74

Анонимен

преди 11 години

KORUMPIRANI SADII IZ4EZVAITE

73

и кой

преди 11 години

ще пише писма тук и там,тези които бяха заедно в протестите за горите и не само,хелзинкския комитет и природозащитниците и разбира се БКП.Тук ще се включи може би и бокова.М.Тодорова да не е рядък тип, че трябва природно да бъде защитена от природозащитниците.:))))))))))

72

Анонимен

преди 11 години

Току що четах,че съдиите излизат на протест в защита на Тодорова,че намесата в работата им минава всякаква граница.А ние пред кого да протестираме за техните безобразия,за гаврата им с хората,за явното им пренебрагване на закона и решенията им винаги в полза на такива с пари и власт.Колко купени дела има? Трябва съд за съдиите!

71

Az

преди 11 години

Н.85, точно вие гърбавите сте комунистите !!! При това най-смотаните и съответно нереализиралите се досега. Вие, гробарите сте утайката на БКП, изметта на соцбоклука ! Всички други минаха през властта, на вас ви трябваха 20 години да се докопате до нея. Мръсните гадни комунисти сте и вие в ГЕРБ. Разделената *** БКП на БСП, НДСВ, ДПС и ГЕРБ различно ли смърди или сте по-малко *** ?

70

ФАКТ

преди 11 години

На фона на ----защитниците и!Корупция 23г.!Благодарние на 3-ната ламя!

69

Анонимен

преди 11 години

Само се чудя защо заглъхна историята за Красьо.Вероятно,защото изпраха мръсното бельо. на ВСС. А и мандатът свършва,трябва да се подсигурим.Срещу ръжен не се рита.Ако съдийката беше преписала обвинителния акт,като някои кариеристи,нямаше да има забавяне на дела.Или ако беше си трайкала, щеше да се сдобие най-малко с 2 апартамента в центъра,като някои други членове.

68

възмутен

преди 11 години

Току що слушах разяснения по делата на Мирослава Тодорова, по които толкова много се плюе: Първото за изнасилването на децата, се оказва, че прокуратурата случайно или не в обвинението, е пропуснала да отбележи, че единият от обвиняемите е полицай, поради което делото се мести във Военна прокуратура. За второто - съдия Мирослава Тодорова се е произнесла за наркотрафика и е осъдила подсъдимия на 8 години мисля, че казаха затвор, след което осъденият е бил преместен в затвор с по-лек режим, като жена му е идвала и сутрин да го взема. Но тези неща не се казаха. Така, че преди да плюете по даден човек, трябва да се научи истината! И тук вече всеки един от нас, може да се съмнява в българското правосъдие!Аколкото за протеста на съдиите подкрепям, даже много се забави; същото трябва да сторят и журналистите, чиите колеги бяха наречени мафиоти; също и лекарите, чиито колеги бяха наречени убийци...

67

DARK

преди 11 години

Слугите на едните изгониха слуга на другите нищо ново.Пък и ако е била толкова добър съдия надали щеше да се намери за какво да се закачи ВСС , че да я уволни.

66

чичерито

преди 11 години

Голям кеф - комунистите са онеправдани, нарушени са им правата, ха-ха-ха! А га пускаше делата без решение, а? Сергей, къде си, обади се де!

65

Анонимен

преди 11 години

Най-ми е драго комунистите като вият че са нарушени правата им!!!Свиквайте другари,по-лесно ще ви е после!Вашите съдии,които толкова ревностно ви пазиха от наказание един по един ще си идат!Рано или късно,но това ще стане!И тогава жална ви майка,крадливи ***!Ще изповръщате всичко откраднато!Вие и Вашите деца и внуци!

64

Анонимен

преди 11 години

ех как реват за съдиийката. ревете ревете, хората знаят що за стока е тая *** и е добре да знаят и кой реве за нея.

63

акуд

преди 11 години

аз нямам против това да е сплашване на адвокатската гилдия, те го заслужават . тази гилдия на адвокатите за мен са едни от последните престъпници и мутрите вече въртят само законен бизнес а тея са като лешояди и дебнат само жертви за рушвети по разни дела

62

Гошо

преди 11 години

Путинизация ...Днес съдиите, утре си ти наред.Долу ГЕРБ!

61

Анонимен

преди 11 години

Малко по-малко България заприлича на нормална държава... Отива си и последния бастион на крадливците от депесе и бесепе!Гудбай червенотиквеници!

60

Патриот

преди 11 години

И АЗ ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ УВОЛНЕНИЕТО И! ТЯ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО! КАКВОТО ЗАСЛУЖАВАТ И ПОВЕЧЕТО СЪДИИ В БЪЛГАРИЯ! ЛИПСАТА НА ВЪЗМЕЗДИЕ НИ ДОКАРА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!

59

aha

преди 11 години

Аве чудя се защо толкова БСП е защитава тая *** дето много престъпници е пуснала и колко милиони е взела,сигорно БСП са се уплашили че тяхния човек го няма и сега няма как да им помага в съда...

58

Гошо

преди 11 години

Да не им позволяваме да узурпират Цялата власт!!!

57

Дедо Гаджа

преди 11 години

Тази "съдийка" май не искаше да работи, а само да получава заплата. Лошото е, че тя не е сама самичка в съдилищата. Щом перманентно бавиш дела - няма що да чиниш в съда!

56

Denica

преди 11 години

А природозащитниците как се намесват в цялата история? Имате предвид - право-защитниците ли?

55

Анонимен

преди 11 години

Каквото назначението, такова и уволнението - политическо! Ние да му мислим с това правораздаване!