51

Е ДА ДЕ

преди 11 години

Ние покриваме критериите за влизане в Еврозоната ,...но Европа не покрива "нашите"критерии!

50

do 59

преди 11 години

ti si pishman emigrant4e det si otishal tuko sho v anglia ili germania i sled 2 meseza se vrashta na*ran..........

49

Еми

преди 11 години

И какво от това ?

48

еврозонооо,

преди 11 години

България е една от държавите извън еврозоната, които покриват всички критерии за членство във валутния блок. Шенгенците да знаят, че правителството се прави на мост, по който да минават съседните държави в посока еврозоната! България е със съмнителен суверенитет, благодарение на турското и българското правителство. После да не чуваме на европейски езици: олеле, болеле, аман-заман!

47

Анонимен

преди 11 години

България при Тошо по може да се каже че е изпълнила критериите.България при Разтривача на уши не е изпълнила нищо....Приети по милост-ПОДАЯНИЕ...

46

до 57

преди 11 години

Къде видя/хте/,...ДЪРЖАВНОСТ в Бг ....?*** се качиха на главата на държавата ....!фъф ---Бг ,политиците ,*** и престъпниците имат ---- ПРАВА ,а останалите в Бг имат само ---ЗАДЪЛЖЕНИЯ,......ЩО?

45

до 51

преди 11 години

Европа ще се измъкне/отърве/,от Бг,Румъния,Гърция,Италия,Испания и Португалия ,там е ***,.......................ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-СИЛНА !

44

do 51

преди 11 години

To4no taka 6te stane. Towa go powtarqm otdawna. Za jalost problemite se re6awat radikalno, kogato stanat kriti4ni. No te se re6awat dylgosro4no. Sled tazi kriza shte se syzdade fiskalnia syiuz, za kojto Germania nastoqwa6e o6te ot predi krizata, no dyrjawite ne iskaha EU da im se byrka wyw wytre6nite raboti. No sega wsi4ki osyznaha, 4e bez nego ne stawa. EU 6te stane o6te po-stabilna. EU ima 480 Mio. naselenie i 17,577 BILIARDA bruten produkt. Naj-golemiq w sweta! EU syjiuzena e stra6na sila.

43

Анонимен

преди 11 години

България помни времената ,когато българите плащаха с пари ,надписани на чужд език- печатът на турския султан и надписи ,непонятни за нас. Всяка държава се стреми да пусне в обращение пари ,понятни и надписани за своите граждани- това е висша форма на държавност. Европейските народи имат пари ,надписани на техния език, гърците също имат пари ,надписани на техния език. България също трябва да има пари ,надписани на български- след като вече има прецедент в това ! България !

42

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров президент!

41

до 51

преди 11 години

Това ми звучи ......."БСП,НДСВ,ДПС И СДС ,..... ще дойдат утре на власт"?

40

ЕДНА ПЕСЕН ....!

преди 11 години

"Тъй Солунските двама братя,зовяха нашите деди......"!

39

САМО в Бг

преди 11 години

За 68г.,....ОТ 1944г.,ДО СЕГА ---------само лъжа !Тоя Бг народ, ....не се ли УСЕЩА?

38

КМВ

преди 11 години

Кирил и Методий са защитили правото на Българите да славят бога на своя си език-- Кирил и Методий дори не са виждали кирилицата. Кирил е създал глаголицата - едни цвъчки, които никой не използва.

37

....?

преди 11 години

Иначе ,...сме направени на ПРИКАЗКИ !САМО в Бг,...... ЛЪЖАТА Я НЯМАМЕ ...ЗА НИЩО!

36

Финансист

преди 11 години

Очевидно финансово грамотните хора в този форум се броят на сгъвките на единия ми пръст.

35

Анонимен

преди 11 години

Искам освен латиница и гръкица ,да пише и на КИРИЛИЦА !

34

Анонимен

преди 11 години

Какво пише на жълтата банкнота евро ? Аз не разбирам . Защо да трябва да плащам с валута ,надписана на чужд език? Кирил и Методий са защитили правото на Българите да славят бога на своя си език ,защо трябва да плащам с някакви пари ,на които не ми е ясно какво пише ? За да ме мамят в магазина ли ? Искам надписи на български ! Както гърците наложиха надписи на гръцки ....

33

Анонимен

преди 11 години

РЕДАКЦИЯТА, затваряйте за коментари финасовите новини, защото интелектуалното фиаско е пълно!

32

до 35

преди 11 години

То и за знака СТОП е така, но ние го приемаме като визуален сигнал а не като дума. Така и за еврото - картинки шарени...