85

Анонимен

преди 11 години

Мамини красавци!stzagora.net/2011/06/03/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%86-aes-%D0%B3%D1%8A%D0%BB%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BE/

84

Анонимен

преди 11 години

"ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово е топлоелектрическа централа в България. Разположена е близо до град Гълъбово, Старозагорска област. Официално е открита на 3 юни 2011 година. ..Електроенергията се произвежда чрез изгаряне на лигнитни въглища. Основен доставчик на въглища е Мини Марица изток"!

83

Анонимен

преди 11 години

ЕТО ЗАЩО СПРЯХА БЕЛЕНЕ!"Проектът ТЕЦ "AES Гълъбово" ни дава реална диверсификация, български въглища, нови работни места и екологично чист продукт. Това обяви премиерът Бойко Борисов при откриването на централата днес" ""България заслужава инвеститори като AES, --", коментира посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик, който също присъства на церемонията."

82

Играли, доигрались!

преди 11 години

Това недоразумение, което е министър на Икономиката с диплом за културолог, какво толкова се пъне?!? Биография - нула, образование - нула, опит - нула, умения - нула... а хитрее на световните корпорации, пък и през ден мъдрости раздава на нацията. Не министър, не калинка а чист калин.Обявява HSBC с цена 10,30 млрд. евро! Ами това е подарък, ръка трябва да целува на руснаците!!!! В Калифорния такава централа се гради за 40 млрд. Украина си купи гориво от USA, но било дефектно, моли от Русия сега

81

Българан

преди 11 години

"Токът от ТЕЦ "Марица-изток 2", най-голямата въглищна централа и най-голям източник на парникови емисии в България, ще поскъпне заради разходите по покриването на екологичните ангажименти. През миналата година държавната централа е надвишила с 45% тавана за емисии на въглероден диоксид, показва справка в Изпълнителната агенция по околна среда, изготвена за "Капитал Daily". Причината е в повишената консумация на въглища заради рекордното производство на електрическа енергия."

80

ГРОБари !

преди 11 години

Американските ТЕЦ Марица изток1 и ТЕЦ Марица изток 3 ни продават тока 3 пъти по-скъпо от Козлодуй ...Соларната (слънчевата) американска централа в Караджалово, Първомайско 10 пъти по-скъпа !

79

Анонимен

преди 11 години

Недораслека на снимката да си махне силикона от джуките.

78

Анонимен

преди 11 години

Тръгнал Бай *** с квадратната азиатска кратуна да се прави на тракиец и да пикае срещу вятъра.

77

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си голям чук ,за да слагаш сърп и чук или гербер върху Белене.Ако атомната енергия е глупост или опасност,то сигурно най--богатите страни са най-глупави.Оскотявате от политизиране и нагаждане.Но ,всичко си е за ваша сметка ,уви и за моя.Времето ще покаже.До тогава ,баче ,ще сте оскотяли.

76

Анонимен

преди 11 години

Няма една свястна комунистическа /бивша или настояща/ държава. Като толкова ви харесва комунизма, защо децата ви не ходят в Русия, Куба, Венецуела, Китай... ами са намърдани из загниващия капитализъм из САЩ, Англия, Германия, Франция, Белгия.... АЗ НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ НИТО КОМУНИЗЪМ НИТО СОЦИАЛИЗЪМ!!!

75

ONASIS

преди 11 години

БУ,ХА;ХАА;ХААА!*** народ,слаба държава.Кой ми се изпика в гащите. Ъ?

74

Анонимен

преди 11 години

В България има малко над 2 млн. работещи, които под една или друга форма ще трябва да платят 8-те млрд. за Белене, което означава средно по 4000 евро..........Не знам за Вас, ама аз 4000 евро на руски олигарси да маат *** из Монако нЕмам :)))Решил съм си пробелема още миналата година с 9 хил инвестиция за хипридна система / ветрогенератор и солар/ и ми е през оная работа за цената на тока :)

73

....?

преди 11 години

Защо малките и бедни държави ,като---Бг ,винаги са зависими от други по-големи...?Защото сами никога не можем да се разберем,.... и да решим каквото и да било ...!

72

РЕФЕРЕНДУМ,в Бг....?

преди 11 години

Защо не се направи референдум ,....за намаляване броя на депутатите в НС,и куп други неща ?До кога народа в Бг ще работи само за политици и ***...?

71

САМО ПИТАМ?

преди 11 години

Ако внасяме електроенергия ,....имаме избор ,от къде и от кой,а когато е собствено производство ,има -----МОНОПОЛ---- ОЛИГАРСИТЕ КОМАНДВАТ ПАРАДА в Бг ,А ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ в Бг!

70

САМО ПИТАМ ?

преди 11 години

*** въпрос ?Ако построим АЕЦ-ОВЕ ,кога ще се излезе на ПЕЧАЛБА ...?Дали "енергийните" БОСОВЕ ,ЩЕ ПОЗВОЛЯТ "НЯКОГА "цената на тока в Бг да ПОЕФТИНЕЕ,.......НЯКОЙ ИМА ЛИ СПОМЕНИ ЗА ПОДОБНО НЕЩО -----В Бг?

69

pier

преди 11 години

Референдум има смисъл да се прведе! И *** се купуват, само ако никой друг не гласува. И точно с тези изказвания вдигаш цената на *** вот, защото отблъскваш мислещите и грамотни българи

68

Българин

преди 11 години

*** ,Защо не отидеш да се прегледаш ? Имаш нужда от лекар.

67

Анонимен

преди 11 години

Наистина ли има ***, които си мислят че руснаците ще направят нещо, за да ви го дават евтино ???????И с Белене и без Белене тока ще поскъпва и причината за това е МОНОПОЛА .Който иска евтино решение да се оринтира към индивидуалните системи в Германия отдавна са оценили предимствата им

66

анонимен

преди 11 години

Бойко им скръцна със зъби..защо разлайват кучетата по тема която Бойко от давна е решил..Белене няма да я бъде.е да ама не..и сега ще има референдум и може и да го задължи народа все пак да я построи..ами сега? а пари от къде? там е проблема..и дойде време да се построи а не да е политическа тема само