140

Ехооо 173

преди 11 години

Пък на мен ми поискаха 24 000 лева за терапия ,която не може да ми се направи в болница,,Света Екатерина''-София от д-р Йовев.

139

Анонимен

преди 11 години

Надявам се уважаеми българи ....всичките простотии надробени от малоумното правителство на Боко Асфалтов са достатъчни догодина като отидем до урните да ги изтрием от политическата сцена ....както направихме с С НДСВи внимавайте за кой гласувате

138

palechka

преди 11 години

Преди година Бойко Борисов каза, тези които имат пари ще плащат осигуровки , за да се лекуват ***, които не плащат.Грубо нарушение на конституционните ни права. Ние гражданите не сме длъжни да носим на гърба си социалната политика на държавата. Каква полза като плащам осигуровки, а преди два дни ми поискаха 290 лева за ядрено-магнитен резонанс в Пирогов. Нали касата плаща - да ама няма направления.

137

Анонимен

преди 11 години

ами малко по малко се връщаме към най-мутренските години от последните 23 - помним девиза "елате вие, да не дойдем ние"пък че имало някаква конституция, кой ли я чете нея...

136

Конституция

преди 11 години

Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, СЪОБРАЗНО техните доходи и имущество.При положение ,че нямам доходи не могат да ме задължат да плащам здравни вноски .Нарушаваш конституцията Асфалт Паша ....разбра ли бе *** пожарникар .

135

Българин

преди 11 години

....а как може да плащаш на Топлофикацията за парно, даже ако си си демонтирал радиаторите?Може, защото не сме народ, а стадо... даже *** не сме - мършата поне смърди.

134

joro

преди 11 години

как може да *** накарват да плащам за нещо което не ползвам?

133

Българин

преди 11 години

164 - като прочетеш как в Пирогов пак са прибрали поредният ***, обгорял докато си бере жица и хвърлят десетки хиляди за да спасяват животът му, дето се струва повече от един куршум на Макаров, пак си задай тоя въпрос.

132

Анонимен

преди 11 години

е,то бива,бива ама тия надминаха всички...и като си платят осигуровките къде ще идат парите??като идеш на лекар вечно няма направление,идеш на изследване плащаш ,операция плащаш...даже за деца ..плащаш

131

Анонимен

преди 11 години

Защо да плащам за нещо , което като съм го ползвала съм си плащала? Да не би да ми върне някой парите! Данък въздух господа упранвици ни въведете! Та като не можем да платим по бързо да се отървете от народа !

130

Българин

преди 11 години

160 - Не, разбира се - депутати и министри служат само и единствено на себе си и на ***.

129

Димитър

преди 11 години

Значи такааа.Живееш в чужбина и притежаваш имот в БГ.При продажбата му плащаш 650 лева здравни осигуровки.Плащаш за нещо ,което не си и помирисал.На мен ми прилича на това.Влизаш в ресторант,бъркаш в джоба и намийки пари си излизаш.Пазванта те хваща и бой,бой,бой.,,Не съм ял бе''-му казвам.,,Ми да си ял бе''-ми казва ..И така..Кой нещо му скимне и депутатите от герб гласуват...Питам,че тези народни депутати на народа български ли служат ?

128

Анонимен

преди 11 години

Това е поредният бойковизъм. Не се ядосвайте, ще мине. Тая седмица вече стана вторник, а вожда не беше направил нито една изцепка. Време беше.Такъв закон, дори и да бъде приет от НС, няма да мине през КС. Споко.

127

Българин

преди 11 години

Кино - абе, комунистически *** - аз НЕ ЖЕЛАЯ да плащам осигуровки, за да лекуват с моите пари циганорите, простите чиновници, непотребните ушеви свинчуги, а като се разболея -АЗ - ПЛАТЕЦЪТ, да ми обясняват, че направленията се били свършили и да ме карат ПАК ДА ПЛАЩАМ !!! Просто и елементарно е, но ти с празната си кратуна не можеш да го проумееш това !!!И за твое сведение, влечуго - Софарма е публична компания - и всеки който поиска може да стане акционер в нея...... но ти няма откъде да знаеш това, защото си проста, защото живеет 40 години в миналото иначе нямаше да си от ГРОБ !!! Всичките *** се наблъскахте там, защото там има *** и нагъл вожд, на когото да се кланяте, а вие не можете да живеете по друг начин и колкото повече ви тъпчат, толкова повече пъшкате от кеф !!!Такива като вождовете ти трябва публично да бъдат одирани живи, а такива като тебе да се евтаназират, за да не съсипват България повече, качвайки на власт безмозъчни *** и криминални престъпници !!!

126

хихо

преди 11 години

нема нищо да плащам! нема пари!

125

Кина Информираната

преди 11 години

Ми закрийте я тая държава бе, щом не ви харесва. До преди сто години не е имало нито здравно, нито пенсионно осигуряване - всеки се е оправял сам. Днес всеки плаща по 20 лева здравни вноски, а като иде в болницата иска да го обслужват на ниво частна френска клиника. Да, ама не. Невежи, прости и нагли - това важи за 80% от обитателите на кочинята България! Останалите 20 % отдавна са я напуснали!

124

Анонимен

преди 11 години

Значи не мога да си продам апартамента, ако не съм си платил здравните вноски. Каква е логиката? Какво общо има едното с другото?

123

Да

преди 11 години

Тези тарикати от ГЕРБ само евтини PR трикове пробутват на тъпите българи, Сега ще приемат тъпата схема за забрана за разпореждане със собственост, после опозицията ще обжалва пред Конституционния съд, после пък ще има процедура пред КС, и накрая съдът ще обяви за противоконституционна тази *** схема...Само че занапред, няма да е с обратна сила. И докато КС се произнесе и взеле в сила решението му, сума и народ ще пропищи от ГЕРБНещо подобно стана с кражбата на 100 млн лв от Здравната каса, и прехвърлянето на тези пари в здравното министерство. В Парламента се каза, че това е противоконституционни. Само че от ГЕРБ се направиха сметката, че ще могат да изхарчат, т.е. да откраднат поне половината от тези пари от здравноосигурените. После опозията обжалва, КС по някое време се произнесе че е противоконституционно, само че половината от парите бяха откраднати от здравноосигуренитеЕ това е.....поредната пропаганда от ГЕРБ, в смисъл, че реформират България. А реформата е българите да измрат ..... за да живее ГЕРБ и техните гласоподаватели - ***

122

Кина Учудената

преди 11 години

144-@Че кой те е излъгал, че имаш някакви права, след като не си изпълняваш задълженията? Значи ти няма да си плащаш задълженията като гражданин, а после ще искаш държавния служител да те обслужва, получавайки заплата от мен - редовния данъкоплатец? Щом не уважаваш държавата и отказваш да си плащаш, оправяй се без нея - подарявай си апартамента, колата, или ги продавай - без документи. :)))

121

@

преди 11 години

А дали ще трябва да съм еди колко си висок и с еди кви си очи? А да съм член на Герб трябва ли? Това е абсолютно нарушение на човешките права!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!