101

дзвер

преди 12 години

Министър-председателят, министри, народни представители и членове на техните семейства могат да получат при поискване безплатни лифт карти за дневно и нощно ползване на всички съоръжения в курорта Пампорово. Това гласи заповед на изпълнителния директор на Пампорово АД Мариян Беляков, с която Mediapool разполага. Необяснимата преференция е била за сезон 2010/2011. Помолени за коментар, от дружеството отказаха такъв и помолиха да им бъде изпратен писмен въпрос. Мажоритарен собственик на Пампорово АД е Цветелина Бориславова.Дневната лифт картата за възрастен на Пампорово е 50 лева, а нощното каране е 18 лева. Сезонната лифт карта в комплекса е пък е 950 лева. Тъй като в заповедта е посочено, че за картите на властта се води отчет, от дружеството могат да лесно да направят справка каква сума са спестили на министри, депутати и т.н.Информацията за безплатните лифт карти на властта в Пампорово (най-вероятно и други курорти правят подобни подаръци) идва на фона на подновените трудни преговори между природозащитници и инвеститори за нови регламенти за строителство на ски съоръжения в планините. Управляващите обещаха Законът за горите да се гласува след постигане на консенсус от всички страни, но при подобни подаръци не е изненада пламенната защита на интересите на ски инвеститорите, която ГЕРБ демонстрира до момента.

100

До Ковачев

преди 12 години

Прибирай се в районното, смяната ти свърши. Вчера арестуваше деца на протеста днес пишеш по форумите.

99

Ковачев

преди 12 години

Господа, Сега, след внасянето на предложенията в Министерския съвет от така наречените "еколози" като Тома Белев и сие станаха ясни техните реални претенции - Българската гора да се продава и те да закачат част от баницата. С милионите пари получени по разни "еко-проекти" да си купят райски места в горите! И всичко това под маската но битка с монопола. Мръсни изнудвачи! Белев - никой няма да даде вече да вкарваш турски *** от Сливен до секат гората на Витоша! Нищо не е забравено! Гората - държавна и само спортни съоръжения!

98

Анонимен

преди 12 години

Оставка и съд за цялото престъпно правителство на герб!

97

до 136 от славянин

преди 12 години

Странджа, крайно време е да си смениш чипа, за пръв път чувам от такива ''психолози'' като теб, че българските ( а по подразбиране и световните) еколози са газпромчици! Твърде примитивен си!

96

до 133

преди 12 години

Ти определено никога не си стъпвал в планина.Ако си толкова голям планинар посочи ми само един зимен курорт(може и международен) в който екоравновесието е нарушено.Ще ти помогна няма такъв,защото ако се стигне до дисбаланс следователно и бизнеса там ще фалира.

95

евлоги

преди 12 години

моля не обиждайте странджата това е цецо цветанов под прикритие и затова се държи като ***.внимание данс слухти.

94

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Български еколог = газпромчик...Българският газпромчик /партизанин/ не обича магистралите - той обича козите пътеки и блатните кокичета...

93

Банско ви кани

преди 12 години

Елате ни на гости.Имаме планина,гора,еко-пътеки,спортен риболов,разходки с коне,хотелите работят,имаме басейни....всичко необходимо за любителите на планината.Проблема е че повечето хората предпочитат лятото да ходят на море,а зимата на планина.

92

бостаня

преди 12 години

ГЕРБ гласува изграждането на ски писти БЕЗ промяна на предназначението на земите. Защо?! Защото правителството иска да развива ски спорта, като привлича по - лесно инвеститори, които бягали заради ВИСОКИТЕ такси за смяната на предназначението на земите. Таксите били високи?! Защо тогава ГЕРБ ги увеличи 4 ПЪТИ през 2010 год.?! Обяснението им тогава беше, че ниските такси били предпоставка за масово застрояване и урбанизиране на горските територии...

91

до 129 от славянин

преди 12 години

Само че, за да ги има рекичките, птичките, пчеличките, катеричките трябва да има и ГОРИЧКИ! А и там където няма сняг - на юг, но ги има горичките, ги има и въпросните животинки! Без горичките и животът го няма! Когато мангизите станат по-важни от ПРИРОДАТА и ЖИВОТА, тогава идва краят на човечеството!

90

1

преди 12 години

ako pitate mene horata ne protestirat 4e she ima oshte pisti ili za nekoie drugo durvo protestirat shot ne iskat onia zadnik ceko da lapa pari

89

славянин

преди 12 години

Странджата наистина е напълно неадекватен - за какво е статията, за какви кумири говори той!?

88

до славянин

преди 12 години

През пролетта и лятото има птички,пчелички,катерички и рекички,защото през зимата има 2м.сняг и освен за зимни спортове,планината за друго не става.Капиш

87

славянин

преди 12 години

Има два вида туристи - първата е от животинско - примитивен тип хора, които търсят ядене, пиене, чукане, чалга и бетонни комплекси. Втората е от духовно - естетически тип хора и тя търси природа с горички, рекички, птички, пчелички и катерички! Не може да се докара едно място до такова положение, че да събере заедно и двата типа хора - невъзможно е! И между тези два типа хора винаги ще има непреодолими противоречия поради коренните разлики в ценностите им!

86

я

преди 12 години

Не може да има разбирателство между 1. еколози, които искат девствени гори в ХХ в /което е невъзможно/2. пишман-хотелиери, които си мечтаят довчерашните им села да станат швейцарски курорти /защото презастрояването е такова, че тези курорти кса по-подходящи за офис-центрови/и посредниците- ББ и президента /защото единият защитава олигархията, а другият слуша защинтика на олигархията/положението е малко орел, рак и щука.

85

Анонимен

преди 12 години

Пребий скиор, спаси дърво!

84

До Странджата

преди 12 години

Странджа, ти си *** като твойте съпартийци от герб!

83

до 120

преди 12 години

Сранджа, кои кумири? Да не би да имаш предвид 'феновете' на шистовия газ, заради новината:"Exxon Mobil Corp спря търсенето на шистов газ в Полша"

82

23

преди 12 години

Veche 23 godini Dyrjavna firma Krajbi i Razprodajbi osyshtestvqva prehoda v Bulgaria. A nie, obicnovenite bulgari, se nauchihme da chetem Korana v bostana.