28

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Едно по едно, бавно се режат пипалата на мафията... - скоро ще дойде време и за главата...

27

до 31

преди 11 години

Ей ,пропадняк, изпий си лекарството или амфетите и заспивай.

26

Анонимен

преди 11 години

мутри, заминавате си...

25

ПАРАШУТИСТКАТА ЯНА

преди 11 години

Тази угоена МУТРЕСА за пример ли я дават?Ами подслушаните разговори с Танов.Братя БЪЛГАРИ ДА ЗАГРОБИМ ГЕРБ И ОСВОБОДИМ НАРОДА СИ ОТ ПРОДАЖНОТО МУТРЕНСКОУПРАВЛЕНИЕ.

24

до 28

преди 11 години

Той си има, *** му *** всеки ден :))))

23

бай Иван

преди 11 години

Комунистите печелеха избори чрез *** гласове.Тарторите на *** получаваха всичко ,което пожелаят,а в същото време бяха и агенти на бившата милиция.Неграмотните и гладни *** изпълняваха безропотно каквото кажат тарторите.При успешен вот партията се отблагодаряваше чрез пари,терен,затваряне на очите при бизнес, на ръба на закона.Това е публична тайна.

22

до 16

преди 11 години

Дай му червения си ***,на Бойко не му трябват ***.

21

do 16

преди 11 години

няма разумен човек който би гласувал за БСП. И забележете че не казвам нищо в защита на герп, те също са ми противни.просто говоря за така наречената халтернатива, за която рушвета е начин на живот.

20

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ спечелят изборите, никой не може да ме убеди че това е станало честно

19

до 22

преди 11 години

В деня след изборите видяхме как Цвъко цял чувал бюлетини подмени, но какво от това?

18

до 10

преди 11 години

То се видя в СЛИВЕН как червените купуват и подменят вота ,*** е серГЕЯ

17

до 19

преди 11 години

Абе, ***, ние изнасяме ел.енергия...ти изобщо в час ли си? Вземи и прочети нещичко. Но щом си привърженик на Бойко ми е ясно, колко четещ, колкото него. Една книга за 50 години.

16

до 17

преди 11 години

А ти от какво си доволен? от цените на ел.енергията, горивата, храните, пенсионата възраст още да изброявам ли...престъпността. Ти си ***!

15

до 15

преди 11 години

Разбира се, че ще му го дам само да не е Тиквата Борисов и цялата му гнусна ***. Като Цвъко и Фидосова-толкова са противни...гнус ме е като ги видя.

14

до 10

преди 11 години

такива като теб са ми ясни, дето уж не обичат станишев , но понеже нямало по-добър гласуват за него. За всеки суперинтелигентен човек не е необходимо някой да му казва какво представлява едно правителство, той сам може да прецени, но явно работата на Станишев е да отваря очите на такива като теб и ти за благодарност ще му дариш вота си.

13

plamen

преди 11 години

Taq smotanata li e debela gnusna krava ,shto ne se zarovi v nqkoq ko4ina ,samo da mi q dadede i kolko zimnina ot neq shte napravq ,shte nahranq gladniq narod ,shtoto dogodina hi4 nqma da q ima ,ama vidi li 4e i za mediyna zvezda ne stava,a za *** zvezda izobshto q ne biva ,taka 4e ostava da q razstrelqt pred parlamenta ,smart na taq krava ,smart *** i

12

Анонимен

преди 11 години

Палячовци, вие сами вярвате ли си на глупостите? ГЕРБ били пътници... Ами гледайте след изборите какво ще става. Май-май само Бойко и Кунева ще имат по повече от 30 човека в парламента. Останалите сумарно няма да имат 50%. Ама комунистическата глава е дебела и не възприема факти. Само каквото ѝ казват от БьеКаПьету.

11

Сънчо

преди 11 години

Чумата ГЕРБ си отива, спете спокойно, деца.

10

най-точното

преди 11 години

Най-точното определение за тези даде Станишев- смешници. И само да кажа, че никак не харесвам БСП и Станишев, но той излезе пророк. Бойко -Тиквата направи страната ни и нас самите за смях

9

гебаджия

преди 11 години

Вижте сега хора, спомнете си колко пъти са ви правили услуга или сте правили услуга, в смисъл заобикаляне на някое правило, глобичка, законче, уреждане за държавна работа/Ще признаете че това никак не ви е чуждо. Ако бяхте на наше място в парламента какво става? Така че не ревете толкоз и бъдете по снизходителни, защото ние сме вашето отражение.