50

У-у-у

преди 11 години

Хе-хе-хо-хо....то останаха ли балъци дето още ходят на преглед и плащат данък МПС и ГО,,,аз имам 3 коли и ги карам нон-стоп и вече 7ма година на никой от тия кърлежи не давам една стотинка....Запомнете..ТИКВИИИ..Когато правото се превърне в безправие,протестът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !!!!

49

nqkoi

преди 11 години

И какво общо има данъка с техническата изправност на ППС- то ????

48

пострадал

преди 11 години

"До момента общината и тези институции обменяха информация веднъж месечно и не бяха малко случаите, когато някой е решил да плати чрез разплащателна система в интернет своите данъци и след тяхното заплащане да има все още информация, че продължава да ги дължи."ПО РАНО ПЛАЩАХ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ОБЩИНАТА ЧРЕЗ РАЗПЛАЩАТЕЛНА СМЕТКА.ИМАХ НЕОБХОДИМОСТ ДА ИМАМ ОТ БЩИНАТА ДОКУМЕНТ ЧЕ СЪМ ИЗДЛЖИЛ ДНЪЦИТЕ-ОКАЗА СЕ НЕВЪЗМОЖНО.МОЖЕЛИ ДА МИ ИЗДАДЪТ ТАКЪВ САМО АКО СЪМ БИЛ ПЛАТИЛ ДИРЕКТНО В БРОЙ НА КАСАТА В ОБЩИНАТА

47

евробарометър

преди 11 години

е сега още по голяма конкуренция на пазара за продаване ще настане между собствениците с повечето имоти и решили да не плащат вече за в бъдеще нововъведените по европеиските изисквания високи прогресивни данъци за многото си коли или за повечето от едно жилище които притежават!

46

До 80

преди 11 години

Там където човешкия фактор е на първо място за разрешаването/забраняването на нещо, без значение какво, всички знаят. Вкарват се данните в системата, уж се включва апаратурата и се чака да мине времето наложено от горе. На ***/а ли се правиш. Огледай се по улиците движат се коли в период на полуразпад, дори външен вид нямат, липсват половината проядени от ръжда, не ми се мисли какво им е под предния капак и дали въобще имат спирачки.

45

Анонимен

преди 11 години

Ако доживея, накой който и идея си няма как си карам колата, как и къде я поддържам, за 15 минути да ми каже дали е технически изправна да се движи и е безопасно да я карам по-добре да нямам кола. И да не се лъжем, всички знаем как се минава на преглед.

44

ндсжнфла

преди 11 години

Терминали 1 и 2 !

43

чше

преди 11 години

А защо не ми оправят дупките на улицата? Данъка е почти равен на този в Испания. Къде отиват парите?

42

анализатор

преди 11 години

Стига глупости!! Техническите прегледи трябва да бъдат строги. Не може да вземаш пари, а да не правиш нищо. Какъв е смисъла от този преглед, ако не са спазени изискванията?

41

uzunski

преди 11 години

На терминал 2 няма данък засега , свободно е !

40

До анализатор...

преди 11 години

...отдавна не е така. Справка в прованса - няма смисъл да обяснявам къде - ако искаш да си подновиш годността на год технически, това става само ако си си платил год данък и то ъа същата година, а не предходната. На въпроса защо - ти отговарят, че кмета така казал. Човек изпада в истеричен смях и толкова. Пак казвам името на Общината е без значение - важно е само, че идеологът е един и същ.

39

анализатор

преди 11 години

Да ви опиша как протече моя "технически" преглед. Човека слезе под колата, огледа ходовата част, отвори капака погледна двигателя и това беше. Не ме кара да паля, не ми пробва ръчната и спирачките въобще, нито светлините, и още не знам колко неща по принцип се изпробват.Тоест 5 минути, още 10 му трябваха да оформи документите и да ми поиска 44лв.Не трябва да е така, защото утре може да стане нещо и да загина аз, някой пътник, пешеходец и т.н.

38

СА

преди 11 години

Не ходете в този пункт за ГТП.Пункта е в известна фирма и прегледите протичат ей така между другото,като на всеки се взема различна сума за извършената услуга.Това зависи от човека и колата която минава на преглед.

37

наблюдател

преди 11 години

Абе кво ще си играят, я всички бензиностанции да обменят данни - не си платил рекета на Боце, нема бензин. Да вържат и ЕРП-тата и те кат не си платил, ти резват жицата. Може даже и магазините и сергийте на пазара да вържат - нема данъци, нема зарзават :))). А най-добре по едно чипче с механизъм на носа - не пащаш, врътват ти кранчето :))). Само да питам - къв е данъка за каруците, дет осмърдяват града? Или те го карат фрии?

36

до 63

преди 11 години

Ако си млад и кадърен,се чудя защо още не си емигрирал. След 10-15 години тук ще е резерват за *** и аутсайдери. Може би и името ще е друго.

35

анализатор

преди 11 години

До КОНСТИТУЦИОТрябва да представиш документ, че си заплатил данъка си за миналата година. За текущата година е само, ако току-що си закупил автомобил. Тогава срока е до месец след регистрацията.

34

ха-ха-ха

преди 11 години

Герберастъците с поредния си идиотизъм :)))). Ей тия за парички и баба си биха пратили на околовръстното. И ефектът отново ще е отрицателен. Смисълът на тех. преглед е малко от малко колите, които пъплят по нещото, дет му викат пътища да отговарят на някакви изисквания за безопасност. С поредната гербава простотия, като някой си спести прегледа най-много да посгази някой, щот бракмата му е хептен неизправна. Но от милиционери какво да очкаваш :)))

33

гербер

преди 11 години

генно модифициран ален мак .неуспешен експеримент

32

КОНСТИТУЦИО???????

преди 11 години

..а пък Конституцията да върви на ***...та си, както всичко останало в ***.Ако искам да си платя данъка за колата за 2012 на 28 Декември 2012, а техническия изтича през юни 2012? За пореден път питам. МИНИСТРИ , ВИЕ *** ЛИ СТЕ?????????????С кое право ще ме карата да плащам годишен данък за автомобил, при условие, че има законов срок за това? А кой ще ми възстанови пропуснатите ползи от тези пари? А защо да не прибера аз тези лихви от срочния депозит на год. данък? Ще емигрирам.

31

за 500лв заплата

преди 11 години

Аз не мога да разбера докога ще мъчат хората...Плащаш гражданска(която поскъпва всеки ден),винетка,някви данъци по 200лв ако караш по силна кола(нищо че може да е 15 годишна и да струва 1000лв и данъка ще е 1:5 от цената на колата ти),отиваш на бендза сипваш за 20лв ако имаш де,и накрая идват ужасните пътища по който трябва да караш и да чуваш колата ти как се троши,и как все нещо се обадило,бях забравил за глобите на Кат и преводите към банките с който май се събират милиони. Успех народе