9

Анонимен

преди 11 години

Човека е шушумига.Родителите също.Този е роден да бъде беден.

8

крив макарон

преди 11 години

В тая полиция не бият ли вече - бил "объркан" ? Тоя *** ще убие и майка си и баща си...

7

тАрикат

преди 11 години

Големи тарикатчета са се навъдили, като гледам мненията, големи играчи едни такива.Само с теч на лиги ще си останете и не знам, дали може да проумеете, колко правилно са постъпили родителите му.Вие няма да имате шанс някой да ви даде пари така, а и да имате - като ви гледам интелекта, най-много да ви хванат и да ви лепнат една условна.

6

Анонимен

преди 11 години

Крадеца Енев - милионер,*** Кирил Рашков - цар,Азис - сред стоте велики българи,висш съдия - социално слаб с хотел на морето,Масларова и Мургина - бедни и оклеветени заедно с Вальо топлото..но ако друг смотолеви Объркан съм, не ми се разговаря" ще го направят сам да си говори и признава ли ,признава..

5

Анонимен

преди 11 години

РОДИТЕЛСКАТА ОБИЧ ПОНЯКОГА ГРАНИЧИ С ГЛУПОСТТА.

4

25 бинки

преди 11 години

Не може да се твърди категорично. Ама как ще са от онея пари, моля ви се !?Редовно се случва някой да подхвърли 25 клв насам-натам, така че едва ли има връза с обира това.Или шапкаря е много ***, или по линията на преписването журналята пак не са предали правилно информацията. Много вероятно - от двете по малко.

3

Анонимен

преди 11 години

Обира бил планиран! - ГЛУПОСТИ!Кой го каза, като Георги мълчи. Може да си паркира колата на която и да е улица.

2

Анонимен

преди 11 години

Що на мен някой не ми подари 25000 лева?Безобразно *** са тия хора.Пари да им даваш-не ги искат.Сина им затворник те сигурно мизеруват с по 200 лева пенсии.*** *** та чак вдлъбнати.

1

Анонимен

преди 11 години

Какво го питат?Нали знаеха къде са парите,айде у лево ***.