър Стоянов Пешо Сумиста и Васил Костов Васко Кеца.Лично съм ставал свидетел на срещите между Борисов и Йосич, в една вила на Боровец. Мога да посоча още свидетели, които да докажат твърденията ми заяни Янко Попов. Същите сведения даде и Васко Кеца който разкри, че по това време е бил един от гардовете на Бай Миле. Той дори стигна и по далеч като заяви, че хора на Борисов са го изпращали със специална мисия в Турция, където трябвало да контролира мостри на амфетамини, с цел бъдещата им продажба.Не можете да си представите колко информация, обстоятелства и факти имам, за търговия с участието на Борисов. Готов съм да споделя всички тези неща, както и много факти от криминалното минало, но само пред представители на Брюксел заяви пък соченият за тартор на Килърите Пешо Сумиста. Той уточни, че в момента вече подготвя писмо със сведения за Бойко Борисов, което възнамерява да изпрати до Европейския парламент.

143

КОШМАР

преди 12 години

ПУСКАЙТЕ СКАТ И 100-ВАТА ИСТИНА ЗА ГЕРБАВОТО УПРАВЛЕНИЕ,ДОКЛАДА НА ЕК И КРАЖБИТЕ НА ТАЗИ НАЙ- КРАДЛИВА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА ФАЛИРАЛАТА НИ ОТ 3 ГОДИНИ РОДИНА !

142

Анонимен

преди 12 години

Тази мазна мутра още ли диша чист въздух.Крайно време е да Му се отнеме тази възможност.

141

Анонимен

преди 12 години

Дано да дойде краят на всички, които проиграха бъдещето на децата на България! Това са всички от управлението до сега, без значение на техния цвят! Управляват или ченгета или некадърници! Цяла България е така! Във всички Инстанции!

140

КОШМАР

преди 12 години

ЧЕ ИДВА КРАЯ НА НАЙ- КРАДЛИВАТА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ГРАБИТЕЛСКА КЛИКА ГРОБ Е ВЕЧЕ ЯСНО И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА ! НО ВСЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ СЕ ЧУВАТ ЧЕ СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАХА НА ДЪРЖАВАТА НИ И ЗА НЕЗАПОМНЕНАТА БЕДНОСТ ДО КОЯТО НИ ДОКАРАХА . И ОТ ПРОФЕСОРИ - ИКОНОМИСТИ,ПОЛИТИЦИ,ГРАЖДАНИ,ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СПРЕМ БОКО,ЦЕЦО- КРАДЕЦО,ФИДОСОВА И СИЕ ДА НЕ ИЗБЯГАТ ОТ СТРАНАТА !

139

Dakata

преди 12 години

Стига сте плюли,остава и комунизма да върнеме,събудете се бе хора,толкова години са я крали тази държава,няма за ден два да се оправи! Само мрънкате като женички,СДС били виновни,но и Царя не ставал,сега и Герб били виновни. Затова не ни харесват в Европа, защото сме по бетер и от ***.

138

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Искам да видя всички *** вегетарианци... - и далеч от софрата!!!...

137

Анонимен

преди 12 години

Малоумното комунистче изведнъж забрави,че мониторингът над България бе наложен при неговото управление (защо ли) и че този доклад включва и две години от управлението на тройната коалиция.Комунист срама няма.

136

ники

преди 12 години

Не че нещо, ама 2007 не точно БСП бяха тези, благодарение на който влязохме в EU - просто те се паднаха на власт тогава...със същият успех можеше и да е всеки друг

135

до 203

преди 12 години

...ама много си *** беееее... И къде е тая свобода?

134

Гогата

преди 12 години

Не знам защо гербавите се опитват да си внушат,че по времето на Станишев докладите са били по-критични??!Сегашният доклад не е никаква критика-той ясно казва,че правителството на Гроб е пълен провалГербавите спомнихте ли си,че по времето на Станишв влезнахме в Европехския съюз?????А Тиквта от 4 години ни разправя,че ни останало само да измажем една стена на границата и влизаме в Шенген???!Или това сте го забрави ли??!

133

Ксеркс

преди 12 години

Тоя съсел дето му бяха спрели еврофондовете с коя наглост се обажда?

132

Анонимен

преди 12 години

Леле колко много от тройната коалиция има на този форум. Бравоооо. Колко ви плащат ? Станишев ,Доганчо и сие? Е дано съберете малко за морето, като гледам ,бая ви са завряли главите.

131

дидо

преди 12 години

показаха един червен................................................и Станишев се наниза