50

РРР

преди 12 години

Тук където живея в момента в всеки автобус има по 6 камери вътре и една отвън. Както и в автобусите има паник бутон и при натискането му се включват камерите към полицията... Преди 6 години са натоварили всички нашенски и румънски *** на самолетите с доживотен черен печат. А нашите скапани политици и пари и помощи им раздават даже...

49

Аноннимен

преди 12 години

Засега Народните Милиции на комунизЪма плашат само ***, но това са само тренировки към основния им спектакъл....

48

ТТ

преди 12 години

Едно здраво кокълче не трябва да им остане на тия.

47

!

преди 12 години

Превозното средство да не тръгва, докато не злязат безбилетните малцинства и в това да помагат всичките пътници. Време е да се събудим- живота на човек не е 500 години, а децата и възрастните ни роднини няма как да взимат нещата в своите ръце. Отговорни сме ние, сегашното поколение- млади хора, хора на средна възраст, време е да се активизираме и да си искаме правата и живота!

46

i have a dream

преди 12 години

Коалиция Герб-Националисти (основно ВМРО) е моята мечта за бъдещ парламент. Нека едните да строят магистрали, пречиствателни станции и прочие, а националистите да работят по *** въпрос и монополите. Ние в нашият род така сме се разпределили вече-едни за Герб/други за ВМРО. Ни един глас за про-*** партии като ДПС и БСП, СДС или Костов. Кой предложи вдигането на *** надбавки (пардон детските) от 35лв. на 5олв. С. Станишев..Тоест БСП е про-*** партия и анти-пенсионерска...

45

Пускайте ги

преди 12 години

Не ги исрам как може да ги задържат това е дискриминация.Нека хелзенския комитет излезе със становище незабавно и да им наеме адвокати или пък вече са го направили.

44

klaus

преди 12 години

Какви роми, бе?!? Мръсни гадни миризливи ***! Предостатъчно материал за *** и асфалт!

43

Европеец

преди 12 години

А защо ги дразните ромите. Вие изчезващият етнос/българи/ нямате основание по никакъв повод да им противостоите. Правилното решение е на следващата спирка слизате и продължавате пеш или с такси.

42

Анонимен

преди 12 години

едните горе-долу успяха да си свършат работата - заловиха ги. сега остава да видим великите дейци на Темида какво ще отсъдят... и до колкото си спомням обедната новина за рецидивиста бюлент който уби 12 годишна на пешеходна пътека -> ние ще плащаме стъклата!

41

Анонимен

преди 12 години

SEGA TIQ DVAMATA DA SI ZARABOTQT S4UPENOTO OT TQH ,HORA NE VI LI OMRAZNA VE4E *** DA SEDQT NA NASH GRAB I DA SME IM DLAJNI VSE ZA NESHTO ???????????????/DO KOGA ???????????RAZBIRAM 4E OT PARTIQ GERB GI GALQT S PERO NO DO KOGA?????????PO SOCIALNI PROGRAMI I NEZNAM SI KAKVO POLU4AVAT NAD EDIN MILIARD NA GODINA A BG MAIKITE EDVAM KRETAT S TOVA KOETO IM SE DAVA ZA BALGAR4ETATA,ZASHTOTO *** NE SA BALGARI

40

Анонимен

преди 12 години

Не се казват роми, а *** или ***. КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ *** ЖУРНАЛИСТИЧЕТА!??!?!??!

39

Интегратор от РБ

преди 12 години

Да се създадат редовни линии с автобуси само за любимите на политиците РОМИ, но без стъкла и с ауспуси влизащи в кабината. Да пътуват безплатно. Пътят ще бъде около 20-30 мин. Така се спестява газ "Циклон" и интеграцията излиза много евтино и успешно! Част от парите за стерилизация на кучетата да се пранасочат за подобни цели!

38

Анонимен

преди 12 години

*** са новите терористи - да ги съди спецсъда за назидание защото чупят,бият ,убиват ,изнасилват,крадат и вилнеят на воля,спрете ги!

37

Анонимен

преди 12 години

Ох, знам си, че ще ги пуснат, ама поне се надявам, че преди това здраво са ги отупали в районното. Че той *** само от това разбира. От бой, а ако не стане с бой, значи трябва многоооо бой! Докато разбере.

36

Гниди гнусни !

преди 12 години

Тези *** заслужават мъчителна смърт !

35

Анонимен

преди 12 години

Бих ги прибрал в едно мазе,почупил от бой една седмица и после ще ги изхвърля на границата между България и Турция.Да се молят да не е на границата между България и Украйна.Морската имам предвид.Така правят в Мексико гледах по дискавъри.Та ние като верни съюзници на САЩ не е зле да се поучим от мексиканците.

34

Chiko

преди 12 години

За повече от 3 години, комунистите от герб не предприеха нищо за да променят това законодателство. Такъв бандитизъм и разсипия не е било при никое управление през последните 22 г.

33

едно време на изток

преди 12 години

До младите мъже от автобуса: Момчета,колегата по-долу го е казал-малко сте ги били! Бие се не докато почне да реве,щото те почват веднага и реват все едно ги колят! Помня ги от моята младост,когато поводът за бой беше появата им извън ***'алата. Те и не смееха да излизат де,но някой се престрашаваха. И не повтаряха...

32

АЗ ГЯУРЪТ

преди 12 години

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАЛОВЕН, А ТОВА Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ! ВСЕ ПАК ТОВА СА НАЙ-ВЕРНИТЕ ГЛАДОПОДАВАТЕЛИ НАЛИ ?

31

..?

преди 12 години

СЪЩИТЕ СА БИЛИ С................. "БИЛЕТИ"......?