102

Анонимен

преди 11 години

Стига сте цитирали този "комунизъм".За кой комунизъм говорите?За този с безплатното образование ли? За този когато нямаше нито един клошар по улиците? За този когато всяко обикновено семейство ходеше всяко лято на море за по 14 дни? Някакъв под мен коментира, че е нямало план за енергийното бъдеще!! Само,че тогава се построи АЕЦ Козлодуй, Соди Девня, Нефтохим Бургаз и т.н. За съжаление на болните мозъци все още има нормални хора които са живяли по това така наречено комунистическо време..

101

До мутросилезата 124

преди 11 години

Уважаеми не толкова умен писачо като не знаеш какво да пишеш ходи и се моли на бай си Боци , трябва да си пред умиране щом помниш басни за комо и фашо и други изми.С такива като теб само по смешно става , но когато се прибирам в България и се вглеждам в измъчените и озверели от глад хора не мие много весело.

100

pimpalicious

преди 11 години

До 124, Лошото е че комунизмът отдавна се е върнал тук. От 3 години вече, от както ГЕРБ станаха управляваща партия няма : 1) свобода на словото2) нормални закони, които защитават държавния интерес3) никаква борба с корупция4) никакъв растеж или инвестиции 5) Ефективна съдебна с-ма6) План не само за енергийното бъдеще на страната, а за самото развитие на държавата в следващите 20 години например.. Списъкът няма край, мисля, че го знаете...

99

Марсилезата

преди 11 години

Комунизмът си отива, спете спокойно деца!

98

Анонимен

преди 11 години

предишните правиха заменки, тея направо закон си направиха за горите....негодници

97

до граматиков

преди 11 години

От коментарите човек може разбере каква голяма част от хората не могат да пишат, колко са невежи, но държат да изкажат мнението си! Не е само писането на О вместо У, И и Й се бъркат масово например...Пълен и кратък член ли?....Разлика няма!?!?! Да не говорим за мнения, изказани преди да се прочете поне нещо набързо по даден проблем........Отчайващо е!

96

Иван

преди 11 години

Браво Бойко - така се управлява - некадърните вън,престъпниците на прокурор - нека си лаят по форумите - и те за едната филийка се борят.Догодина пак - още един мандат !

95

Анонимен

преди 11 години

до 110, ти си цъкай сам плюсове ,аз ще ти цъкам минуси !!!!

94

"Kick-Ass"

преди 11 години

Kick-Ass ИМАШЕ ТАКЪВ ФИЛМ, НАСКОРО КАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА СЕРИЯ ..... ЗА НАРОДНИЯТ ШУТ И ХУНТАТА МУ - ИСКРЕНО И ЛИЧНО ОТ ЦЕЛОКУПНИЯТ НАРОД, ВЕЧЕ ПРИЗЛЯ

93

Анонимен

преди 11 години

Защо се очудвате,че този така наречен министър председател си позволява да управлява като еднолечен владетел на държавата?той има благословията на господарите си от Белия дом.Та те преди дни му пратиха самия директор на ЦРУ,за да му декларира безусловната си подкрепа и защита в слуучай на нужда.Така е,когато населението се намира в режим на ОХЛОКРАЦИЯ в комбинация с КЛЕПТОКРАЦИЯ.

92

koi

преди 11 години

За този цирк са виновни всички тъпоумници гласуващи за Герб! Господ ще ги накаже

91

pimpalicious

преди 11 години

До Хасму, Точно така ще стане и нищо чудно, ако позволим да се случи, нещата тук да станат като в Гърция след някоя и друга година. А защо ли имам чувството, че Боко толкова е заламтял за власт и че наистина след наглостта му като се отказа от проекта АЕЦ Белене, сега и тук ще има циркове и нищо чудно, ей така да го вкарат и този закон, без народа изобщо да разбере.

90

Левски

преди 11 години

Господи защо ни пращаш тия *** - политици ????

89

Дядо Петър

преди 11 години

Медийна креатура, Голяма уста и ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА.Единственото, което го интересува, е ДА СЕ ЗАДЪРЖИ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ.Защото много добре знае, че РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ОЗОВЕ ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.А колко скоро - ОТ НАС ВСИЧКИ ЗАВИСИ.

88

Анонимен

преди 11 години

НЕГРАМОТНОСТ, НЕОБРАЗОВАНОСТ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, ПРОСТОТИЯ И ГЛУПОС. КАКЪВТО ЛИДЕРА, ТАКИВА И ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ.

87

Анонимен

преди 11 години

Най-хубавото от всичко е усещането за края на последното комунистическо управление

86

Анонимен

преди 11 години

НЕ СВЪРШВАЙТЕ ЕЙ, НЕ СВЪРШВАЙТЕ !

85

Професора

преди 11 години

Егати бедния -селско-мутренски речник "айде".И в подслушания разговор с Ваньо Танов по повод Мишо Бирата пак използва тази дума за край на разговора.Виж да беше казал дочуване на Танов вместо айде да се осъмниш,че е манипулиран записа :)

84

Пътник

преди 11 години

Според слухове по време на случката Найденов се напишкал, спомняйки си едно посещение в Япония.

83

Горски

преди 11 години

Ако не беше трагично, щеше да е смешно!