11

Анонимен

преди 11 години

а защо вместо да свалят насилствено цената върху лекарствата, не намалят ДДС-то, тогава поевтиняването ще е наистина осезаемо, а сега само хвърлят прах в очите

10

Анонимен

преди 11 години

ВИЕ ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВЕСО МАРЕШКИ И ОГНЯН ДОНЕВ СА БИЗ БИЗЕ ТЕ *** В ЕДНИ *** И МОГА ДА КАЗА ЧЕ И УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО РЗОК

9

Анонимен

преди 11 години

Ей тия лекари, стоматолози и фармацефти не се наядоха ей. Живеят по добре от баш европейците и непрестанно реват и се сополявят. "Сесилки". Няма наяждане тая пасмина .

8

Анонимен

преди 11 години

Салахадин пак се изхвърли !!!!!!! Много си *** бе , хората посещаващи този сайт те плюят непрекъснато , а ти се мислиш , че дъжд вали !!!

7

nova

преди 11 години

когато Марешки окончателно монополизира пазара ще качи всички цени, но няма да има с кой да го сравнявате.Други аптеки няма да има.И сега искате по-евтина ел.енергия, но няма от кого да си я купите.

6

Анонимен

преди 11 години

Знам само ,че откакто разрешиха в аптеките са продават и хора без фармацевтично образование , започнаха да ме лъжат . Да ми пробутват стари лекарства. Да не дават касова бележка и да лъжат в броя ,ако нещо е на пакетчета.

5

Сияна

преди 11 години

Това е поредния сапунен балон - уж Софарма беше монополист на лекарствения пазар, уж нейните лекарства били най-скъпи пък в списъка на МЗ с намалените цени (след преразглеждане и сравняване с референтните държави) има само ДВЕ лекарства на компанията. Имам чувството, че някой заработва страхотно на гърба на черния ПР срещу сериозните компании у нас, които генерират БВП.

4

Потребител

преди 11 години

към Салахадин:...защото пере пари,помисли си как се издържат аптеките със цени под складовите?И дали лекарствата са качествени?Нали знаеш -няма безплатен обяд/само за мишките в капана/.Хората в България са ц ниски доходи,бедни,затова купуват евтини лекарства и храни...без да мислят за последствията !

3

timi

преди 11 години

ако някои си мисли че цените ще паднат на лекарствата жестоко се лъже цените ще паднат тогава когато се намали ддс върху лекарствата

2

Captain Obvious

преди 11 години

Фармацевтите протестират, защото има предвидени нови промени, включващи понижаване на цените на лекарствените продукти. Радвам се, че ви бях полезен:Sincerely Yours: Captain Obvious

1

Джулия

преди 11 години

А Огнян Донев той защо не стачкува,сигурно защото никой не му закача далаверата за милиони и той продължава да ни се подиграва в очите,като продава лекарствата на Софарма в чужбина на цени няколко пъти по-ниски отколкото в България,а ние си плащаме като попове за да може той да богатее?