46

Анонимен

преди 11 години

днеска немската машина да премачка и жабетата и финала ще е мечта :)

45

до 60

преди 11 години

а португалците като тичаха като коне кво...в продълженията едвам стояха на краката си, трябва и малко тактика все пак...

44

men

преди 11 години

Абе хора може ли да говорите такива глупости... били играли слабо... тук ако на някой не му е ясно става дума за Евротурнир, а докато стигне един отбор до там изиграва куп мачове...а тук на пулуфинала може ли някой да каже едните са по слаби... щом са стигнали до това ниво на турнира не е нужно да се коментира защото тук става дума за футболисти от световна класа не очаквайте някой отбор на това ниво да са "умрели кучета" така че не говорете неподготвени г-да разбирачи

43

gogo

преди 11 години

Много слаба Испания!!!!Просто са като с оловни обувки.Нямаха нито един свестен пас през първото полувреме.Толкова слаби не са били от 5 години.Сега е момента Германия да ги натърти!С тая игра и тия уморени коне като Шави и компания няма да защитят титлата!Това толкова дълго и тежко първенство в Испания им е взело силите.А и тренера нещо бърка много ваксите.При наличието на Йоренте си прави експерименти които се правят в приятелските мачове.

42

Анонимен

преди 11 години

Мачът си беше качествен, но здравите немци едва ли ще са толкова лесни за надиграване и ще направят толкова пропуски на финала, каквито направиха Португалия. Deutschland über alles. Vorwärts!

41

Анонимен

преди 11 години

Тия смешни испанци, толкова да дразнят с мързеливото си подтичкване ... Супер малумните късметлии. Титла да не видят 30-40 години поне !

40

Анонимен

преди 11 години

Какво им беше слабото на испанците, бе "разбирачи"? Или на португалците? Като не ви харесва мача сменяте канала и гледате лебедово езеро.

39

ФХ

преди 11 години

FORZA ITALIA!

38

varg

преди 11 години

Един от най-слабите мачове на това първенство.

37

Yavor

преди 11 години

TOVA BE6E NAI TYPIA MA4 KOITO SUM GLEDAL V JIVOTA SI TIQ NE ZASLUJAVAT DA IGRAQT I PORTOGALIA I ISPANIQ

36

Анонимен

преди 11 години

Ispaniq i Germaniq , tova e finala ! Pobeda za Ispaniq estestveno .

35

Анонимен

преди 11 години

Абсурдно е да се говори,че Испания изигра слаб мач, пък камо ли пореден! и все да печели?? Нека отдадем заслуженото и на Португалия,които показаха,че играят страхотен футбол също и бяха равностоен съперник.

34

Forza !

преди 11 години

Neznam za6to taka vsi4ki otpisvte italqncite... ne vednyj sa lygali germancite , pyk i ne sa slab otbor. Ostava samo da si vzemem bira i meze i da vidim kvo 6te stane :)

33

mmm

преди 11 години

do 45 que te den por el saco marikon

32

Анонимен

преди 11 години

Лапетата дето гонят топките зад вратата,толкова искаха Роналдо да бие последната дузпа,знаеха че ще е в аут,ама НА! не стана

31

до 45

преди 11 години

No me importa ....

30

муспи

преди 11 години

Това Европейско ще се запомни като първенство почити без нападатели. Поначало футболът е болен с тази игра с по осем полузащитника, които разиграват топката изтеглени назад с чувството че владеят играта. До голови положения рядко се стига и се проиграват с лекота. Тази мода дойде от Барцелона, и вече всички й подражават. Жалко че ние българите сме извън футбола по политически причини - знаете, геноцид.

29

Анонимен

преди 11 години

Този Педро е *** добрия футболист,как навърза няколко пъти португалската защита,иначе португалците имаха добра игра,но в продълженията издъхнаха и за малко не отпаднаха тогава,според мен това все едно беше финала.:)

28

mi da

преди 11 години

da zivee bg futbol i stoi4kov e tva e mizeria za vas malki 4ove4eta

27

Анонимен

преди 11 години

Немския булдозер не се знае дали няма да потъне в блатото на жабарите първо.