72

Анонимен

преди 11 години

И за мизериите им ли да благодарим?Ти що не благодариш на кюрдите за предлаганата ''любов''?

71

Пешо

преди 11 години

Не бе Бате Бойко педераста знае как се гасят пожари!

70

Турчин

преди 11 години

Големи *** са се изказали долу!Хората предлагат помощ!Благодарете или си запушете противните усти!Благодаря, Макета!

69

Майничка

преди 11 години

Много ми е интересно как макетата имат самолети за гасене на пожари, а ние не?

68

Анонимен

преди 11 години

Фиромите имат голям опит в пожарите! Както стана ясно от публикации през последната година има задържани фиромски агенти, срещу които има улики, че са причинили умишлено големите пожари в Гърция!Не намеквам нищо!

67

гоце

преди 11 години

Стига с тези обиди,приятел в нужда се познава - другар в кръчма се намира.

66

ФАШИСТ

преди 11 години

макетата ще правят десант

65

SANJA

преди 11 години

не ви искаме такава помощ крадете история , говорите че сме татари а вие македонци които говорят на развален български или поне славянски Не сте били по тези земи по времето на Александър Нямате общо с Самуил оначе Василий нямаше да е *** А хайде да не казвам... вие сте просто мерзавци и се страхувате да се наречете българи

64

ха-ха

преди 11 години

В подкрепа на 73! Щом една измислена държава, като Македония, на която Жельо подари независимост и няколко танка, ни предлага помощ от три самолета, ПИТАМ АЗ - КЪДЕ Е Т.Н. БЪЛГАРСКА АРМИЯ НА АНЮ!? МОЖЕ БИ В АВГАНИСТАН? ИЛИ СЕ ГОТВИ ДА НАПАДНЕ ИРАН? А - НЕ ЩЕ БЪДЕ ПЪРВА В СИРИЯ, НО ПОСЛЕДНА В ЗАЩИТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И ДЪРЖАВА!СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА И НАРОД, КОЙТО ТЪРПИ САМОУНИЩОЖЕНИЕТО СИ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО!!!

63

Анонимен

преди 11 години

Тези самолети сигурно са като танковете дето Жельо им ги подари, като ги признахме за държава. Най много да паднат някъде над горите и да подпалят нов пожар. Пък и много мили станаха, като разбраха, че ще видят ЕС през крив макарон ако продължават да се *** с нас.

62

галактика

преди 11 години

Когато бушуваха пожарите край Москва, Путин сам излетя със самолет и започна гасене. Направи това на своя глава, без да губи време в чакане на разрешение. В същото време Лужков си бе взел отпуск и бе заминал извън страната.... Нашите се "изреждат" да дават интервюта, кое от кое по- по- най.....

61

Anto

преди 11 години

Ni zilo ni med ot prodaznici snimaite se ot visoko s vatroletite si .

60

до 82

преди 11 години

Мм дааа, много прилича на палежа на Партийния дом , същия почерк и ноу-хау !!!

59

до 79

преди 11 години

Това са последните новини , че израелските самолети все пак са повикани , защото работата се е закучила . Иначе 150-200дка са нищо за горски пожар , по принцип горят хиляди хектари и то със седмици , така че с тези самолети за броени часове ще го загасят !

58

Анонимен

преди 11 години

Така си подпалиха и партийния дом,без да им мигне окото,забравихте ли!?

57

anonimen

преди 11 години

Kravta voda ne stava zatova maketata iskat da pomagat

56

до ядец - 74

преди 11 години

"Все пак израелските самолети щели да дойдат"Хайде да видим. Ако им отказват помощта Израел на сила няма да дойдат да гасят. Ще поживеем и ще видим.

55

kraio

преди 11 години

Toi 62 ne be6e anonimen ,no pozna.....

54

Анонимен

преди 11 години

Кой има правомощия да откаже ссамолети които се подготвят цял след обяд да изгасят огъня ? Кой отказва помощ, когато природата пред очите му гори ? Само този който има интерес да гори. Дано душата му да изгори.

53

ядец

преди 11 години

Все пак израелските самолети щели да дойдат и като загасят пожара за няколко часа , чудно какво ще се пише по форумите ? Кой ли проекто-закон ще обслужи този факт ?