49

ОНАЗИ С ИНФАРКТА

преди 12 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЯКОИ ХОРА "ПЛАНИНАРИ" СМЯТАТ ЧЕ ПЛАНИНАТА Е ТЯХНА! ЛИФТА ДО ЕЗЕРАТА БИЛ НЕЗАКОНЕН! ТРЯБВАЛО ДА СЕ КАЧВАМЕ ПЕША?!?!....АЗ ПЪК СЪМ БЛАГОДАРНА ЧЕ ГО ИМА......ЗАЩОТО С ТОЯ ИНФАРКТ НАДАЛИ ЩЯХ ДА ВИДЯ ТАЯ КРАСОТА!

48

Me

преди 12 години

Хората, които са ходили по планината, подчертавам ходили, знаят колко си прав. Особинно в този случай.Останалите няма да разберат.

47

СЕРГЕЙ

преди 12 години

още утре ще поискам вот на недоверие в парламета , това не може да продължава-управляващите избиват българския народ . Хората губят работата си , няма какво да ядат ,качват се на кончето за да вият от глад , губят равновесие от недояждане и се пребиват !!! Ако БСП спечели изборите всички ще са толкова преяли , че на никой няма да му хрумне да се качи на място по високо от масата в кръчмата

46

Алпиниз

преди 12 години

до АлпинистАбе льольо, а колело на Витоша може ли да караме ако е хубаво времето? Или и там не даваш да джиткаме? Ей такива "планинари" като тебе, много обичам да ви разплаквам като започнете да се правите на комикс-геройчета.

45

Анонимен

преди 12 години

Бойко и Цецко са виновни

44

Алпиниз

преди 12 години

Важното е, че е било екстрмно и е имало много адреналин и настроение.

43

Алпинист

преди 12 години

ОК, взимам си думите назад, все едно нищо не съм написал. Ходете си бе хора - с джапанки, чехли, сандали, анцузи, без храна, без вода, без грам опит. Давайте. Северната стена на Вихрен, Полежан, Кончето, Георгийца. Късметът не е вечен.

42

пръдливо джудже

преди 12 години

никога не съм ги разбирал планинарите-ква е тая тръпка да ходиш да си трошиш краката по чукарите....?ок ,адреналин има,ама струва ли си да си рискуваш толкова за такава глупост?

41

Алпинист

преди 12 години

Планината е на всички, но МОЛЯ ВИ, не ходете там, където нямате никаква работа. Едно е с лифта до 7-те рилски езера, друго е на 2500-2900 м.н.в. в Пирин.

40

селтак

преди 12 години

таков си ни е диалекто така че си думаме, каков си ти че да ми кажеш

39

ан

преди 12 години

КОГАТО ДЯВОЛА СИ НЯМА РАБОТА НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИ. ТАКА ЧЕ ХОДЕТЕ НА ТАКИВА МЕСТА КЪДЕТО Е ЗА ХОРА А НЕ ЗА ЖИВОТНИ. ВЪРХОВЕТЕ НЕ СА НАПРАВЕНИ ЗА ДА СЕ КАТЕРЯТ ХОРА ПО ТЯХ. АКО ЧОВЕКА БЕШЕ ДИВА КОЗА ЩЕШЕ ДА МУ Е ЛЕСНО ДА СЕ КАТЕРИ АМА НЕ Е. А ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАТ ДА СИ ВДИГАТ АДРЕНАЛИНА ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ А НЕ ДА СЕ КАТЕРЯТ ПО СТРЪМНИТЕ ВЪРХОВЕ. В ПЛАНИНИТЕ ИМА ТОЛКОВА КРАСИВИ МЕСТА ОТ КОИТО ЩЕ ТИ СПРЕ ДЪХА. И ТЕ НЕ СА ПО ВЪРХОВЕТЕ А В ПОЛИТЕ И СРЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ПЛАНИНИТЕ.

38

Килъра

преди 12 години

Благодаря Ви май няма да ходя тази седмица ще ходя на Мусала, а другата ще мисля за Вихрен :) Относно екипировката миналата година си взех едни от най-добрите неща откъм обувки и раница и я пълня с много неща в случай на някакъв инцидент. 7 часа не е малко време и преполагам, че ще е добре да си запиша едно легло в някоя хижа :) Много ме блазни обаче да ходя да ви кажа честно :) Лошото е че ще съм сам :(

37

Уикипедия

преди 12 години

Кончето е стръмна и трудно достъпна седловина в Северен Пирин. Разположена е на главното планинско било на 2810 м. Заема най-ниската и тясна част от карстовия ръб между върховете Бански суходол от северозапад и Кутело от от югоизток. Дължината на седловината е около 150 м, като в най-тясната си част достига до 0,50 м.

36

до 44

преди 12 години

Да, на теория е така, но повярвай ми - не действа. Изплашения се вкопчва в скалата и няма сила която да го помръдне докато е в криза. Също като удавник, който повлича и спасяващия го. А с шамара го връщаш в реалността веднага

35

Планински водач

преди 12 години

И пропуснах да кажа, че маршрута - Вихрен, Кончето, х. Яворов е много безводен и трябва да сте добре запасени с вода. Ако има пряспа - по-добре си удължете пътя, но я заобиколете, ако не може да се заобиколи този с най-добрите обувки минава пръв и останалите в неговите стъпки.

34

мАдара

преди 12 години

Хайде тези със "западните" български говори да си бият къмшика към Сърбия или Македония. Аре писнахте на хората вече. Крайно време е истинксите българи да ви наритаме гъзовете по дупките от където сте дошли.Пише се и се казва прЯспа. Който иска да казва прЕспа да заминава за Македония или Сърбия.

33

до 33

преди 12 години

не съм съвсем съгласен с шамара на изпадналите в истерия - с тях трябва да се отнеет като с малко дете - да им показвате всякъ стъпка - например "сложи карака си тук", "хвани се за токи камъки" и т.н. Трябва да се спечели доверието им

32

Анонимен

преди 12 години

Пардон - дуБлет.

31

Пламен

преди 12 години

Лека му пръст на човека!Минавал съм кончето,когато бях на 12 години с баща ми и споменът е още в главата ми.Вече съм на 36 и мисля това лято да го повторя.Даже си мисля,че ще изпитам по голям страх сега!

30

Анонимен

преди 12 години

Не се хаби колега да обясняваш на шопски ***, за които термините "диалект" и "дуплет" са едно и също...