140

Еlle

преди 11 години

За вас не знам,но аз си избирам началниците....,ако не ме кефиш няма да работя за теб и толкова............

139

Анонимен

преди 11 години

Кой е Стойчев,че реши,че него цялата Федерация трябва да го слуша? Койе той- назначен за треньор, се оля с исканията си. Не стига ,че провали отбора, ами още иска. Федерацията много добре си е работела и постигала успехи преди да дойде той.

138

Фен

преди 11 години

А Марто скайпа го знаем бре. Ще има нова серия порно с Брияна;-))) Тя е стар състезател но с доказани анални качества;-))). Цитат на Марто от скайпа.

137

PD

преди 11 години

интригата не е Лазаров/Стойчев уважаема МАЛО - УМНА, но компетентна Публико. Започнете да бъдете ПО - УМНА такава. Проследете хората в УС,които подкрепят Стойчев в тази апаратна битка и проследете техните интереси. Използвайки УМА си, ще разберете защо според Стойчев 8-9 човека ще свършат повече работа от сегашните 20. И понеже има много болни от МАЛО-УМИЕ, ще дам подсказка за сравнение с УС на БФС. За тези които това не е достатъчно, явно сте на грешното място.

136

Анонимен

преди 11 години

Малко акъл ти трябва да се сетиш,че колкото по-малко хора взимат решенията в УС, толкова по-голяма корупция е възможна или по-лесно е да се наложи дадено мнение. Колкото са повече хората от различни клубове, толкова по-честен е изборът. Пълни ви глават с глупости Стойчев и вие без да мислите повтаряте като папагали. Ако иска 1 човек да стане УС,а няма ли да е най-добре така?

135

Анонимен

преди 11 години

Имат право на мнение, те си решават дали ще играят,никой не ги спира. Въпросът е дали постъпката е достойна да зарежеш отбора във важен момент на инат,защото ти искаш да кажеш кой ще е е треньор и да изземеш функциите на УС. Тогава Федерацията остава само за да дава пари и да урежда и организира провеждането на Световната лига тука. Ах,колко лесно така. Ми то така ако ставаше, навсякъде по света играчите щяха да си определят тренаорите,а не Федерациите. Даже футболистите още не са се опитали .

134

Успех !!!

преди 11 години

Да пожелаем успех на новия тренер Марто Стоев и да докаже на всички че БГ отбора не е само Казийски и Стойчев.

133

софиянеца с колелото

преди 11 години

не знам кои екрив и кои е прав но в крайна сметка това е игра и ако няма играчи няма да има нужда нито от треньо нито от управа нито от председатели и така нататък така че малко или много играчите също имат право на мнение

132

Анонимен

преди 11 години

По-посредствен отбор от този,който направи Стойчев няма как. Всички преди него с тези играчи постигнаха успехи.

131

Анонимен

преди 11 години

Успехите ни се дължат изключително на неговата игра. Тук не подценянам останалите момчета, но се зное кой поема тежеста. Гарантирам ви, че без него ще бъдем един посредствен отбор, още повече и с този треньор. Но всичко това е заслуга на онзи *** лазаров.

130

Анонимен

преди 11 години

Да бе, и на Пранди успехите не са негови нали? Само на Радо Стойчев в Тренто са си негови,нищо ,че са му докарали всички звезди.

129

До Elle

преди 11 години

Хората си отстояват лични капризи за сметка на националния отбор. Няма такива капризи служител да си избира началника. Има процедура за тая работа, а не сърдене. Това не е начина.

128

Анонимен

преди 11 години

Тук се изказват накои, които са с две гънки в мозъка. Не познават нито волебола, нито Казийски, нито Стоев. Стоев е перде и темерут, а също и *** на Лазаров. Преди баша му Ст.Стоев му казваше какво да прави.Прав е Казийски, изброените успехи са на състезателите, а не на Стоев. При един по-качествен треньор, успехите щяха да са много по-големи. Много бързо забравят българите кой е Казийски. В последните 10 години един от най-добрите волейболисти в света. С прозвише Император. Успехите ни се

127

До Elle

преди 11 години

РАдо Стойчев има успехи на клубно ниво единствено и то с най-скъпите играчи ,доведени му откъде ли не. Нацинален отбор е по-високо ниво и няма тия капризи за играчи- играеш с каквото имаш,а това което той получи,бяха медалисти, той ги срина. Така че не се доказа като добър треньор. Никой след тези провали от печеливш оптбор няма да го чака да се учи на отбора тепърва. Пранди за 1 година постигна медали, Мартин Стоев - също на 1-вата година. Стойчев вече почти 2 години нищо не прави.

126

фен

преди 11 години

до 152Излизаш ти от дупката си и в мозъка ти нещо куца. Жалко

125

Elle

преди 11 години

А за всички вас,които ги оплювате - вие сте по-големи лицемери и от УС на Федерацията - скандирахте имената и на треньорите и на играчите и пълнихте залите на всеки техен мач,а сега се държите като обезчестени девици и плюете по Стоев и по Стойчев,и по Казийски! Лицемерите сте вие!Хората си отстояват принципите за разлика от вас....

124

binbasha57

преди 11 години

как пък всички коментари против Р. Стойчев все анонимен ги пише

123

Анонимен

преди 11 години

Същите играчи при Пранди станаха 3-ти, същите при Стойчев -6-ти. Значи играчите ги бива, излизат добри от клубовете, но тренера куца.

122

Elle

преди 11 години

А и до колкото съм чела и съм се интересувала - на един треньор му трябва един олимпийски цикъл,за да изгради една добре сработена машина,а за 4 години ние сменихме доста треньори.И да Радо Стойчев е много добър треньор - неколкократен европейски и клубен световен шампион.И да го отричате и плюете е все едно да кажете,че Алекс Фергюсън не е добър треньор.А за играчите-да малко се държат като примадони,но са си изработили правото да се държат като такива.Звезди са,а звездите са капризни!

121

фен

преди 11 години

До 142. ЕЕЕЕЕ защо твоите любимци от БВФ уволниха пранди синке. И с кой да ги спечели 4-5 човека състав който е ниво. Къде са ти класните волейболисти от клубовете в БГ. Къде ти е професионалния волейбол в БГ. Къде ти е публиката? Не като излезнат разни мушмуроци пред 5-10 000 човека публика да се напикават от страх. Така медали не се печелят сине, не и на волейбол.