53

Ники

преди 11 години

От сайта изтриха линка към доклада за огромните задължения на общински и държавни фирми,защо?за кой работите ?нали за хората как никой журналист не се сети да иска доклада от общината за да видят хората истината,а не да четат лъжите от Топлофикация-София!!!

52

лъжат

преди 11 години

от месец насам се знае, че водата ще я спират през юли за планова профилактика

51

мими

преди 11 години

Много хора не ползват отопление, но имат сметки за плащане

50

45 до Марк

преди 11 години

За теб глупости защото явно нямаш допир до тях.Но няма вечен бизнес нали знаеш?Ще дойде ден и ти ще паднеш от високото.Чак тогава ще разбереш за какво ти говоря.Пожелавам ти да се сблъскаш с мижитурките на които е дадена власт.Те нито четат закони,нито стават за друга работа,но със сигурност могат да ти скъсат нервите с безумните тълкувания на наредби и закони

49

Лора

преди 11 години

Сега е момента да се повдигне и въпроса за строежа на АЕЦ "Белене"! Как биха могли днешните управляващи да ни гарантират електроенергия и отопление, след като сега, когато все още си имаме Козлодуй всяка година ни вдигат сметките и пазара не е регулиран!?

48

Томас

преди 11 години

Марк хората от бкп са и в пп гроб

47

Валио Топлото

преди 11 години

Имам си наследници.

46

Ники

преди 11 години

Ето вижте кой не си плаща сметките за по 1 966 595лв.,това са общински и държавни фирми но никой не ги преследва и съди но пък съдят и тормозят обикновените хора който искат но не могат да си плащат огромните надути сметки ,

45

Анонимен

преди 11 години

Марк е платен драскач на Бойко! Нека бойкотираме коментарите му!

44

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ДА МОГАТ ДА СПРАТ ГАЗТА, МАКАР ЧЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ! НАЛИ ЩЕ НАРУШАТ ПР ПРОЕКТА НА БАТЕ БОЙКО - СОФИЯ. ТОПЛОФИКАЦИЯТА НА СОФИЯ БЕШЕ ПРЕХВЪРЛЯНА КАТО ГОРЕЩ КАРТОФ ОТ ДЪРЖАВА НА ОБЩИНА И ОБРАТНО. АКО НЕ Я ПОМПАХА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И АКО В СОФИЯ НЕ УПРАВЛЯВАШЕ ГЕРБ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ФАЛИРА. ЗА ДА НЕ СТАНЕ ИЗМИСЛИХА Т.НАР ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ - В НЕГО ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДОТИРАТ ГУБЕЩИ. КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ

43

Барут

преди 11 години

Марк, да беше казал, че си от кликата на управляващите още в самото начало, а заблуждаващ с руски, айде американизирани люде напълни се навсякъде с вас. Аз английски поназнавам, ама ти очевидно не знаеш как работи една държавна система щом смяташ, че си свободен човек. И след като толкова заплати и данъци плащаш очевидно и доста работа имаш, та ми е е чудно кога ти остава време да киснеш по форуми и пишеш за соц. проблемите на простолюдието, фрии мен?

42

Анонимен

преди 11 години

Ама аз не искам тази услуга!Обаче няма не искам!Всички сме им длъжни на тези свикнали на монопол и да нямат конкуренция.Законите за пазарна икономика не важат за комунисти превърнали се в капиталисти.

41

Охранител

преди 11 години

До Марк:Как го осигуряваш този щат, като по цял ден висиш във форумите?

40

Охранител

преди 11 години

Най-голямата порнография в България са медиите, които служат само на силните на деня!

39

Лора

преди 11 години

Време е и затова да се вдигнем и да протестираме, очевидно само така има чуваемост, че са останали живи хора в тази държава. То наистина след тези безумства последните 20 години се чудя как още има оцелели!

38

Анонимен

преди 11 години

И сега как мислите ще се набавят парите?Ами много лесно.Всички,които са общински фирми направени да взимат глоби ще бъдат активизирани да правят актове,глоби,паяци и каквото се сетите.Инспектори ще глобяват за това,че дишаме.

37

Анонимен

преди 11 години

РАКА ДА ГИ ИЗПИЕ ТЕЗИ ***!ОБРАХА НАРОДА .

36

ДЖАНКАТА

преди 11 години

ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ,И МУТРИ В ГРОБИЩАТА.

35

Fck

преди 11 години

****ката и стара на тая Топлофикация нека да фалира бе нека ! не искам повече да им плащам гадните такси мощност и сякви измислени сметки да идват огромни суми.. който немогат да се платят.. само гонят хората да ги съдят и ги заплашват с изземване на имущество.. да Фалират *** съм ги слагам бойлера и айдееееее.. е без това зимата съм на ток а не на парно... да Фалира тая *** топлофикация обраха народа и пак виждате парите някой си ги слага в джоба крадливо племе!

34

Топлофикациофоб

преди 11 години

Топлофикация София е най-грабителската организация в държавата! Няма втора като нея! Лъжат, мажат, крадат, та пушек се вдига с благословията на ДКЕВР, Община и прочие....Да фалират най-сетне! Писна ми от тях! Сметката ми за месец май е с 10 лева по-висока от тази за април, когато дори имаше някакво отопление!!!! Е, как човек да им вярва на сметките!? Всичко е лъжа и измама!