126

Анонимен

преди 12 години

Трябва всички да преминем в сивия сектор...който може разбира се...!! Преди време,когато нямаше ,,Европа" и никой не ни грабеше по този начин,имаше три начина да разполагаш с ,,заработените" пари...ходене по кръчми,скриване парите у дома или заравянето им под някое борче...хаха..когато ти потрябват пари СИ ОТПУСКАШ един кредит и харчиш! Държавата нарушава конституцията!!!! Вече нямаме никакви права!!! За чий х.й да спазвам правилата на играта....За всички е видно,че няма правила!!!

125

Анонимен

преди 12 години

ми да, трябват им роби, да работят докато са живи, иначе кой ще произвежда, тоя от снимката и подобните му ли ?

124

Анонимен

преди 12 години

Томасе, време е да оставиш сектите и да преминеш в лоното на Православието.

123

гад

преди 12 години

Ако на Ромпой му вземат всичките кредитни карти и го изритат от поста без право на работа докато е жив,колко ще живее,как мислите?

122

Анонимен

преди 12 години

Опитваш се да ни сразиш с библейско познание с натрапчивата си убеденост. Това предполага, че се смяташ за духовник. Нетърпимостта към другите мнения, противостоящи на твоето, говори, че ти си един папагал Слез самостоятелно от пиедестала, който си си направил и си се изкатерил, за да пръскаш светлина. Слез и се огледай. Във всичко трябва огромно търпение. Всеки човек има право да се чувства прав. И това не го определя архаичната и съмнителна по днешното си съдържание книга, а животът.

121

Анонимен

преди 12 години

Убила ги е Светата ИНКВИЗИЦИЯ, приятелче, рожба на твоята любима човеколюбива религия.Твоята религия е създадена да чисти от мислещи хора, да ги държи като стадо в подчинение-без съпротива, без мисъл, без реална, а само с имагинерна надежда, в римитивизъм и заплаха от единствено собствените си прегрешения. Като преживееш още 40-50 години , като много от нас, *** на кучето в двора същите приказки, с които се натрапваш като кръпка навсякъде, по всички теми..

120

Анонимен

преди 12 години

Томасчо, вземи си намери работа, стига си киснал пред компютъра, ще ти атрофират мускулите на *** и после и Бог не може да ти помогне.

119

Томас

преди 12 години

148Ти ми кажи кой ги е убил въпросните хора описани от теб - Бог ли ги е убил - Бог ли е поискал да бъдат убити или хора са вземали решения какво да се случва с тях? 151Къде съм твърдял, че съм духовник - къде съм ругал - какво е ругаене - за кажеш на някой, че е заблуден - на база нещата, които пише не е ругаене.

118

Анонимен

преди 12 години

Томасе, ти не си в час!И не си духовник. Никой духовник няма да започне изречението си-"ти си заблуден"! Моите родители са били ученици преди социализма и са учили вероучение. Единият е израстнал до църквата , а другият-срещу попа. Имаха отвращение към религията, заради лицемерието и опита да им се внушава какво да мислят.Възпитанието е в дома. Постиженията в науката се дължат на труд, постоянство, експеримент, способност за обобщение и анализ, четене и знание.Духовникът изслушва-не ругае.

117

Българин

преди 12 години

ЕС принуждава българският народ да храни с потта и кръвта си *** ***, щото "нямали друго препитание" освен помощите и кражбите, ЕС принуждава работливият германец да плаща дълговете на гръцкият хайлазин - този ЕС, в който едни работят като роби, за да могат други да си живият живота на свой гръб, този ЕС, който унижава трудолюбивите и предприемчивите и честните и възвеличава мързеливците и ***, е зловреден и не трябва да съществува !!!

116

софт

преди 12 години

О, не само пенсията! Аз предлагам запор върху всички банкови сметки и отнемане в полза на съюза на всяко недвижимо имущество на гражданите в ЕС в деня, в който отворят очи след разрешената средна продължителност на живота! И това да влезе в сила от датата на която лично Рампой прескочи с 1 час тази възраст! Желая му дълъг живот, ако предложението ми бъде прието.

115

Анонимен

преди 12 години

Кой уби Джордано Бруно, Галилей, Жана Дарк , в името на Бог?Папата също не е чак толкова убеден, щом като младеж е бил фашист. Боравиш добре с усукването на думите, но си едностранчиво назобан папагал.В името на твоя Бог са унищожени хиляди ценни хора! И днес религията спъва с ретроградността и консерватизма си човечеството и твърденията й са смехотворни. Ако Бог е дал мозък на споменатите учени, защо не е дал на така наречените си служители. Защо няма възмездие за порока-алчностт и педофилия?

114

софт

преди 12 години

Томас, това не е начинът! Не досаждай на хората, темата на новината е друга!

113

софт

преди 12 години

Разбира се, вярвай когато, в каквото си искаш. Ако може, малка корекция: християнството не е еврейско! Затова евреите убиха Христос и преследват учението му до ден днешен. В това учение няма догми, Христос информира хората, за да имат избор. Догмите са създадени векове след него, от хората.

112

Томас

преди 12 години

132Вярвай си в каквото искаш - Бог дава право на всеки човек да направи избор. А за какво училище говориш не знам - във времената, когато на децата е говорено в училище за Бог сме имали държава - сега отдавна им пълнят главите с лъжи и какви ли не глупости - чалги дори в училище - азис, джипове и миски.

111

Анонимен

преди 12 години

Референдум трябваше да има преди 2007 , същото се отнася и за НАТО. Както една шепа хора си построиха комунизъм, така и някои сета са в ЕС и НАТО.Ние ставаме много по-зле и няма аргумент да ме обори.Доказателство-безработицата и деградацията на младото изхабявано от 22 години поколение.

110

Томас

преди 12 години

137Доста си заблуден - Моят Бог не е искал учени да биват убивани - колко човека е убил Христос - колко човека са убили апостолите?Николко - стотици години християнството се разпространява мирно - и главно срещу християните е имало насилие. Много по-късно разни самозванци започват да правят каквото те си искат - ако аз убия някой и кажа, че го убивам в твое име - ти каква вина имаш?И за такива Бог е казал какво ще последва.

109

Анонимен

преди 12 години

Има едно много просто решение-никой няма да внася на държавата осигуровки, а ще се грижи за собственото си бъдеще.Но, така наречената "държава" взема тези пари, както моите и сега ми дава половин пенсия.На Томас Бога да разреши тази несправедливост.Държавата краде парите от работещите и внасящи осигуровки. Така ми откраднаха и лихвоточките от 1978 година, които не мога да ползвам, защото държавата лесновзема, а нищо не дава-собствените ми пари!

108

Българин

преди 12 години

ЕС е враг на европейците, враг на свободата, на независимостта, ЕС е диктат на чиновниците, които НЕ ЖЕЛАЯТ европейците да са дееспособни, независими, проспериращи, самоотговорни - ЕС иска да види европейците роби, които след цял живот труд да просят милостиня от държавите, които са ги ограбвали !!!ЕС води социална политика - тоест ТЕРОР над инициативните, трудолюбивите, принуждавани да осигуряват пожизнена издръжка на всевъзможна мързелива и бездарна ***.

107

до 135

преди 12 години

Знаеш, че е невъзможно хем държавата да е в съюза, хем да е суверенна! Но никой не попита българския народ, иска ли да загуби суверенитета си. И по-точно: от кого НЕ иска да го загуби! Защото посегателствата върху нашия суверенитет са от различни посоки.