92

Анонимен

преди 11 години

Каквото и зониране да прави, единствената цел е да удари данъкоплатеца. От това презониране по-хубава Сф едва ли ще стане.

91

до здравка от НФБ

преди 11 години

да за мъллячите си права1Много са но те са продукт на държавата!няма правила!едни са за ромите други за мен и теб!И от тук всичко се ***! Това тне е расизъм а вик държавата да поеме функциите си и всички да сме еднакви пред закона!

90

Berta

преди 11 години

Тия комунисти от герп само се чудят по какъв начин да те ограбват. Един нормален закон не приеха за 3 години, освен плюене по предшествениците си за оправдание на некадърното си калпаво комунистическо управление.

89

Анонимен

преди 11 години

Докога ще ни занимават с този грозен и мръсен град. Крайно време е да се разбере, че сф не е бг.

88

НФБ

преди 11 години

квартал без каналицация централна как ще бъде 2ра или първа зона?че то дори и 3та зона не става независимо какви къщи има!Проблема е каква е инфраструктурата1ако нямаш асфалтов път дори и с дупки, ако нямаш канализация, ако нямашклужба чистота...как така например малинова долина ще е 2ра категория?това са въпроси без политическо пристрастие1да ново презониране и нови данъци но след построена инфраструктура!къща със септична яма в София в 21в това е безумие и тази къща да е във втора зона,,,

87

здравка

преди 11 години

Не съм съгласна! Аз съм родена и израстнала в София и съм очевидец на нейното "развитие". Никога ( след 10. 11.), не са косени градинките, никога не се е чистило толкова много, но има едно "но", много са мърлячите.

86

Анонимен

преди 11 години

Здравче, при предишните кметове, без ББ, се направиха много неща. Но тогава те не бяха по цял ден по ТВ да се хвалят колко работа са свършили. Управлението на София от ББ и Фандъка е най-зле. Толкова *** София не е била никога.

85

здравко

преди 11 години

Без вдигане на данъците и голяма събираемост-СОФИЯ нищо добро не я чака А КОЛКУТУ ДО СЕЛЯНИТИ ДА СИ СИДЯТ ТУКА И ДА СИ ПЛАЩАТ РИДОВНО

84

Разбирачев

преди 11 години

Пълна глупост е районите на ж.к.Младост да са в трета и четвърта зона, когато трябва да са в четвърта и пета зона. Пълна глупост е ж.к Дружба да е изцяло в четвърта зона, когато трябва една част да е в пета зона. Пълна глупост е Горубляне да е четвърта зона с липсата на канализация, а даже и с нея пак е за пета зона. Пълна глупост е вилните зони след околовръстното към Витоша да са трета зона, когато това си е пета зона. С две думи: герберастка му работа.

83

Хан Соло

преди 11 години

Незнам, ама онзиден *** с каруца на ул. Доспат на 200 м. от НДК и познайте коня какво направи и как осмърдя всичко през две пресечки. А за кучешките *** да не говорим. Кога ще има ЕФЕКТИВЕН контрол срещу подобни безобразия или трябва да стигаме до саморазправа?

82

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ скоро ще презонира почти цяла София в Първа зона. Само Филиповци и още няколко подобни района ще останат в Пета зона.

81

Ваня

преди 11 години

София е два милиона от селяни. Нека да си отидат по селата и ще бъде по-лесно за истинските Софиянци да си оправят "къщиката"

80

здравка

преди 11 години

Не съм никаква чиновничка, а съм в годишен отпуск. Престанете да плюете срещу Фандъкова, а се огледайте при кой кмет са направени толкова добри неща! Разбира се има още много, но тя няма вълшебна пръчица!

79

До Здравка

преди 11 години

Ми като е болна, да ходи да се лекува, а не да съсипва всичко наоколо само защото няма възможност да работи! Извинявай, ама София сигурно е 2 млн. и тия хора също имат нужди.

78

До 92

преди 11 години

Моля, моля. Тя не е от Самоков, а от околните села.

77

до здравка

преди 11 години

Здравке, не трябваше ли чиновничките вече да са изпили кафето и да работят, а не да висят по сайтовете и да пишат коментари, а душо?...:)

76

здравка

преди 11 години

***,къдравата коса е следствие от химиотерапия, ако това ти говори нещо! А за кучетата, да се премахнат екоащитниците, за които прите са по-важни от хората.

75

Анонимен

преди 11 години

Нямам думи. И защо г-жо ще ни вдигате още данъците? За да си ги разпределите, като бонуси? Над 3 милиона ще си раздадат в СО за "добре свършена" работа. Кое си свършила г-жо? Дупките по улиците са, като след бомбандировки. Конски ***. Свинщина с две думи. Ако имаш поне малко съвест, подавай оставка. Видя се поредната партийно назначена некадърница. Не става само с приказки, трябва акъл и желание да се работи за града, не само за партията и собственият си джоб.

74

тъп и прост

преди 11 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГЕРБ !!!ПОЛИТИКАТА ВИ Е БЕЗКРАЙНО ЧОВЕШКА-ТЯ Е НАСОЧЕНА ЕДИНСТВЕНО И САМО В ПОЛЗА НА НАРОДА НА ТАЗИ СТРАНА !!!ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ !!!БЛАГОДАРНОСТА НА НАРОДА ЩЕ УСЕТИТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ !!!

73

!

преди 11 години

При сегашните ставки СО е събрала 5,5 млн. лв. по-малко от данъци. След повишението щесъбере още по-малко. Да си признаят поне, че искат да конфискуват жилищата на хората.