16

Radiacionen tip

преди 12 години

Не, не е бил, а Е! И ще бъде, во веки веков! Тоя розов пеликан и Боко го командва, и жена му.... и ние ще го, като му дойде референдума за Белене- съвсем няма да знае къде се намира!

15

Марко

преди 12 години

Е па лошо нема, не може *** на колата да са ти на различни места...

14

pimpalicious

преди 12 години

Воленчо е ненормален, това всеки го знае, но трябва да се съглася с него. Боко е и премиер и президент и кмет..Командва целият цирк без да се притеснява от никой и от нищо. Нищо не направиха за хората от Белене, сега и нищо няма да направят със закона за горите, най-вероятно да си оставят някаква вратичка в закона, както направиха със закона за шистовия газ... Той контролира цялата държава, няма демокрация, а само диктатура.

13

Dora Gabe

преди 12 години

Превъзходна снимка! Говори повече от цял изписан с думи ферман. Никой не може да отрече, че Волен има право за протестите и неговите думи могат да бъдат подкрепени от много, много хора бити от родната полиция на уж предварително оповестен протест, който не изнася на сега управляващите. А какво стана на "спонтанно" организирания протест на т.нар. еколози? Ни полиция, ни бой, ни дявол! Защо? Кой стои зад тези псевдо протести? Послушко Плевнелиев защо върви по гайдата на Бойко и му налага ветата?

12

Д-ра

преди 12 години

Аз Волен не го смятам за нещо важно вече, но е прав за едно, имаме си президент на повикване!

11

Анонимен

преди 12 години

А тая невестулка как го представлява поста, срам и позор за страната. Само *** и неадекватни коментари и никога не на място!

10

мани

преди 12 години

Росен работи на повикване. Сигурно има специален телефон , на който само Бойко да може да го търси по всяко време.

9

didoo

преди 12 години

Това се знаеше още от самото начало. Според мен не е изненада за никого. Общо взето президент е Бойко, а Росен представлява поста.

8

Мария

преди 12 години

на всички им е ясно че Плевнелиев е обикновена пионка в ръцете на ББ и ГЕРБ, но той можеше поне да си дава вид на малко по-загрижен. Неговото поведение граничи с наглостта и безочието.

7

Царят е гол!!!!!

преди 12 години

Да! Като в приказката, истината излиза наяве. Ситуацията е смешно-плачевна, даже трагико комична като я погледнете.Тая шушомига, която ни бе насадена с фалшиви избори, все повече оплита конците. В старанието си да угодничи на господаря, се меси там където и знаещите пристъпват внимателно. Неуки и необразовани политици, ръководят страната. / Как може коскоджамити премиер да сбърка столиците на Сирия и Ливан, а куклата почти обедини Чехия и Полша /.Истината: Мускулната маса победи умствената!!

6

twin_peaks

преди 12 години

Всички знаме, че президентът е на подчинение на Бойко Борисов, а ако има някой, който не знае - да си отвори широко очите и да гледа! Плевнелиев даде вето, които Борисов в интервю предния ден му поръча - какво повече не ви е ясно?!

5

1

преди 12 години

Е кой не знае,че имаме усмивка за президент?Кой е първият човек изнесъл работници през 1991-3 година????Не е Пастирката нали!

4

levskarcheto77

преди 12 години

"Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов" - жалко! А Аз си мислех, че имаме самостоятелен и независим от изпълнителната власт президент, а то ще излезе, че е просто една кукла на конци и нищо повече - срам за държавата е този президент Росен Плевнелиев.

3

Уорлик

преди 12 години

А двамцата са на подчинение на мен!

2

DO 1

преди 12 години

A ZA TEB???????

1

Анонимен

преди 12 години

За този от Атка няма ли психолози?