21

Анонимен

преди 11 години

А какво ги бърка и другите да се рекламират? Аз по-добър лаптоп от Макбук не съм ползвал, а съм ползвал поне 7 марки преди да мина на Мак, трябва да им се признае че правят нещата уникално яки.

20

Анонимен

преди 11 години

Само дето таблетите на Майкрософт бяха лаптопи с тъч екран и писалка, нищо общо с iPad ;)

19

Анонимен

преди 11 години

За таблетите не знам, но всичко останало нито са го измислили Ябълката нито са най-добрите в областта. А колкото до това, че "целта на всеки производител е да задмине Епъл" - това е резултата от платената журналистика и промиването на мозъци от Епъл. Не че другите не правят по-добри продукти от тях, и не че не ги произвеждат още преди епъл да са направили първия си телефон примерно. Но платените журналисти създават впечатлението, че техните продукти са стандарта.

18

........

преди 11 години

Може и да фалират .

17

Анонимен

преди 11 години

наистина е много жалко да си безгръбначно мекотело и ционистки слугинаж ...да живее страната на арийците дала културата на бяла Европа -Персия и... смърт за цион

16

Анонимен

преди 11 години

Докога с тези двойни гражданства, само това не мога да разбера?!???... Не може да си слуга на двама господари! Един документ, едно гражданство, една националност...Стига вече с тази манджа от грозде! Да се знае кой какъв е и къде си плаща данъците!!! А статията е пълна плява... като че ли не може познат да им ги купи или само тази фирма произвежда!

15

хоботчо

преди 11 години

iRan

14

до 17

преди 11 години

да има, таблетите на МS, чието копие е IPAD!

13

Я ПАК!

преди 11 години

ЪЪЪЪъъ Apple са made in China. Тогава какво ограничние кви 5 леа.... Не да made in USA така че....

12

Guest

преди 11 години

Ами сравняват всичко с техните продукти, защото в момента целта на всеки производител е да задмине Епъл. Или има таблет, който да не е копие на iPad?

11

Анонимен

преди 11 години

Мишо е прав. Честно казано ми е писнало от статии за всякакви продукти, в които се споменава Епъл или продуктите им. Еди кои си направиха нов телефон и ние го сравнихме с iPhone. Някой си направил таблет и ние ще го сравним с iPad. Някой направил готин лаптоп и ще го сравним с MacBookq някой се из...ал и ще го сравним с ***. Това че въпросните продукти са в много случаи по-добри от техните или че има компании с по-големи традиции в даденото производство от тях.

10

Анонимен

преди 11 години

Тия апле са ционисти и масони и без туй отхапаната ябълка на *** хахахаха да сте виждали евреин миньор.

9

Анонимен

преди 11 години

Никой не знае дали изобщо Иран имат атомно оръжие. Или САЩ са на принципа "може би ще я има в бъдеще" ...Иран не са казали, че имат, но не са и отрекли. Мълчат си, а САЩ се параноясват от това и върти всички интриги.п.пИран може и да имат, не твърдя, че съм запознат на 100%, но всички знаем САШ какви са агресори и подклаждат огъня само...

8

Анонимен

преди 11 години

Щото е споменато за Апъл затуй е написано. А в колко други магазини става същото , не е важно- щото Епъл си плащат да са на първите страници за щяло и нещяло. Иновация:-)

7

Mickey

преди 11 години

Akо някой продавач на обувки беше отказал, да продава на иранец, по същите причини, НЕ Е НОВИНА.Но, ако става дума за Епъл, е БРЕЙКИНГ НЮЗ:-) :-) Не се ли усещате, че станахте за смях, бе айЗомбьовци. Не напразно *** Кук ви нарича УНИКАЛНА ПОРОДА:-)

6

Анонимен

преди 11 години

А как стоят нещата със сирийците ;)

5

Handel

преди 11 години

"При това този "тормоз бил напълно безполезен - повечето иранци в чужбина не са склонни да предоставят на правителството си и неговата ядрена програма каквито и да е било услуги чрез закупуване на оборудване за потребителска електроника в големите западни градове"."Всъщност това е основният начин за заобикаляне на ембарго на високо-технологични стоки от всяко комунситическо и диктаторско проавителство.

4

Анонимен

преди 11 години

Донякъде е забавно как натискат да изкарат Иран злодея, а в същото време Иран е този, който е подложен на политически, икономически, кибер и общо взето всички видове на тероризъм. Какво е престъплението на Иран - че когато САЩ кажат "събуй си гащите и се нагъзи" те казват НЕ ???

3

Анонимен

преди 11 години

В задачката също се пита, кой "германец" е гласувал за *** иранец да му представлява интересите в райхстага на Фатерланда?

2

Апис

преди 11 години

На тия съдбата им е като Yahoo...до 5 години ще са само познатото име от близкото минало. След това и Facebook ще си замине.