14

И.Семов

преди 12 години

Какво ги оплакват китайците... тези гадове се размножават като ***!! Не едно семейство едно дете, трябва да ги ограничат до едно дете на 100 семейства!! Земята се пренасели, големия проблем са точно китайците, Европа се задъхва от емиграция, повечето от Азия.. Тези "десиденти" и "защитници" са пълни нещастници. Същото важи и за европейските политици, които предадоха народите си...

13

Анонимен

преди 12 години

Законът позволява и второ, но трябва да докажеш, че имаш възможност да го гледаш.

12

Анонимен

преди 12 години

Пази Боже наистина да стане и тогава друга песен ще запеете ! Не случайно е въведен закона , че всяко семейство трябва да има само по едно дете . Когато останем без храна ще е късно да се мисли какво е можело да се направи .

11

До 7

преди 12 години

Да е жива и здрава дъщеря ти. Въпросът е в заглавието "Принудителен аборт в СЕДМИЯ месец", не ти ли се струва, меко казано странно/невъзможно/измислено/пропагандистко и т.н.? От така наречените, базирани във Вашингтон, цитирани от Би Би Си - "правозащитници"?

10

Анонимен

преди 12 години

Щом нямаш пари не трябва да раждаш. Държавата от *** няма полза.

9

Жалко е

преди 12 години

Жалко е, като ви чета коментарите. Не броя хора на планетата са проблем, а неравномерното разпределение на ресурсите и тровенето зорлем на иначе плодородни земи и прочие. За това колко лесно решавате кой да живее и умре, дори няма да отварям дума. Особено 6, който явно не е слушал в часовете по биология. Но как да е. Дано не ви се налага да преживявате нещо подобно с вашите деца, спецове такива.

8

Анонимен

преди 12 години

така е,свръхпопулацията е голям проблем в азия,трябва навсякъде да се въведе тази политика иначе след 30 40 години ще ни залеят като скакалци.а нали сте виждали какво остава след тях

7

Анонимен

преди 12 години

Това е ужасно , но населението на земята достига застрашителни размери и скоро природните ресурси ще започнат да се изчерпват . Трябва да се вземат някакви мерки от държавите с население над милиард ! Популацията трябва да се намали ! Много е жестоко случилото се , но в 21 - ви век има предостатъчно предпазни средства и не е нужно да се стига до такива безумни крайности - за мен аборт в седмия месец си е убийство . То е на практика предизвикано раждане , след 4 - ти месец друг начин няма .

6

А

преди 12 години

Да, може би трябва леко да се въмутим. Но от тая определено дребна в глобален мащаб историйка, се мъчат да изкарат голямо нещо. Типично по хамирикански. Най-големите защитници на човешките права и най-големите узорпатори- хамириканцити, нашите герои !

5

Анонимен

преди 12 години

Мдаа,наемниците наречени защитници на човешки права почнаха да заработват бонусите за летните секс екскурзии.Някой осъзнава ли наистина ,че демографския проблем е една от най големите предизвикателства пред човечеството?След 30-40 години какво ще ядат около 3 милиарда души?Да абортите са нещо ужасно а умиращи от недохранване и липса на здравеопазване малки дечица по-хубава гледка ли са?Освен това убитите ембриончета нищо не усещат, все още не са хора,просто се формират като тяло.

4

Тялото

преди 12 години

***. Добре че я има тази политика, иначе досега да сме в трета световна война.Не искала да плаща глоба затова абортирала. А защо не е мислила преди това. Да не е някое куче да не знае да се пази.

3

Ху Цзинтао

преди 12 години

Всеки "правозащитник" има правото да се оплаче на...арменския поп, или Свети Петър.(точка)

2

Vesso

преди 12 години

А ние какво да правим с популацията на нашите"индианци"?

1

Анонимен

преди 12 години

Ууууууу червени фашисти!