72

ЯДОСАН

преди 11 години

Еййййй, всеки втори тук пише само за протести, ама никой не излиза, нали? Колкот пъти се обяви протест, една шепа хора все излизат а другите само дращят на компа "протести, протести"..Поне се засрамете и спрете да пишете за неща, КОИТО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ

71

Анонимен

преди 11 години

тия са големи лъжци...времеме за протести и пак протести...колко още ще ни тъпчат...докога

70

Анонимен

преди 11 години

Интересна работа, препродават ни ток на 4 пъти по-висока цена отколкото го купуват и пак са на загуба... майстори са определено...

69

Жоро

преди 11 години

Ми нали затова сте синдикатите,да защитавате хората,да ама не никаква файда от вас всеки да се спасява както може..............

68

Анонимен

преди 11 години

"МГЕРБ било мутирали гербери."Значи повторно мутирали ***. Нещо като мутанти на квадрат.

67

aq

преди 11 години

Голямо сравнение, какво ще кажете - "влак с хероин", после наркопласьорите не били свързани с висши политици.

66

Анонимен

преди 11 години

Подпалвачът на Партийния дом изглежда много вещ в търговията на наркотици.Както и управляващата мутра. Странна случайност или закономерност и връзки?

65

Анонимен

преди 11 години

Класически пример за марионетка милионер дето уж трябва да подкрепя правата на обикновените хора срещу бизнес акулите а всъщност нищо не прави.Естествено,нали е на заплата при тези които искат цена на тъпия ток от порядъка на лев,два,три защо не и пет лева за киловат.Със доходи от порядъка на 10000 седмично или месечно това е без значение.Ама не всички сме марионетки милионери :(

64

Genesis

преди 11 години

Бойко Борисов - Председателят на ПП ГЕРБ на отчетно-изборното общо събрание на младежката организация на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) под мотото Успяваме в България.МГЕРБ било мутирали гербери.

63

до Кутев - Коментар

преди 11 години

Ние това вече го забелязахме.Това е офанзивата за изчистването на герберските петна.А знаете ли защо?Очаква се следващият транш еврофондовете да е 15-20 млрд.евро.Започва битката за "ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ".Така че финкцията на "ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ" вече е разконспирирана.За 20 млрд. евро ще драскат, ли драскат цяла година.

62

Алекс

преди 11 години

ДО 46Всъщност този говори истината и по-вяното е, аман от дървени глави като теб които не разбират на кой свят се намират и какви са!

61

БЕДНОТИЯ 2009-2012

преди 11 години

Бойко Борисов: Няма правителство, което да се е вслушвало така в народа, както ние.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ННАРОДЪТ РЕВЕ, А БОРИСОВ СЕ ВСЛУШВА.

60

Кутев

преди 11 години

от днес е започнала новата акция на ЦВ.ЦВ. с кодовото име "ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ" така че колеги мои внимавайте-по спокойно с епитетите!!!

59

Васко

преди 11 години

От мен имате 7 гласа против чичковите червенотиквеничковчета

58

Смях...

преди 11 години

Кво си прехвърляте топката само!Всички сте един дол гнили дренки!Айде вече да изчезвате от власта че не се издържа!

57

дО 60

преди 11 години

На световните пазари цената на барел петрол се срина от 125 долара до 90 долара.Унас няма промяна на цената на горивата пропорционална на този с близо 30% спад в цената на горивата.ДРУГАРИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА И БОЙКО В ЛУКОЙЛ ПЕЧЕЛЯТ.Разбира се , че има и губещи. Това е простолюдното българско племе.И с тока е така.Няколко парка от фотовлтаици на Бориславова и схемата е готова.Ще пълним отново гушите на другарите от КГБ с цени на ток който не е произведен но сме длъжни да плащаме!!!!

56

оппа

преди 11 години

Хаххаха...влак с хероин ...Голем е тоя!

55

Анонимен

преди 11 години

Долу герб и всичките негови производни.

54

КАМЕН

преди 11 години

Нафтата от днес е 2.58 вие си ланкайте колкото искате

53

до 61

преди 11 години

Защото в цял свят синдикатите се борят за социалните измерения на живота! Това им е работата, нали? Какво друго?!