134

Uuu...

преди 11 години

Миро,*** проста,я по-добре кажи как си осигуряваше алиби навремето като те усетиха ,че от твоя факс,от твоя кабинет в НВМС,за който само ти имаш ключ,е пратено фалшивото разрешително за ония 200 тона ирландска ***,дето трябваше да отиде в екарисажа...Коя друга *** от благоевградско ти осигури алиби...бунак врачански загубен...кой *** може да подкрепя правителство с такива министри...*** клоуните загубени...

133

АНОНИМЕН

преди 11 години

Аз пък не искам всички чужденци да си мислят ,че в Б-я живеят само ***.Джебчийки,*** *** ,и като капак над главата им грачи *** с крадената царевица.Колкото и да плюете по министъра аз го поздравявам за това решение.

132

само В Бг

преди 11 години

Не мазнини а ----мазници има в Бг !

131

КОЙ?

преди 11 години

Кой и кои в Бг ,....се СЪОБРАЗЯВАТ с М.Найденов ......?

130

алооо,...Бг

преди 11 години

Тоя клепар Миро ,до кога ще оглавява сайта?Не е интересен ,..........НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО ?

129

до ТиквУн

преди 11 години

а имаше времена когато нямаше какво да ядеш!

128

ТиквУн

преди 11 години

Требва да си харчите парите само у нашите хипермаркети и молове ................какво е това някакви баби с колички за царевица и плодове ще ни цакат клиентите

127

do Крис

преди 11 години

Виж , по времето на Жан Виденов комунистите какво парвиха и после пищи. И да пречат ми ****галите с царевиците, защото я крадат от моя двор! Много бързо забравихте какво ви беше сполетяло.

126

Бай Трендо

преди 11 години

Отлична идея, господин министър. Убеден съм, че всички граждани ще Ви подкрепят, особено нещастните плажуващи, които от десетилетия са тероризирани непрестанно от всякакви псевдотърговци, тип"торбаланци". Надявам се, че гражданите практически ще окажат съдействие на властта и ще изпълнят дълга си, защото виждайки контролните органи, нарушителите ще се опитат да избягат и по - младите и по - бързи граждани, проявявайки инициативност, ще заловят *** и ще ги предадат на компетентните органи.

125

Крис

преди 11 години

И още нещо. От както изгониха уличните търговци от сергийте и построиха молове на тяхно място , народа още повече обедня. Сергийките бяха евтинийка , и хората припечелваха по някой лев за семейството от това...

124

бай мангау

преди 11 години

У-ууу бре Миро, сасипахте ни дребния и средния бизнес. Ти на туй демокрасия казваш ли му? Аз едното време при байто Тошу семки на часно продавах и никой не мъ шиткаше.

123

Крис

преди 11 години

До Иван Пешев- Каква воля бе човек, къде видя воля ? И ти ли си сляп , колко са некадърни. Воля за кокошкарски истории. Махат продавачи на царевица, дето вадят малко пари законно. Накараха фермерите да намалят яйцата, защо не накарат лукойл и ерп-тата да намалят горивото и тока? Заканиха се да бутат постройки по Искър. Бутнаха едно навесче на 1км от брега на някакъв обикновен човечец, отиди виж палатите стоят. Та каква воля имат тия корумпирани политици, не ставай смешен. Вземете прогледнете!!!

122

Дядо Петър

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА!Слага плувките и сламената шапка и тръгва по плажовете.Може и да припечели нещо, човекът.Освен ако не го ступат батевците.

121

Иван Пешев до 143

преди 11 години

Като цяло се кефя на правителството щото имат воля да правят неща които никой така и не направи 20 години , ама Миро - Биро е най-голямата фушня в това правителство само кьорфишеци , даже негово искане концесионера да носи отговорност за престъпните деяния на плажа е безумие и олигофрения най-страшна

120

до Иван Пешев

преди 11 години

Ходи питай партийнит си секретара за нещо друго да кажете. Изтъркахте се вече!

119

108 до мизерия

преди 11 години

Ати видя ли една хубава новина за 3 години? Не нали. комунистическата партия добре е обработила мозъка ти! И да няма смисъл да спорим, при теб е максимата крадеца вика дръжте крадеца.

118

Бг

преди 11 години

Мизерия няма ,тя е при------------------- простите и тъпите !

117

Иван Пешев

преди 11 години

Откакто ги няма бабите дето продават собствено храни собствено производство хептен ядем *** , добре бе Миро Смотан айде аз да мога да си преценя сам какво да ям и откъде да си го купувам !!! А ? Бабичките дето са излезли да изкарат по някой лев ли ви допречиха или ромите, които нямат друга алтернатива ? Ама бабичката и *** не слагат Е-та в царевичака, а онези които са с всички разрешителни и са си платили държавния рекет ни тровят съвсем легално.

116

до 133

преди 11 години

прочетох много вниматерно постването ти с "лекота" ще го ползвам като "настолно " четиво, вместа библия :))))))))))))

115

до 108 от мизерия

преди 11 години

Много си зле, другарю, ама много, но ти си го знаеш със сигурност! Ти би трябвало да четеш и то внимателно, и щом тази новина ти се вижда като нещо много хубаво... представям си...дръж си мнението и обидите за себе си, доста трябва да поработиш и за връзваш 2 и 2 и още толкова за да се научиш да не слагаш етикети на хората без да ти разбира тиквата, другарю... И понеже е безсмислено да се губя време повече с тебе в глупав спор ..остани си със здраве другарю