231

Избирател

преди 12 години

Тия главочи явно имат много добри психолози за съветници ,иначе откъде ще му заври главата на тоя от снимката ,да направи такъв демагокски извод за кримиконтингента. Затова ,на следващите избори / може и по рано/,всички в свинарника -коневръза е много модерен за тях !

230

Radiacionen tip

преди 12 години

Е, нали беше добре за икономиката? После- не е!? Нали всеки можеше да протестира, където си иска? Сега пък- не маже!? Ти си за хоспитализация! Сега Орлов мост, шистовият газ ще затвори Лъвов мост, АЕЦ БЕЛЕНЕ- Дунав мост.... В блокада си, Бочкоооо, ама за разлика от Сталиндрад- зимата за теб ще е последна!

229

до 330

преди 12 години

ти си нередовен...пишеш пълни тъпитии и безмислици

228

протест

преди 12 години

Къде бяха цяла зима протестиращите, за затворените писти. С този закон се дава право и на други, а не само на Витоша ски, да строи и да прави зимен спорт. Протестиращите изпълняват волята на Цеко, защото ако има и други дза правят писти, лифтове и спортни съоръжения, на Цеко далаверата ще умре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

227

Radiacionen tip

преди 12 години

На Боко Цвъцито: Нали не си представяте, че този, който показваше среден пръст, псуваше, това е човекът, който иска да защитава екологичните промени? Че този ще засади онзи цветя, които бяха погазени. Това нормално поведение ли е за един демократичен протест?. Че аз, като псувам, не съм ли посадил дърво!? Ти никога ли не си удрял, като някои улигофрени те изкарват извън кожата ти? Вашето поведение нормално ли е, да арестувате бабички? Гори, шистов газ, АЕЦ БЕЛЕНЕ- ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!

226

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИИИИИИ

225

бостаня за аку146

преди 12 години

Автор: mirootkrovenia Категория: Политика Прочетен: 25 Коментари: 0 Гласове: 1 Последна промяна: 11:59 От новините:Цветанов:Къде бяха еколозите при застрояването на Слънчев бряг? На 26 октомври 1989 г. активисти на Екогласност в градинката на Кристал започват подписка за спирането на хидростроежа Струма Места. 22 души са натоварени и натирени в Южния парк, разрешеното от общината място. На 3 ноември 1989 г.еколозите провеждат първата антиправителствена демонстрация, в която се включват 4000 души. Цялата народна милиция барабар със стотици цивилни милиционери е вдигната на крак.... През май 1989 г. в Лудогорието турците искат връщане на имената им. В с.Присое, Дулово и Каолиново изпратени части на милицията, армията и пожарната (?!) брутално потушават демонстрациите, убити са 3 души, ранените никой не ги е броил. Вълненията не стихват цялата есен на 1989 г.... Според официалните справки през есента на 1989 г. Цветан Цветанов работи в софийската милиция. През лятото 1989 г. Б.Борисов е изпратен като командир на взвод в Дулово и Каолиново да подпомогне прибирането на реколтата(?). Затова за протестиращите млади на Орлов мост по-спокойно, по-кротко, тихоооооооооооо, да не разлайваме кучетата.....

224

анонимен

преди 12 години

За мен и Станишев и Борисов са червени.Който е бил един път комунист не може да бъдедруг.

223

pimpalicious

преди 12 години

Станишев: ГЕРБ разбира само от протести и тоягаАбсолютно вярно. Но на моменти, ние самите сме меки и се отказваме рано, но въпреки това има някво развитие. Само се притеснявам, че това вето няма да доведе до нищо. Спомняте ли си какво стана с мащабен проект като АЕЦ Белене и добиването на шистов газ?! Отварят си вратички в закона, без народа изобщо нищо заподозре..

222

Стрелец

преди 12 години

Пък комунистите само от куршум в десятката!

221

Пешо

преди 12 години

Сеергооо,Серго,Господ поне един занаятец да беше ти дал.Че ако те исухлят от любимата ти партия........

220

Анонимен

преди 12 години

Знаем кой е Цветанов - доносник на ДС и част от контрабандния канал на цигари.

219

Анонимен

преди 12 години

Другарю СтаМИШЕВ, учете се от управляващите и си вземете поука (по-принцип така правят разумните хора), вместо да си отваряте устата, за да се проветрява...абе тоя няма ли си ходи...данъкоплатеца плаща заплата на такива като него...до къде стигнахме. Червените...вие сте на ход с минусите!!!

218

Анонимен

преди 12 години

Абе червени лицемери, нали било диктатура? Нали хората живеели в страх? Какво става сега? Сутринта едно, вечерта друго говорят червените ***, Бойко разногледи ги направи.

217

Анонимен

преди 12 години

Скапани лицемерни ***, а когато срещу тях имаше протести и се правеха на слепи, забравиха а? Никога повече червени *** на власт.

216

стоян георгиев

преди 12 години

А БСП,не разбира нито от протести,нито от тояга!Нима тя разбра,за какво протестираха срещу нея толкова години?Тя е брониран ***,която не разбира нито от добро,нито от лошо!Тя е просто сборище на хора,потомци на обирачи на мандри,които са научени да живеят в лъжа,измама и наглост!

215

помнещ

преди 12 години

634 , НЕ Е ВЯРНО. ЗА СЕРГЕЙ ЗНАЕМ, ЧЕ Е ГЕЙ ОЩЕ ПРЕДИ ГЕРБ ДА СЪЩЕСТВИВА КАТО ПАРТИЯ. А ЗА ЯНЕТО - НЯМАМ ДУМИ.

214

Анонимен

преди 12 години

И това е първият човек на ПЕС срам и позор а и ходи да топи България защо не показа кадрите от Сливен

213

Анонимен

преди 12 години

Гърбави нещастници, пак злобеят срещу истината. Заминавайте си в Хамерикото и родното Туркия.

212

кан Крум

преди 12 години

Това с тоягите го можете още от Белене!!!!