75

Анонимен

преди 11 години

При Царя се живееше добре. Поне не ни измъчваше с напъните си да изглежда велик като Бойко, Иван и Жан. Кунева не е алтернатива, а политически труп. Не предлага нищо освен кьофишеци.Освен това не може да й се вярва. За каквото и да я изберат, става и си тръгва най-безцеремонно. Лъже избирателя най - цинично. Това е нещо, което избирателите не прощават. Така и Бойко - 2 години кметува, повъртя се на Московска, па се юрна по магистралите. Хаотични хора. Пяна от "гребена на вълната"

74

Демон

преди 11 години

Гербаджии, защо плюете царя и Кунева. Нали именно царя създаде идоля ви Боко Кратуня. Той създава новия идол Кунева. Следователно Боко и Кунева са си братче и сестриче, рожби на един истински алчен и продажен бракуван цар. Преди осем години викахте "Да дойде Царя", сега викате "Слава на Бойко", а след една година ще викате "Да дойде Кунева". А после пък ревете, че сте били гладни. Ревете, проблема си е ваш, като си избирате *** да ви управляват!Малко ви е даже!!!

73

до 88

преди 11 години

Не вярвам, че Кунева ще успее, чак до там. Виждам управление в коалиция между БСП и ДПС. А ГЕРБ ще са опозиция.

72

галактика

преди 11 години

Меглена Кунева и Кристалина Георгиева си приличат по многословието и то на бързи обороти....

71

до 82

преди 11 години

Няма руска, българска, американска, италианска мафия! Мафията е интернационална. Но зад тайнствения проект "Кунева" се крият още по-мръсни планове, отколкото е заграбването на пари. Не се знае нейните шефове, какво ще й наредят да направи с България и дали управлението на ГЕРБ няма да ни се струва светло петно от миналото. ----------------------------------------------------------------------не харесвам вътрешната политика на ГЕРБ

70

гацо

преди 11 години

оооо,с баба ви Куна напред не виждам колко бодра ще ви е крачката

69

До 75

преди 11 години

Кви агенти, кви 5 лева бе ***? Пръмовица да не се е пръкнала от кръжока по пеене бе? За какви ни земате нас бе, то бива лицемерие ама чак пък толкоз. Ти да не си ***, та да не знаеш кои са родата на шевката ти? Има ли по-големи агенти от тях бе? ***!!!

68

Томахавката

преди 11 години

Ей много герберасти са се събрали тука бре :))))Още малко ви остава :))))Дано сте откраднали достатъчно :)))

67

оптимист

преди 11 години

На какви се правят пък тези кебапчийски котараци, все едно няма да се продадат на ГЕРБ за малко властчица!

66

един

преди 11 години

Още едни маймуни на клона!

65

миташки

преди 11 години

Е сега вече няма да се учудя ако Венета Харизанова стане министър. Щом и тя е член на тази партия.

64

bboogy

преди 11 години

Подгласникът на Кунева Даниел Вълчев в подбрана ДС компания. Любен Гоцев, Цветан Начев, Стоян Мишев...ДВ бр. 99 Сряда, 29 октомври 1997 г. ИЗВЪНРЕДЕН БРОЙ НЕОФИЦИАЛЕН РАЗДЕЛОбява/СъобщениеСофийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под 32663, т. 371, р. I, стр. 94, по ф.д. 8288/96 на 7 състав акционерно дружество "Филимко" - АД, със седалище и адрес на управление София, район "Сердика", ул. Кавала 23, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени изделия, юридически и финансови консултации, маркетингова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с права на интелектуална собственост, участие в други търговски дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 1 000 000 лв., разпределен в 1000 поименни акции с право на глас по 1000 лв., с двустепенна система на управление с надзорен съвет в състав: Любен Стоянов Гоцев - председател, Стоян Мишев Мишев - зам.-председател, Даниел Василев Вълчев - член, и управителен съвет в състав: Цветан Петров Начев - председател, Владимир Цанев Кънчев - изпълнителен член, Марин Стоянов Петков - зам.-председател, и се представлява от председателя на управителния съвет Цветан Петров Начев и изпълнителния член Владимир Цанев Кънчев заедно и поотделно.

63

turist

преди 11 години

Даама Ненов бардак със стари "*урви" не съ праи!!!

62

четете, бре!

преди 11 години

Четете 6 !Изправя ми се косата! Кунева и нейния кръг изобщо не са някакви алчни мижитурки и службогонци! Те са ***!

61

Анонимен

преди 11 години

71, и аз съм член на партията "България на гражданите" и учидващо - не съм комунист. Ние сме единствената партия, която изисква декларация от членовете си, че НЕ са били агенти на ДС. А иначе избирайте - Бойко, Сергей или Доган! Кеф!

60

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са пътници - партията към бунището на историята, а вождовете й - към затвора.

59

БСДП

преди 11 години

Предпочитам бойковизма пред това да ме яха Пръмовицата. Тази откровено мошенница не искам да я вида. Най-вече е подкрепяна от мадритския крадец.Нейната наглос граничи с тази на дянков.

58

стоян георгиев

преди 11 години

Абе тоя двуличник Вълчев,няма ли да се намери журналист,който да го попита за фирмите му с Кюлев,или за секретарката му,когато беше министър!?Или и журналистите ще правят фирми с него!?

57

Анонимен

преди 11 години

Коя е тази партия? Лидера и е мекушавата "госпожа Yes", а партийните членове са отцепили се от партиите, които ни крадоха 20 години ... видяха изгода в нейната партия и си обърнаха задниците. Те ли ще са поредните спасители?

56

Анти БКП/Герб

преди 11 години

В този форум е пълно с Гербери-***. Като чуят за партията на Кунева и треска ги тресе. И как иначе, тя ще ги изхвърли на бунището, където им е мястото.