179

ПУРКО

преди 12 години

Ама ти и председател на парламента ли стана!? Като съберем подписите за БЕЛЕНЕ- какво ще правиш- ще искаш и мотивационно писмо на всеки поотделно!?

178

Анонимен

преди 12 години

айде бе, нямало случай да не се съобрази... всички помним как заплаши добричлии да не пискат за шистовия газ, щото на инат щял да подпише...

177

Анонимен

преди 12 години

"Докато няма 100 процента консенсус по тази тема, аз няма да дам на депутатите от ГЕРБ да вкарат отново закона", отсече премиерът - абе *** банкянски, какъв си пък ти да даваш или да не даваш на дупетатите си право да правят нещо? Ама то нали ти ги назначи, каналния плъх Цвъко "избра" куклата на конци *** за президент, какво ли се чудя? Но нали си мега *** и самонадеян, сам си биеш дузпи с такива несвързани *** словоизлияния, а после ревеш като вдовица за х.й, че другите са ти винов

176

Evcheto_Yaneva

преди 12 години

Как няма да е радостен Бойко Борисов, че Плевнелиев наложи вето, нали лично Борисов му го поръча това вече - и после се питайте - имаме ли президент или нямаме.

175

демократ

преди 12 години

Парламентарна република ли сме или царство ? Аз съм демократ и не желая някой си , вживял се в ролята на цар , да командва цялата държава и никой да не му търси сметка за поразиите , които сътворява ежедневно !

174

Тихомир Томов

преди 12 години

Идва ред на Закона за Океаните !

173

Батко ви

преди 12 години

Май пишещите от *** коментари за ***, герберасти, *** русофили, педофили и кво ли не още загладиха и последната си гънка и вече е абсурд да им светне за какво е това реатро на Боко!Начи внасяме закон, ама после го връщаме, даже го "СПИРАМ" под натиска на "народа". И ся квооо?Тука, пишлемета, схемата е друга:"Скиваш бат Цеко, нема начин! Улицата, гласът на народа не дава! За 50 млн., както обеща, не ми се върви срещу волята на избирателите. Виж там, ако измислиш 100, да мислим нещо

172

Radiacionen tip

преди 12 години

"Той допълни, че няма случай, в който да не се е съобразил с мнението на обществото." Ааааа, ти затова го пусна- ако мине! Аха, колко си добричък! Репетираш за Белене! Браво, не си бил токова глупи! Значи, за АЕЦ-а може да се размине и без протести! Ей, ще стане човек от теб!

171

Реалист

преди 12 години

Много прав е ББ нали всички Вие драскачи догодина ПАК ще гласувате за Нас (ГЕРБ) !!!

170

людмила

преди 12 години

Каквото каже Борисов Плевнелиев това прави. Вярно, че не сме президентска република, но е направо смешно президентът ни да бъде обикновена пионка в ръцете на хора като ББ.

169

дървар

преди 12 години

Проблема изобщо не е в пистите , но докато за тях се тръби ,тихичко ще мине някое членче и алинейка за да продължи да се пълни гушата на дървената мафия . Затова по-добре писти и хотели отколкото оголени планини от поголовната сеч на *** банди!!!

168

teritorialno_podelen

преди 12 години

плевнелиев за пореден път доказа, че изпълнява всичко което му нареди бойко и няма никакво намерение да бъде президент на място

167

До КРАС

преди 12 години

Ти със сигурност НЯМА да си от печелившите!

166

КРАС

преди 12 години

НЕ МУ Е ЛЕКО НА БОРИСОВ.Застанал е между барикадите на двете мафии - зелените с възобновяемите енергийни източници допуснали да се подпишат договори с ЕРП -та за производството на електричество за 18 атомни централи от едната страна и представителите на тези които ще добиват енергия от биомаса от другата.Очакванията за европари от ВЕИ вече са илюзия, но затова новата тенденция е актуална и тези които първи са яхнали вълната ще спечелят.БОЯТ НАСТАНА, ТУПКАТ СЪРЦА НИ.КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СУБСИДИИТЕ?

165

Atanas Gelev

преди 12 години

Сега зелените левади ще молят да се пусне стария вариант на закона....защото Витоша ще обрасне с лиани и папрати...

164

Лара

преди 12 години

Нека протестиращите затворят всички възлови артерии, очевидно само тогава ще им обърнат внимание!

163

Radiacionen tip

преди 12 години

Е, нали беше добре за икономиката? После- не е!? Нали всеки можеше да протестира, където си иска? Сега пък- не маже!? Ти си за хоспитализация! Сега Орлов мост, шистовият газ ще затвори Лъвов мост, АЕЦ БЕЛЕНЕ- Дунав мост.... В блокада си, Бочкоооо, ама за разлика от Сталиндрад- зимата за теб ще е последна!

162

1 глас

преди 12 години

Предишните правителства бетонираха плажната ивица. Законно! Тяхната политическа задача беше, с крадена народна собственост да отгледат родни богаташи, които спокойно да изперат пари.ГЕРБ се отдаде на чужди богаташи. Законно! И поддържа нисък жизнен стандарт, за да им осигури евтина работна ръка.Т.е. народът се мята от трън, та на глог. За какъв 100 % консенсус може, изобщо да става дума?

161

До 178

преди 12 години

Въпроса ти би бил нормален в нормална държава.Тук депутатите от ГЕРБ не могат и да пръднат без разрешение от вожда си.

160

pimpalicious

преди 12 години

До 178, А, добро утро, българино! Само, че ако не си осъзнал все още, в България през последните 3 години няма демокрация, а чиста диктатура от един човек, който сигурно ще надмине Тато в тази сфера..Каква демокрация имаше при отказа ни от АЕЦ Белене, а при приемането на закона за шистов газ,??? Никаква!!! Но и на тях ще им мине времето, както мина времето и на Царя...но лично на мен ми писна да търпя 20 години, само бунтове и протести трябват и борва до край!!