208

akud

преди 12 години

тази статия е на станишев, личат си бледите му мечти

207

Анонимен

преди 12 години

a zashto tezi partii ne se zabraniat izobshto ,daite vlasta na naroda izmenici vsichki ste za pandelata predateli dolni oligofreni boklyci .

206

Десен

преди 12 години

Пълна пародия са тези платени проучвания, как пък въднъж за толкова години мен никога не ме питаха. Мята прогноза е БСП и ГЕРБ с почти равни позиции не се наемам да кажа кой ще е първи, все пак везните с малко, но клонят към ГЕРБ, 8-9% за Кунева, 6-7% за ДПС, СДС 4-5%. Друг едва ли ще влезе в парламента. Ключа за коалцията ще го държи Кунева и тъй като тя се определи за дясна най-вероятната коалиция ще е ГЕРБ-КУНЕВА-СДС. Запомнете това което ви казах и ще си говорим след време.

205

азз до комунистите

преди 12 години

абе,дрогари,символа цвете в ръчичка,от къде пеоизхожда?бг или франция?питам че незнам!

204

случаен

преди 12 години

Може да ре редите на опашка да ми пишете минуси. Преи години в България , дойде един френски певец , комунист от френската компартия. Навалица. След години този човек каза: НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПОСЛУШНИК НА НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА РЕЛИГИЯ!!!ЩЮ Всеки де може да палите свещ пред иконата на своя политически лидер. И пак няма да мръднеме от последното място в Европа за трите години. И още по зле ще ставаме. Кунева е гадна крадла. А неговата Цветелина от закуски ли стана милардерка,а???*** нация.

203

съгласен

преди 12 години

Иаз така си мисля.Била е еврокомисар, има доверие на елита от ЕС. Че що поканиха нея, а не Борисов , да американският вицепрезидент и руският външен министър? Това не е случайно.

202

случаен

преди 12 години

Не зная нищо ново за Кунева , което да не сте го писали. Нищо нова. А в нашата служба са луднали по нея?Явно си струва.

201

micki

преди 12 години

NIKOGA POVE4E BSP ILI TROINATA KRADIZIA. KOITO GLASUVA ZA TQH ILI SE E OBLAJIL ILI E NAPALNO KVALIFIZIRAN ZA PSYHODISPANSERA.

200

азз до Михайлов

преди 12 години

забрави шивачките и криминалните подрастващи!а,и наркоманите!

199

123

преди 12 години

Мисля,че ще е по добре без ГЕРПП.Това са най не компетентните циркаджии-пожарникари,физкултурници,министри намерени по кръстовища,с фалшиви дипломи и т.н и т.н

198

азз

преди 12 години

до незнам си кой!може светьо да няма потенциал за водене,ама като гледам досегашните водачи,потенциално съсипаха народа!не искам гласа ми,да отиде при мафиотите!може да не влезне в парламента,витковата партия,гласът ми да не е за престъпниците!

197

Различен

преди 12 години

Като гледам коментарите и си мисля че врагове не ни трябват. Пак някакви безмислени спорове комунизъм-антикомунизъм. Държавата си отива, но ние продължаваме да *** клона на който седим. Кукловодите добре си вършат работата - ето сега новия проект на М.Кунева. Така ли не разбрахте скъпи сънародници, че не трябва да се гласува за никой от тези, които вече бяха във власта! Казвате няма алтернатива, а аз казвам, че има алтернатива и тя се казва НФСБ!!! Истинската патриотична партия!

196

Денерис

преди 12 години

кунева е бай-голямото разочарование за народа, пролича си колко е продажна и непочтена оше когато беше евромоисар.,

195

Анонимен

преди 12 години

До юли 2013 г. има доста време и ГЕРБ може да се разпаднат и после да изпаднат и от парламента както се случи с НДСВ.

194

Кукловод

преди 12 години

Единственото сигурно е, че българите ще обеднявате все повече, защото всичките сте кухи кратуни и чуждопоклонници. Мързеливи сте, злобни сте и все чакате някой да ви оправя наготово. Затова ще ви друсат яко и ще ви свалят и гащите от за*ника без да направите нищо, за да се защитите.

193

Анонимен

преди 12 години

кога НАП и прокуратурата ще проверят всички такива агенции,социолози и други индивиди за да се види какви пари се въртят там???Иначе от партии ми писна,вече не съм ***,за АТАКА ще гласувам и за никой друг!!!

192

Цецо

преди 12 години

Светата троица! Как така и Кунева не е посочена от безпристрастното жури като сигурен подгласник? Нима е пропуснала да си плати абонамента към социологическите агенции...

191

цик

преди 12 години

Който си продава гласа за тройка кебапчета, бира и 20 лв. заслужава да умре от глад и в пълна мизерия.

190

Мдаааа...

преди 12 години

Кунева се явява като върхът на подмола .

189

Михайлов

преди 12 години

Цената, която плаща и ще плаща страната ни за подобни корумпирани, некомпетентни, объркани и на моменти неграмотни правителства и политици е твърде висока, а последиците - опасни. България е на път да се превърне окончателно в коридорна държава с обслужващи функции, населена от спасяващите се поединично индивиди, сред които на мъжете се одрежда задължението да са основно охранители и сервитьори, а на жените се вменява правото да са главно камериерки и жрици на любовта (най-меко казано)..