13

Професора

преди 11 години

И КНСБ и Подкрепа са част от мафията.В нормалните държави синдикатите изкарват хиляди на протести,но в България синдикалните лидери пушат пури и прибират пари под масата от управляващите.Всички без обикновените хора са доволни.А тези от ДКЕВР са за бесило.Въобще ако няма бесилки на жълтите павета няма да се оправят нещата лесно.Да се затворят границите и всички бг политици-крадци и олигарси,мафиоти на опашка пред бесилката.Дава им се сметка на БНБ и лаптоп и ако не преведат милионите си ...

12

Анонимен

преди 11 години

Тренчев,ти ептем си изперкал.как еднократна помощ бе.тя трябва да е постояна.И вземи изкарай хората вече на улицата че не се търпи....

11

TATO

преди 11 години

ДОЛУ ТЕЗИ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ КНСБ

10

циници!

преди 11 години

От 30 до 50 лв. еднократна милостиня за пенсионерите!!!А на Вас колко Ви струва удоволствието в Кавала, за да получите вдъхновенив, за това гениално предложение?Безсрамници!

9

ало

преди 11 години

Ало, синдикатите, нещо не сте в час, "еднократна" ????? Не сте в час! Синдикати в БГ? Честно правителство в БГ? Боже, как е възможно всички управници в БГ да са безмозъчни? Такива ли са по рождение или като се качат на върха изперкват??????

8

Анонимен

преди 11 години

синдикати в БГ - няма. *** долни

7

до 3

преди 11 години

Това беше и целта- да не строим Белене, защото ставаме конкуренция. след явреме ние ще внасяме енергия, когато затворим другите реактори. От най-голямата ядрена на блакнаите политиците ни докараха до там да внасяме. нали не милсиш, че са случайни совалките и 'приятелството' на Ердоган с Борисов....

6

Подкрепа

преди 11 години

А брадатия козел Тренчев,няма ли да изръси някоя умнотия?В България няма синдикати!!!!!!Капиш.

5

анонимен

преди 11 години

на 150 лева 10процента е 15 лева.това е нищо.синдикатите само си правят реклама,всички ,които им плащат членски внос да го спрат.да пристанем да ги храним.някои знае ли какви пари влизат в касите им.

4

Далоа

преди 11 години

А, пардон - добавките на вдовишките пенсии бяха увеличени на 26 % от пенситята на умрелите , а какво да правят разведените, които сами са отгледали децата си или пък онези, които не са имали документиран брак. ВДОВИШКИ ПЕНСИИ е цинична формула !

3

Даола

преди 11 години

Какви 75 % и каква компенсация при започване на отоплителния сезон?Тези от КНСБ нещо са сънували.Правителството на Борис досега вдига най-ниските пенсии веднъж - тази година и то символично - никакви други пари към пенсии не са давани!А пък тези, които пишат тук и получават пари, не могат ли да направят справка и да оспорвят лъжите на КНСБ?

2

Анонимен

преди 11 години

Добре казано но това естествено няма да стане Дилянков ще каже, че сме в рецесия и трябва да бъдем отличници.

1

Даола

преди 11 години

Кат ми пееш КНСБ - кой ли ми те слуша?В България днес обществените организации нямат глас - тук диктуват парите на мутрите - те управляват и купуват всичко и вески като стока.